Jentetur, familebesøk++

Lørdag 25.09:

Siden det ble så veldig seint før man fikk lagt seg natt til lørdag, var jeg sikker på det kom til å bli et mareritt å komme seg opp denne morgenen. Men neida, kl 11 var jeg oppe.Utrolig :)

Jeg å Christina hadde avtalt å dra til Gjøvik denne dagen. Både for å komme litt bort fra det vante og for å kikke å handle litt. En jentetur, rett og slett!

Det ble noen timer inne på CC, men både hun og jeg var kjempeflinke, vi hadde vel ingen impulskjøp,ivertfall ingen dyre, å ingen handlet klær faktisk. Eller jo, jeg falt for disse:


Noen som husker Cow and Chicken som gikk på Cartoon Network?!
Jeg elsket nemlig den serien! Muuuh..!

Ellers ble det småting til leil inne på Chlas Olson.


Igjen så ble det plutselig kvelden å jeg stuptrøtt. Da var det nattamørkt (intern!) på meg :)


-6-


Søndag 26.09: 

Familebesøk hos bestefar idag. Der var også bestemor,pappa,onkel å mine 3 søskenbarn. Siden minstemann bare et 1 år gammel hadde vi det masse morro med han. De er jo så herlige i den alderen!

Kjente jeg var ganske sliten idag, så det var godt å kunne vende snuta hjemover etter en del timer.

Fikk pakket til morgendagen å vasket leiligheten så den er ren og pen til jeg kommer tilbake.

Jeg å min lille skrutrekker ble jo litt uvenner sist gang jeg var der, så nå har jeg skaffet bedre verktøy og har endelig fått satt sammen nattbordene.

Meget stolt!! 

-7-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits