Ansvarsgruppemøte

Har hatt tidenes korteste ansvarsgruppemøte. Ivertfall i min tid.
Rundt 17 min satt vi der.
Vi ble så få mennesker (glemske folk som glemte møtet), så det var ikke så masse å snakke om. Jeg fortalte hvordan jeg hadde det, hvordan det har gått etter jeg har flyttet å hva jeg vil fremover. Noe som da er å begynne å jobbe i barnehage.

Nav-duden fortale hvor langt han var kommet i prosessen. Det han fortalte var alfor innviklet for meg, så jeg datt av lasset ganske så kjapt. Men til slutt kom han fram til poenget; Han hadde ikke fått ordnet praksisplass enda. Det tok vist enda lenger tid om han skulle ordne det, for han måtte forholde seg til så mange regler ang taushetsplinkten å  ++. Så vi avtalte heller å møtes neste uke. Da kan vi sette oss ned å ringe sammen til forskjellige barnehager å evt avtale et møte deretter.¨

That`s it. Finito.

Men det gjorde igrunn ingenting at det var ferdig så tidlig, for nå rakk jeg akk bussen hjem.
Mine iskalde lår likte det veeeeeldig godt, for fy fasan så kaldt!

 

Ingen kommentarer

Dato: 17.11.2010 Klokken: 15:37

noe som heiter bukse da vettu xD

Miss AJ

Dato: 17.11.2010 Klokken: 23:57

Anonym:

Hahaha brukte det da, PLUSS Stilongs ;)

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits