Hektisk, men innholdsrikt på godt og vondt.

De siste dagene:

1.2.
3.4.
5.6
7.8.
 

1: Reisen opp gjennom gudbrandsdalen og hjem til a mor.
Siden jeg er født glemsk hadde jeg enda ikke husket på å prøvd på meg bunaden før konfirmasjon den 13 mai. Så nå måtte jeg dra oppover for å prøve den, og selvsagt besøke mamma og de!
Det skal også nevnes at den passet overhode ikke.. Men jeg trøster meg med at den var laget til min egen konfirmasjon som begynner å bli mange år siden!!Fikk uansett en koselig helg hjemme med Marta-kos og besteforeldrebesøk.
2: Jeg og Marta koser oss i solen på verandaen.
3: Oppmerksomhet takk!! Marta i kjent kos-meg-på-magen positur.
4: Resultatet av å ha lekt doktor med en fire-åring! Jeg var vist veldig,veldig syk... Heldigvis ble jeg friskmeldt til slutt!
5: Hils på den superkule krokkofanten, som også er hjemmelaget!
6: Min 1.Mai feiring ble tilbragt hos min kjære tante m/ samboer og mine 2 søte små søskenbarn, samt mine besteforeldre. Det ble masse leking med barna og vi hadde det så koselig!
7: Uken har vært ganske hektisk med aktiviteter hver dag. Jeg har klart å holde meg ganske sterk, og jeg har klart å nyte aktivitetene delvis eller helt. Problemet er når kvelden først kommer og jeg endelig kan slappe av på sofaen, da kommer alt av følelser og tanker strømmenes på.
De siste kveldene har bare vært en gryte av alt for mye angst, panikk ,tankekjør og tårer. Det føles bare så urettferdig alt.
Jeg veksler så mellom det å ville gi opp å kjempe for å holde meg oppe på beina, til i det neste sekund å virkelig ville kjempe med nebb og klør for å komme meg til toppen igjen.
Er veldig sliten og lei, men jeg vet at jeg vil klatre meg opp igjen. Bare så synd at det er bare jeg som må gjøre all jobben..!
8: På mandag hadde jeg en super ettermiddag med en av mine beste veninner! Sola kom frem og alle skyene ble plutselig helt borte. Det ble cafè besøk, kaffe drikking, titting i butikker og shopping..
Jeg fikk også gleden av å innta årets første softis OG slush!! Mmm..
Vi hadde det veldig morsomt, og ikke minst koseligt! Ja på et tidspunkt der, så føltes livet helt fantastisk! Dette vil jeg leve lenge på.


Imorgen blir det nok en hektisk dag.. På ettermiddagen drar jeg opp til vinstra igjen for å hente bunaden min, for så å bli hentet av pappa senere å dra til ei som skal ta nye mål og sy den om. Etter det drar jeg nedover igjen til Lillehammer. Så regner med det blir kvelden innen jeg er kommet hjem igjen.

  • Dato:02.05.2012
  • Klokken:23:30
  • Kategori:
  • [ Hverdag ]
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits