Lettet for å ikke dra på besøk.

Ja, planene idag var å besøke ei gammel klassevenninne å hennes nyfødte datter.
Nesten ikke sovet og angsten har vært stor. Men jeg var fast bestemt at jeg skulle dra til henne, uansett hva.
Etter jeg hadde fått i meg ltt middag og gått en tur med hunden, skulle jeg gå bort til henne.
Så kom mld som  gjorde med 10 kg lettere!! Hun hadde fått besøk, så hun lurte på om det var greit vi kunne heller kunne ta det en annen dag. Jeg ble så glad!
Jeg fortet meg hjem å sette med ned i godstolen å pustet god ut. Har vært veldig sliten i etterkant, men regner med dette kommer av all angst jeg har hatt.
Vil gjerne greie å dra dit i løpet av påsken å hilse på babyen, å håper jeg klarer det..!

Mamma er på jobb ikveld, så jeg å Marta har kost oss masse:)
Blir så glad når jeg er i nærheten av henne!! :)

Siden jeg ikke fant kamraet mitt, ble det heller 2 mobilbilder av dårlg kvalitet..
Kosestund <3


Nå skal jeg ta et langt varmt :)

Tuddeluu

Ingen kommentarer

ichoosethesun

Dato: 30.03.2010 Klokken: 21:41

det som funket for meg da jeg var ekstra sliten, var å ikke planlegge møter lang tid i fokant, for da slapp jeg å grue meg i mange dager:) det beste var å finne på noe samme dag som det skulle skje, så jeg slapp å grue meg. Og å ha sagt ifra at jeg mp gå seinest -da og da- fordi jeg skal -et eller annet-. Da visste jeg akkurat når jeg kunne dra uten å måtte forklare meg da:) Det er jo ikke sånn at jeg hadde noe imot folk generelt, men jeg var bare så oppbrukt pga den jobben jeg hadde akkurat da, og trengte masse tid til å bygge opp nok krefter til å gi like mye av meg selv neste dag. Har en mye hyggeligere jobb nå:)

Miss AJ

Dato: 02.04.2010 Klokken: 22:47

ichoosethesun:

Jeg prøver å ikke planlegge avtaler for fremtiden, men jeg hadde 6 dager jeg skulle være hjemme, og jeg viste att en av de dagene måtte jeg besøke henne.

Men det du skrev om at jeg kan si at jeg må gå seinest da og da ogsånn, den likte jeg veldig godt. Den hadde jeg faktisk ikke tenkt på, før nå:P Takk for råd!

Veldig godt å høre at du har en hyggeligere jobb nå!! :)

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits