Sykmeldt, oppgitt over ventetid

Har nå blitt sykmeldt, å kan være hjemme med god samvittighet, men skulle heller mye mere gjerne vært frisk! Smertene i magen har vært sterke idag!! Holder på å bli gal av dette nå.

Ei av kontaktene mine kom innom på besøk en tur, så hun ringte sykehuset for å forsikre seg om at jeg er kommet på ventelisten for en Gastroskopiundersøkelse.

Var jeg kommet på den? NEI!

Henvisningen min var fortsatt til vurdering. Hun vi snakket med på tlf sa at de legene hadde fått epikrisen min som henvisning, så det kom nok til å bli en vanlig ventetid.

Å det var tydligvis ikke bare 1 mnd som jeg trodde, neida jeg må beregne meg på å vente i hele 2-3 mnd!

Jeg var ikke sikker på om jeg kunne greie 1 mnd, men at jeg må belage meg på å kansje måtte vente 3 mnd? Helt sykt, rett og slett, er det!!!!!

Hun på sykehuset sa at vi kunne ringe legen min, å få henne til å ringe gastroskopisk avd å snakke med de som skal ha min sak, å det skulle hun heldigvis gjøre ganske fort:)

___________________________________________________________________________

Nå skal jeg over til en av mine naboer å se film med gutta:)

Bare håper jeg greier å sitte rolig så lenge som filmen varer.

Så det kan bli koseligt:)


Her er god-bedring-gaven jeg fikk når jeg var på sykehuset :D
Nusseli!!!


  • Dato:20.04.2010
  • Klokken:18:56
  • Kategori:
  • [ Syk ]
  • Kommentarer: 4

Ingen kommentarer

Anonym.

Dato: 20.04.2010 Klokken: 23:18

så søt bamse , koselig å få: -)

Charlotte

Dato: 21.04.2010 Klokken: 22:47

Bra at du har fått sykmelding, men skjønner jo at du heller vil være foruten dette.. Det høres så vondt ut! Håper virkelig at du blir bedre snart og at du slipper å vente såå lenge på å komme til den undersøkelsen.

God bedring :)

klem

Miss AJ

Dato: 22.04.2010 Klokken: 22:09

Anonym.:

Det var veldig koseligt :)

Rørt ble jeg å :P

Miss AJ

Dato: 22.04.2010 Klokken: 22:10

Charlotte:

Håper det vil gå over snart.. Er man ikke gal fra før, så blir man det nå ivertfall!! Får bare krysse fingrene for att det blir fortgang i sakene:)

Takk for det:)

Klemmer tilbake

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits