Ut i sivilisasjonen på Angstreningstur

(15.04.2010)

Turen gikk til Liertoppen, Ikea og Hønefoss.
Litt angst i forveien, men gledet meg mest over å komme seg ut blant folk, se noe annet enn bare det vandte.
Var litt bekymret for hvordan det ville gå med tanke på problemene jeg har med magen og kvalmen, men det var ikke så aller verst fra morgenen av.

Vi hadde kjørt i 20 min da vi stoppet på en bensinstasjon for å kjøpe drikke til turen.
Min støttekontakt skulle i samme slengen fylle på med spylevæske på bilen. Åjoda, hun fylte på, bare veldig dumt å fylle i feil beholder!!
Hun klarte altså å fylle spylevæske neddi beholderen til frostvæssken!!

Så nå måtte vi igang med å få sugd ut alt i den beholderen. Å gjett om jeg lo!


Vi fikk kommet oss av garde å dratt vidre.

Neste stopp;Liertoppen!
Det første synet var en haug med biler! Litt skeptisk ble jeg, men prøvde å tenke som så at dette skal ikke skremme meg. Det første vi gjorde var å finne en plass vi kunne spise. Vi fant en kafeteria til slutt, å jeg kjøpte meg en grov baguett. De andre fant bord imens jeg fikk kjøpt ferdig. Joda, midt i rommet fant de et ledigt bord, alle hadde innsyn til oss.
Lenge siden jeg har følt meg så utilpass! Angsten herja i kroppen, og hadde store problemer med å få ned den tørre baguetten.
Jeg klarte ikke snakke, og jeg ville bare ut for å få puste.

Litt senere gikk jeg å han andre som var med å tittet oss litt rundt, imens damene tok en kaffe.
Dette var heller ikke så lett, mye angst og nervøsitet. Men mye av det gikk heldigvis over etterhvert.

Ikea stod nå for tur. Her skulle vi egentlig bare bytte noe, men fant ut at en liten rask tur inne kan vel ikke skade..
Her inn begynte selvsagt magesmertene å komme. Det begynte å stikke å svi no jævlig, å hun som var med meg så at noe skjedde. Jeg sa det gikk bra, at det bare var litt vondt. Hun lurte på om jeg ville fortsette, og det ville jeg.
 

Neste stopp var hønefoss, der fikk vi handla inn litt mat og div. Begynte å bli litt seint, så fikk kjøpt meg noe frukt som jeg kunne ha på turen hjemover.
Begynte å bli kvalm når vi var der, men på hjemturen ble det bare værre og værre. Kvalmen gikk fra litt til ekstrem. Magen verket og stakk.
Da vi endelig kom hjem, måtte de støtte meg inn i leiligheten min og inn på soverommet.
Hun som ble igjen hos meg, fikk hatt inn varene i kjøleskapet og ryddet opp litt, å så til meg til jeg fikk lagt meg. Fy fader, kan ikke huske sist jeg var så jævla dårlig..
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits