Ferie nr 2 vel gjennomført!

Tor 21.6 - Søn 24.6:

 

Sommerferie nr 2. Denne gangen til Kragerø!
Opp gjennom årene har det alltid vært en fast tradisjon med en kragerøtur. Da er det liksom skikkelig sommer, selv hvor mye det evt måtte regne..!

Torsdagsmorgen dro vi. Slapp unna rushen i oslo og den verste trafikken. Turen tar jo opptil 6 timer, så det jo deilig å faktisk ha igjen noe av dagen når man kommer frem! Husker i fjor, da kom vi fram kl 11 på kvelden. Man rekker ikke så mye før man må legge seg!
Når vi er nede der bor vi hos min tremenning og hans far. Når vi kom fram dro vi først på kaffe til en slektning i noen timer. Veldig godt å se folket der igjen!

Senere på dagen dro vi opp dit vi skulle bo for å lage litt middag og bare kose oss! Været var supert så vi satt vel ute hele kvelden og bare slappet av :)

 

Også fikk jeg meg ei ny veninne,Sara!!
  


Er ho ikke nydelig?! Jeg klarer ikke skjønne hva som er så skummelt med disse.. Men folk kan vel tenke det samme om meg og edderkopper også..


Dag nr 2 måtte vi våge oss en tur til byen mellom regnskurene. Heldigvis var det oppholds hele tiden vi var der..! Jeg synes fortsatt Kragerø er en perle. Alle de gamle, men vel bevarte flotte bygningene, og gågatene og kafeene helt inntil sjøen. Det er virkelig noe helt for seg selv!
Når jeg er blitt mangemillionær på lotto, da blir det hytte og båt! Kansje jeg må begynne å tippe snart da....


På kvelden var vi bedt på grillings hos moren til 3menningen min. Veldig, veldig koselig og masse god mat!

Både dag 1 og dag 2 har gått over all forventning! Helsa har vært på min side og jeg har kunnet kose meg skikkelig. Deilig!

 

Dag 3 startet vi dagen med en bytur. Måtte jo ut å `glåme` litt idag også! Og en kafetur da selvsagt. Det var også St.Hans denne dagen, men pga det voldsomme uværet, bestemte vi oss heller for å være hjemme å heller kose oss med film og god mat. Dessuten ble bålstyret avlyst, og det var jo egentlig likegreit.
Vi hadde det veldig koselig uansett vi :)

   Gi mer Fôr da!!


Dag 4 var hjemreise dag. Etter frokost fikk vi pakket sammen og kastet det i bilen. Da var det bare å vende snuta oppover igjen. Dagene på ferie går desverre så altfor fort, så man må virkelig nyte det mens man kan!
Hjemreisen var veldig regnfull og en del trafikk, men det gikk veldig bra. Og dataavhengige som jeg og Randi er, så satt vi med hver våres data og det trådløse nettverket på! Erre no sak!


Den siste kvelden og hjemreise dagen slet jeg en del med angst som kom snikendes på. Hadde nesten regnet med det mtp mye folk og inntrykk på kort tid. Men jeg synes jeg klarte å gjøre det beste ut av det alikevell, så jeg vil si at jeg alt i alt har hatt en veldig bra tur. Gleder meg alt til neste gang! :)

 

 

 Ville ikke bli tatt bilde av nei..  Koose!

 Sara spiller piano! Give me the fucking camera!!!!!!


 Vaske seg. Åå hun er så søt!

 Don`t let go <3

 

  • Dato:26.06.2012
  • Klokken:21:47
  • Kategori:
  • [ Diverse ]
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits