Jeg er så heldig!

For når man får en så hyggelig pakke i posten, ja da ER man heldig.

 

Jeg var så heldig å vinne en giweaway konkurranse for en stund siden, å nå kom premien!

Å når det kommer til gaver, er jeg som barn flest-får ikke åpnet dem fort nok!!

 

2 minutter etter den var åpnet hadde jeg allerede sippet en skvett.. Et nyydelig brev som rørte helt inn til hjerterota, etterfulgt av sjokkis og en søt nisse som jeg skal lime inn i F-albumet mitt!
 Hihi jeg prøvde virkelig å plystre med eggene i kjeften, men det hele endte med at jeg stod å freste sjokoladespytt over hele meg..

 Innholdet vil jeg selvsagt holde for meg selv, men poenget er at jeg alltid har en hånd å holde i, da hun tegnet sin egen hånd!  Jeg viste faktisk ikke om jeg skulle le eller gråte fordi jeg var rørt, så det ble en herlig blanding av begge deler ;)

Ser dere foresten den tøffe tøffelen min??

 Brevet ditt Eva henger trygt på kjøleskapet mitt sammen med andre koselige hilsninger og gaver jeg har fått :) Da kan jeg få frem et smil hver gang jeg går forbi den!
Notisen og halskjedet som henger ved siden av fikk jeg av min søte tre-menning for en god stund siden, magneten fikk jeg av min kjære Charlotte og hjertet under den fikk jeg av ei i barnehagen♥
Og min handleliste er vel heller ingen som trenger å se...

 

 

Igjen, tuusen takk kjære gode Eva!! :)

En god klem sendes!

 

Besøk henne gjerne på hennes hjemmeside her :)

  • Dato:09.05.2012
  • Klokken:22:53
  • Kategori:
  • [ Diverse ]
  • Kommentarer: 1

Ingen kommentarer

Eva Renate

Dato: 10.05.2012 Klokken: 02:08

Bare hyggelig lille vakre snuppa mi!!!!

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits