Fornøyd!

Fredag 11/11:

 

Jeg kan nesten ikke begynne å forklare hvor lettet og glad jeg er for min nye behandler-Psykolog.
Til henvisningen ble sendt frem til det første møte med DPS var jeg livredd for å ende opp med en psykolog jeg ikke ville trives med, at det ikke ble noe tillitsforhold i det hele tatt.

Jeg er så glad jeg turte å stikke meg frem under andre møtet vi hadde, at jeg snakket høyt og klart nok!
Det reddet meg så mye, og akkuratt på grunn av det jeg turte å gjøre, så tror jeg tilliten mellom meg og psykolog kom fortere en det det ellers ville ha gjort.
Selvsagt er den ikke på plass 100% enda, men den er stor nok til at jeg tørr å snakke litt. Sånne ting tar jo litt tid, så man må jo bare gå de berømte musestegene. Det er av det tiliten blir sterkere av!


Det er godt å kjenne og føle man er fornøyd når man går ut syhehusinngangen og ut av dps huset.
Jeg føler selv jeg har blitt tatt godt imot hos psykologen, om det blir riktig å si..?
Det er så godt å snakke med henne, og det er så godt at hun snakker litt om seg selv å sine egne erfaringer, både privat og i jobbsammenheng, og det synes jeg er så bra! Det betyr mye for meg at hun faktisk vil gi noe av seg selv, jeg blir ivertfall tryggere på henne, at hun faktisk viser seg mer som et ``vanlig`` medmenneske og ikke en hard autoritetsperson som ikke gir et fnugg av seg selv.
Det er også godt å kjenne at man blir tatt litt mer på alvor enn det boteam gjør. Eller, selvsagt tar de ting på alvor de også, men nå allerede har jeg blitt tilbudt ting og fått mere kunnskap om hva dps kan gi meg som boteam ikke kan.
Så jeg vil fortsette hos begge deler. De blir ikke kvitt meg så lett ;) 

Jeg har en god tro på at jeg vil klare meg bra der, og at vi kommer til å få en god tone. Og det er jammen meg et godt utgangspunkt altså! :)
Hennes siste kommentar på slutten av samtalen, den sitter fast i meg: Jeg er jo allerede blitt glad i deg, og jeg vil veldig gjerne følge deg vidre i fremtiden viss du vil fortsette her. Vil veldig gjerne at du skal få det bra!


Synes det var veldig koselig å høre sånt, du får en god følelse når du går ut døren!

 

Nei nå var jeg i skikkelig godlune kjenner jeg! Noe så herlig asså :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits