Cool n Dry-Kjøl ned hunden på varme dager


Håndkleet Cool'n Dry er en fantastisk oppfinnelse med flere funksjoner som passer ypperlig til oss hundeeiere. Det kjøler ned hunden på varme dager, og gjør tørkejobben etter badet eller turen på en regnfull dag til en lek. Det egner seg også til å fjerne hår fra møbler og tepper, eller til polering av korthårete hunder eller andre dyr.
Håndkleet er 68 x 43 cm stort.

Cool'n Dry er super for å kjøle ned hunden på varme dager. Det eneste du trenger å gjøre, er å bløte håndkleet godt med vann og vri opp så mye at det ikke drypper vann. Legg håndkleet over hunden eller la hunden ligge på det for å kjøle seg ned. Det holder seg kaldt lenge, og uten å virke vått.
Prøv det på deg selv også - du blir garantert avkjølt.

Cool'n Dry kan også brukes til å:
- tørke hunden med etter den har badet eller vært ute i regnet
- polere kortpelsete hunder eller hesten
- suge opp søl fra gulv og tepper
- tørke vekk hår og støv fra møbler og tepper

Cool'n Dry er meget motstandsdyktig og holder i flere år ved korrekt bruk. Det obsorberer vann tre ganger så raskt og holder så mye som 50% mer vann som vanlige håndklær

Bør vaskes eller skylles godt før første gangs bruk. Bruk flytende såpe og skånsom maskinvask eller håndvask i kaldt vann. Oppbevar Cool'n Dry i en zip-pose eller egnet plastbeholder slik at den ikke tørker helt ut, på samme måte som et vanlig pusseskinn. Dersom den skulle tørke helt er det bare å legge den i vann til den er myk igjen.

Pris pr stk: 198,-Bilde og tekst er hentet fra Canis.no
Anbefaler siden til alle hundeeiere :)


Nettside med masse forskjellig til din hund, og mye spennende man kan få kjøpt.
Det var der jeg kom over dette håndkleet.
Tilbakemld om produktet er bare positivt, så jeg gleder meg til å få prøvd dette ut! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits