Je ha vøri på tur!Idag var dagen for min første deltagelse på turgruppa! Du kan tro jeg var spent når jeg stod opp i dag tidlig!
Jeg hadde ingen anelse hva som ventet meg. Var veldig spent på om jeg kjente noen av deltakerene som skulle bli med, eller hvem av lederene som skulle være med.
Heldigvis kjente jeg 2/3 av lederene, så det var en stoor trygghet, ivertfall siden hun ene er min kontakt!

For første gang på lenge brukte jeg litt lang på badet når jeg stod opp. Hadde ikke peiling på hva jeg skulle bruke, eller åssn håret og trynet skulle se ut. Jeg skulle jo tross alt være med masse nye mennesker idag, så jeg måtte jo se noenlunde ok ut uten  å skremme dem vekk!
Ja t.o.m min kjære mascara fikk se dagens lys en stund, å det er ikke ille til å være meg altså :P

Jeg ble hentet av kontakten før vi seilte vidre å hentet ei til. Etter det gikk ferden vidre til Rudshøgda og Prøysenfestival!
Været var virkelig med oss, for satan så varmt det var.. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg puttet jakken i veska mi før jeg dro. Den fikk jeg jo IKKE bruk for!

Når vi kom var det faktisk ganske folketomt enda. Å godt var det!

Den første tiden brukte vi på å gå runden i Prøysen Huset. Siden jeg var den eneste med kamera turte jeg selvsagt ikke begynne å knipse ivei der inne..
Så jeg har ingen bilder derfra.Synd!
Det var ivertfall mye spennendes, og morro å se der inne!

Stille var det også når vi var ferdige med runden, så vi fikk god plass ute på en cafè, der vi kjøpte kaffe og snakket.
Jeg var altfor varm, og nervøs så denne smal talken var jeg ikke så flink på. Men jeg prøvde virkelig å delta i en samtale eller to.!

Det kom mange flere mennesker ganske fort etter at vi kom. Det var nemlig snart klar for allsang!
3 staute karer rigga seg til på scenen og var klar til å synge ut for full hals! Vi fikk utdelt sanghefte med maange av visene til Alf Prøysen, så kunne vi komme med ønsker. Å jammen sang folk med! Noen ivrigere en andre selvfølgelig..!
Men stemningen skal man ikke klage på, for den var veldig god!

Nå stod det igjen å utforske hjemmet til AP! Vi måtte gå et stykke for å komme dit, men spreke som vi er tok vi beina fatt!
Der klarte jeg faktisk å ta noen bilder!

   

  <--  Her lå han nok å småfeis og sov.

   

   

   

   

 

På stien frem til huset er det hengt opp forskjellige eventyr i tre/busker. Den var jo litt morro!Det var også en gjeng med gamle folk som dreiv med hesjing, noe som måtte være forferdelig i denne varmen..En fiin hest møtte vi også!Innen vi nå hadde kommet ned igjen til cafèen var det på tide å dra. Det var jeg lykkelig over, nå var jeg sliten!!
Både bein og armer var blytunge, det samme gjelder vel egentlig hodet også. Kan selvfølgelig ha en årsak at jeg ikke fikk i meg annen væske en 2 kopper kaffe..! Farlig nå i denne sommervarmen..

Men det ble en fin tur, selv om jeg ble en blanding hakkihæl og viggo. Men det gjør meg ingenting, for jeg var med og gjennomførte turen, og det med en stor gjeng ukjente mennesker, bortsett fra de 2!
Stolt og glad over den! :)
Så var det jo kjempe koselig der også!

Eneste minuset er at jeg har fått `` Lillebror`` sangen på hjernen.. Å den nekter å forsvinne!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits