Sykehus innleggelse..

(19.04.2010)

Magesmertene og kvalmen er fortsatt den samme..
Var til legen på fredag, og da ble jeg sendt til sykehuset.
Legen ville ha meg til sykehuset, for hun viste ikke hva dette kunne være, siden smertene har blitt værre, og forplantet seg utover bringen og magen.
Vi dro rett til sykehuset etter legebesøket. Den andre støttekontakten min ble med meg, heldigvis.

Ei hyggelig middelaldrene sykepleier tok meg imot og fylte inn litt info om meg på dataen. Jeg måtte ta en urinprøve, noe som tok sin tid!
Jeg greier da ikke pisse på kommando mens 2 andre sitter å venter på meg..

Jeg måtte ha på meg en lekker blå skjorte, og kun det, og legge meg i senga. De kom og tappa meg litt for blod og tok blodtrykk.
Hun klemte masse på magen og lyttet på mage, bryst og rygg. Magen var sinnsykt vond!!
Nå forteller jeg ekle greiene  her, men hun måtte også ta en anal-undersøkelse, da hun var redd det muligens kunne være blod i avføring. Værsegod for informasjon, men dette er noe av de vondeste jeg noen gang har vært med på!!!
Men prøvene var heldigvis gode.

Etter dette kom jeg inn på observasjonsavd.

Jeg å støttekontakt snakket sammen til hun måtte dra. Etter det lå jeg å leste i noen blader å prøvde å kontrolere kvalmen.
Noe som ikke var så veldig lett. Smertene var der hele tiden, i både større og mindre grad.
Legen kom til meg litt senere på dagen og vi snakka ltt. Hun trodde grunnen til at syremedisinene ikke har funket er fordi jeg har tatt dem sammen med de andre faste medisinene jeg tar. Å da har de ødelagt virkningen på hverandre. Så jeg skulle nå ta syrepillene 2 timer før/etter de vanlige.
Resten av kvelden kjedet jeg meg noe vannvittig.
Før jeg endelig sovnet, fikk jeg smertestillende og kvalmestillende intravenøst.

Dagen etter fikk jeg dra hjem.
Legen fortalte att hun hadde sendt henvisning til Gastroskopi, men siden dette ikke var dødsalvorlig, kunne det ta noen uker før jeg får timen. Frister lite å gå med denne smerten så lenge men..

  • Dato:19.04.2010
  • Klokken:23:59
  • Kategori:
  • [ Syk ]
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits