One piece jump in. Hm?

Er det bare meg som ikke synes så mye fint om disse dressene?

Bildene er lånt av google.

Man ser jo ut som en innskrumpet Teletubbie! Rett og slett.
   
 Du ser likheten du også ja?
Sikkert gode å bruke innenfor husets 4 vegger, men fysja meg. Lekre er dem virkelig ikke.
Og prisen for dem? Altfor mye. Bruk penger på noe mere fornuftig:)

Ingen kommentarer

AjlisEnik

Dato: 06.03.2010 Klokken: 21:32

sikkert digg å ha på seg, men de er jo helt jævelige! Skjønner virkelig ikke hvordan det har blitt en sånn kul greie her i Norge...!

Eline Christine

Dato: 06.03.2010 Klokken: 22:21

de ser jo kjempe deilige og komfortable ut, men fysj, de er stygge. om man bruker de hjemme er det jo helt greit, men å gå rundt med de blant folk er jo bare stygt. og ja, de er innmari dyre!

Miss AJ

Dato: 06.03.2010 Klokken: 23:04

AjlisEnik: Nei jeg sjønner heller ikke att det er blitt så "populært"med disse tingene. Å hvordan kan folk ha råd til sånne ting??

Nei om jeg så hadde fått kastet etter meg en sånn dress, hadde jeg aldri kunne brukt den. Hadde vært altfor skamfull til det.

elinechristine: HVer gang jeg ser folk i gata med disse draktene, bryter jeg ut i kjempe latter å får teletubbie sangen på hjernen.

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits