Sommerferie nr 1.Da er sommerferie nr 1 vel overstått! Langhelg fra torsdag til lørdag ble brukt på danskebåten, og selvsagt en dag i København. Vi hadde en veldig fin tur, koste oss veldig masse!
En del sjø var det dessverre nedover, men innen kl var halv 12 første natta var jeg i drømmeland og kjente ikke vuggingen! Pappa derimot lå våken i flere timer pga det..

Været fredag var perfekt, som da vil si noe overskyet, noe jeg ropte hurra for! Hva er vel verre enn å traske rundt i brennende hete..?

Vi spiste frokost når vi kom inn til land, og gikk deretter rundt i byen til vi satte oss ute på en pub.
Moro å sitte å se på alle folka, for å ikke nevne alle jappsene som løp rundt om kring og ikke viste bæret av ting!

   Lommeboka mi priser seg lykkelig at jeg ikke gikk inn her!Selv tok vi det rolig hele dagen. Ingen stress! Det var ikke akkurat maratonshopping som sto på planen vår! Kanskje ikke så lett for ei gravid frøken å løpe frem og tilbake! :P

Før vi dro tilbake til båten, nøt vi en bedre biffmiddag. Herlig, herlig!

Resten av kvelden satt vi på puben/restauranten og slappet av. Kl 21 var vi alle helt skutt etter dagen, så vi gikk likeså godt ned til lugarene igjen. Siden jeg hadde min egen lugar, lå jeg å leste i 1 ½ time, uten å forstyrre søvnen til de andre. Men også denne kvelden sov jeg nok innen halv 12.

Ingen kan ivertfall komme å påstå at vi er noen ville nattrangler!! ;)

 Koser seg!  Red Devil-Selvsagt alkoholfri. 

Vi fikk en veldig bra, og ikke minst en rolig tur. Det er nok sikkert derfor alt gikk så bra også vil jeg tro! Jeg koste meg maks og hadde det veldig bra.
Det var så godt å få oppleve noe annet en det vante hjemme og bare kose seg med familien!

 

  En av verdens mest mektigste mann var på besøk i hovedstaden, for å bl. a besøke dronningen, og vi fikk tilfeldig med oss hele paraden med x antall politibiler/mopeder og alt for mange stappfulle bilder med vakter og politi. + 2 helikoptere flyvendes over oss. I limoen sitter fyrn btw..

 
  Måtte selvsagt få med operaen..

 Møt Mr.Creepydude..  Ser dere hvor strømmen i havet endrer retning?MÅ ha når man er i tax-free`n!  Sparte vel ca 600 kr når jeg kjøpte dem der..
  Et stk MEGET fornøyd frøken! Beste sjokkisen noensinne..!


 

Nå blir det bare å lade opp noen dager til sommerferie nr 2 starter! Da blir neste stopp Kragerø! : )

Ingen kommentarer

Danny

Dato: 24.06.2012 Klokken: 23:28

Jeg digger deg. :)

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits