Gode dager.

Igår hadde jeg en bra dag. Faktisk har den siste uken vært ganske så bra! Jeg håper veldig at ting har snudd seg om, at jeg har klart å planegge dagene og aktiviteten min såppas bra at jeg ikke ligger dausliten når kvelden først kommer.
Tror også at det var et riktig valg om å ta bort ene jobbdagen intill videre.
Nå føler jeg at jeg mestrer dagene bedre. Jeg har ikke hatt den kvelendes angsten og panikkanfall den siste uken. Har heller ikke vært såå langt nede, litt lettere til sinns. Det kjennes ivertfall lettere ut!

Nå vil jeg bare prøve å kose meg så lenge det varer. Jeg vet godt at ting kan snu i løpet av en time, men skulle det skje tar jeg det heller da. Kan ikke ta sorger på forskudd, da får man jo det aldri bra!

 

 

I går tilbrakte jeg dagen med mine 2 skjønne søskenbarn på snart 4 år og 3 mnd + tante m/samboer
Jeg og R var barnepike i litt over en time, noe som var veldig morro. Vesla savnet nok mamman sin og maten, så hun skreik en del på slutten, men vi klarte å roe henne og hun kosa seg så i armene mine! : )
Hun var nok ikke den eneste som koste seg.. Hihi!

Storebror koste seg også masse med besøk! Så blid å skjønn gutt skal man virkelig lete lenge etter altså!

Jeg synes ikke det er lenge siden jeg bodde oppå Tunet og bondelandet og savnet familiekontakten så mye!
Til hver permisjon jeg fikk var det rett `hjem` til tante for å besøke lillegutt. Han så jeg bare 1 helg i mnd, så babytiden hans var kort husker jeg. Nå er det så morro å kunne følge med på utviklingen til vesla myyye oftere, og å kunne være der for lillegutt uten at han glemmer hvem jeg er.


Familien må være noe av det mest verdifulle som finnes. Ivertfall hos meg!

 

Det ble mange timers kos og lek. Dagen ble avsluttet med Taco, før vi vendte snuten hjemover.
En fin dag ble det, men jammen var det godt å legge seg på soffaen etter all aktiviteten :)

 Ingen kommentarer

Andreas

Dato: 02.02.2012 Klokken: 23:32

Lenge til du skaffer deg en sånn en liten pjokk da? ;)

Charlotte

Dato: 03.02.2012 Klokken: 02:02

Så bra å lese at du har hatt noen fine dager nå! Det er kjempe godt hvis det føles bedre og at det går RETT vei! :) Du gjør en utrolig god jobb med å mestre hverdagen din, det virker som at du finner (nye) løsninger og mestringsstrategier. Jeg syns det er bra du tok valget om å gå ned til to jobbdager nå i en periode. Tror det er bra for deg, slik at du får tid til deg selv og ikke sliter deg helt ut.

Jeg tror jeg merket det litt på deg da vi møttes også, at du virket litt lettere psykisk og litt ovan på. Stemmer det? (Og nå må du _ikke_ svare det du tror jeg vil høre, du kan være ærlig ) Fikk i alle fall inntrykk av at humøret var på plass. Uansett - så var det veldig koselig å møte deg igjen! <3

Og det er det uansett humør du måtte være i forresten - så ikke vær redd for at du må late som noe annet noen gang ever! Jeg vil gjøre mitt for å prøve å gjøre en dårlig dag bedre... :)

Klem :)

Miss AJ

Dato: 03.02.2012 Klokken: 21:42

Andreas: Hihi håper da ikke det blir aaaaltfor lenge til ;) Farlig å være blant de små sånn, kan bli smitta vettu!

Miss AJ

Dato: 03.02.2012 Klokken: 21:46

Charlotte: Veldig godt altså! Selvsagt har jeg mine svigninger, men det har heldigvis ikke tatt lang tid når jeg først er nede, har fort hoppet opp igjen på en måte. Veeldig godt! :)

Jeg føler ivertfall at jeg har gjort, og gjør, ting litt mer riktig nå mtp hva som er godt for meg og ikke.

Ja det tror jeg faktisk stemmer! :D Hadde en ganske bra dag den dagen, så ble jeg så glad at du ville holde meg med selskap såå lenge! :)

Humøret kom på plass når jeg møtte deg, det var så morro og koselig å ha god kvalitetstid meg deg igjen! <3

Tusen takk, og ilige måde kjære du! Aldri vær redd for å ta kontakt, om du har det bra eller dårlig, jeg er der uansett!<3

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits