To win is not just about winning a game

Nei nå skal jeg virkelig skjerpe meg altså..!!I
Helgen har jeg hatt helt fri fra alt, da var jeg nemlig hjemme i dalen hos mammaen og samboern.
Og selvfølgelig til lille kreket mitt Marta!

Ikke mer spennende en det.

 

 

Men det jeg virkelig vil fortelle er at jeg har begynt i jobb igjen etter en mnd sykemeldt periode!

Mandag i forrige uke var oppstartsdagen. Kvelden og natten før var jeg vel så nervøs at jeg var sikker på at jeg skulle dø. Eller kanskje bare ville det! Men å gjennomføre det, det skulle jeg!
Akkurat det måtte jeg bare gjøre.
Etter en mnd hjemme er jo i tilegg den velkjente dørstokkmila blitt lang..

På mandagsmorgenen kom jeg meg opp til en god tid. Fikk godt med tid til å ordne meg, drikke kaffe og spise frokost. Nervene var enorme, men det positive i det var at jeg våknet fort på kort tid! Hadde man bare kviknet til så fort ellers og, uten nerver!


Helgen før brukte jeg for det meste til å tenke. Ufrivillig ja, men kommer det først en tanke, så baller det bare på seg . Vil tro det er helt normalt!
Jeg var, og er innmari redd for hva de andre kollegene vet og tenker. Jeg skjemmes utrolig over hvor lite jeg faktisk jobber. Nå er det jo bare 2 dager, 3 timer pr dag. Ja jeg synes det rett og slett er flaut!
Men selvsagt vet jeg at det er til det beste for meg, og at det er det JEG klarer, men alikevell..

Vet jo også at man ikke skal måle seg opp mot andre, men jeg får uansett er veldig vond smak i munnen når jeg etter 3 timer går og takker for meg, medvitende om at det ikke engang er en halv arbeidsdag for de andre. Hva tenker de om meg? At det ikke er noe vits å være der når jeg bare rekker så vidt å komme innom før jeg skal dra igjen? At jeg må være så lat og giddasløs at jeg ikke orker mer en dette?
Prøver jo å ikke tenke på det, men det er virkelig ikke lett når demonen først starter å plapre!

Men jeg prøver ivertfall å ta til meg all den positive tilbakemeldingene jeg har fått. Hadde jeg ikke fått det tror jeg neppe jeg hadde klart å holdt meg oppe så lenge. De har virkelig vært så snille med meg, så jeg er egentlig et monster som tenker så stygge tanker om dem..

 

Idet jeg gikk opp den velkjente bakken og forbi rumperesere og andre leker, kom det 2 barn gåendes.
De lyste opp med deres vakre smil og et Hei i kor.
Yes, de har ivertfall ikke glemt meg..!

Jeg skjønte fort at det var utedag, så jeg fikk kjappe meg inn å skifte om. Inne ble jeg også møtt av smilendes barn og koselige kommentarer av kolleger. Så hyggelig å se deg igjen, velkommen tilbake!
Takk takk! De skulle vist hvor mye det betød..

Fort ble jeg satt i sving. Den store poppisen fortiden er å stå på ski! Så vi hadde nok å gjøre når 30 barn skal ha på ski, å helst med en gang!


Det føltes egentlig ikke ut som om jeg hadde vært borte så lenge. Jeg husket rutiner og sånne ting, og jeg følte jeg fikk gjort en noenlunde bra jobb denne dagen.
Slet mye med angst, men selv følte jeg at det ikke klarte å hemme meg så mye. Klarte å smile og snakke en del med barna, og mange aketurer med barn på fanget fikk jeg også, og det er jo alltid like moro! : )


Etter vel gjennomført 3 timer, dro jeg ned på Spenst for en times treningsøkt.

 

Når jeg kom hjem denne dagen tok jeg meg selv i å smile bredt når jeg endelig kunne legge meg godt til rette i sofaen. Et sånt smil som sender varme gledesbølger igjennom kroppen. Et godt smil!
En vannvittig god mestringsfølelse med andre ord!


I dag er det min 3 dag etter pausen. Både fredag og i dag er vel gjennomført.

 

Nå er jeg endelig i gang igjen. Dette vil jeg så gjerne mestre videre!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits