Surr og shopping

Torsdag 15/12:

 

Etter en hard og vanskelig dag i går, sovnet jeg heldigvis ganske så fort i natt. Kroppen var vel så sliten, så det var fantastisk å få sovet ut litt!

Jeg var veldig spent på den faste samtalen med kontakt. Har ikke peiling på hvor mye tid jeg brukte på å formulere ting i hodet for å skulle få det frem riktig. Ting gikk igjennom hodet gang på gang..
Men det er jammen ikke lett å skulle fortelle og forklare noe du ikke engang vet hva er!

Kontakt kom, og alt ble bare surr. Ting ble bagatellisert, egentlig fra begge sin side. Jeg ga opp, jeg fikk ikke til. Alt ble bare for dumt, så vi ble sittendes å snakke om vær og jul.

Skuffelsen over meg selv ble igjen stor, så jeg fant fort sengen etter hun gikk ut døra. Gråt og sinne gikk heldigvis fort over i søvn!
Og godt var det!

Jeg fikk sovet og slappet av noen timer før jeg dro til Gjøvik med Christina. Litt julegavehandel skulle gjøre godt for humør og sinn altså!
Og selvfølgelig kvalitetstid ♥

 

Det var godt å klare å komme seg litt unna det tunge tankekjøret. Og i det hele tatt at alt gikk så bra på handelen! Vanskelige julegaver fant jeg også, så er veldig fornøyd med den!
Vi fikk en fin kveld sammen, og jeg er så glad at jeg klarte å ha det bra! : )

Konklusjon: Shopping funker utmerket som terapi!!

 

Så selv om det ble litt kluss på formiddagen, så er jeg alikevell fornøyd med dagen! Så lenge ting er bedre en gårsdagen, så er jeg fornøyd!

  • Dato:11.12.2011
  • Klokken:21:19
  • Kategori:
  • [ Hverdag ]
  • Kommentarer: 2

Ingen kommentarer

jiiji

Dato: 12.12.2011 Klokken: 13:29

man tror det er en fordel å gå igjennom ting i hodet først, men sannheten er at virkeligheten blir aldri slik og derfor hemmer det oss mer enn det hjelper oss. jeg prøver å ikke tenke på de tingene jeg skal ta opp, men er ikke så flink til det.

det at shopping er bra terapi er noe alle jenter vet ;-)

Miss AJ

Dato: 14.12.2011 Klokken: 23:08

jiiji: Akkuratt! Det slår nesten aldri feil det derre det faktisk..

Hihi ja ikke sant ;)

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits