Alla disse dagorna..

Puh, nå kjenner jeg at jeg gleder meg noe vannvittig til søndag asså. Da skal jeg nemlig være dønn råtten og bare være plantet i soffan forran tv`n og pc`n! Men jammen skal jeg også være fornøyd med min egen innsats denne uken!

Mandagen startet veldig trått med at jeg var veldig sliten, sikkert etter all den fartinga ukene før. Jeg orket ikke engang tenke på trening etter jobb, men det ble heller en veldig hyggelig kafetur med 2 venninner jeg møtte på hjemveien. Med både kaffe innabords og 2 flotte jenter, så steg humøret ganske så fort opp igjen. Endelig våknet jeg skikkelig og ikke bare følte meg som en zombie!
Jeg kunne ikke farte for lenge, da jeg et par timer etterpå fikk besøk av mine besteforeldre under deres hjemreise. Det ble også veldig koselig. Alltid moro med besteforeldrehygge!!
Dessverre var uroen igjen plantet i kroppen, så istedenfor å sitte hjemme å kjenne på ubehaget, dro jeg likeså godt ned på kjøpesenteret for å sjekke ut sommersalget. Hadde jo faktisk en unnskyldning for å shoppe, da jeg trenger nye pensko til lørdag! Noe jeg endelig fant etter mye om og men. Så på fredag må jeg trene på å gå i dem, vil jo helst ikke se ut som en bondetamp som har driti på seg..

Noen timer etterpå var jeg endelig hjemme, sliten men lykkelig over dagens innkjøp. Etter en god og varm dusj var det helt himmelsk å legge hodet på puta. Jeg tror faktisk jeg sovnet etter 5 min..


Tirsdagen ble noe roligere. Jeg kom meg opp til en skikkelig tidspunkt, så jeg hadde tid til en langsom frokost og tv titting før jeg måtte dra inn til byen. Hadde siste samtale med psyk-kontakt før hun drar ut i ferie. Åå jeg savner henne allerede!! Eller, jeg skulle jo se henne allerede dagen etter da men..Men ikke for en samtale da.
En fin samtale fikk vi, en ganske positiv en. Vi så tilbake på en del ting, på ting som har utviklet seg til det positive, og det var ekstra stas å endelig kunne si igjen at jeg om noen dager er 1 mnd skadefri. Det å høre hennes tilbakemeldinger på akkurat dette vokser jeg enormt på. Hun hjelper meg å virkelig kunne se det flotte og positive med dette, hvor flink jeg faktisk har vært OG er. Jeg syns jeg faktisk er veldig flink selv! Jeg har forresten faktisk klart å sette grenser ang jobben for navmannen da jeg følte han presset meg til øke dager og timer på jobb. Det skjedde på samarabeidsmøtet på jobben, mellom nav,meg og sjefen. Heldigvis støttet sjefen meg på dette. Så det ble ingen øking før jeg selv er klar og føler jeg kan mestre det.

Resten av dagen brukte jeg til å gjøre unna en del husarbeid. Kvelden var jeg sofasliter frem til leggetid.

 

Første delen av onsdagen ble brukt på en gå tur sammen med min psyk-kontakt. Vi tuslet en tur i byen, og rundt omkring, skravlet og nøt været. Synes det var en fin avslutning før ferien!
Jeg rakk å dra hjem og gjøre unna siste delen av gårdagens husarbeid. Noen som plutselig ikke orket mer tro..?
Fikk litt tid til å slappe av før jeg igjen dro til byen for å møte Christina,venninne.
Vi ble sittendes på Nikkers (lokal pub/restaurant) i noen timer og skravle litt løst og fast.
Plutselig var kl blitt kvart over 10, så det var på tide å dra hjem og ordne seg før leggetid. Hvorfor går egentlig klokka så altfor fort når man hygger seg??

 

I dag har jeg også vært flink til å stå opp litt skikkelig. Slo til og med på stortromma med jordbær til frokost! Følte meg supersunn frem til jeg strødde på en kilo med sukker..
En rolig og bra start fikk jeg nå ivertfall. Rakk til og med å se noen episoder med Two and a half men før pappa kom og hentet meg.
Jeg hadde nemlig lovt å ta vinduspussen i hele huset! Det verste av alt er at jeg faktisk synes det er moro.. Bare det å se forskjellen før og etter!
Uheldigvis ble jeg offer for drapsforsøk, da noen visse små med 8 bein hadde store stygge planer om å drepe meg. Helt sant, jeg så det på dem!!
Hadde det ikke vært for min heltemodige far, hadde nok ikke jeg sittet her nå..

Etter noen timer var alle vinduer rene og pusset, både innvendig og utvendig. Da var det bare å lene seg tilbake å nyte en kopp kaffe å vente på at den gode middagen skulle bli ferdig. Det var nemlig horn med hvitløk, ost og skinke. Og selvsagt is og kaffe til dessert. Mmmm..
Da var det vel egentlig bare å komme seg hjem og bake boller til navnefesten på lørdag. I morgen får jeg nok ikke tid, så likegreit å bli ferdig med det i kveld!
Noen timere senere var bollene klare for steking, bord vasket, oppvask skylt og klargjort til morgendagens oppvask, og jeg klar for dusjen!

Og nå sitter jeg plutselig her, nudusja med håndkleturban fortsatt på hodet, nystekte boller på benken og vonde føtter. Men veldig fornøyd med dagen!
Det skal bli så veldig godt å legge seg nå kjenner jeg.

I morgen er det pån igjen med jobb, for å så bli hentet der når jeg er ferdig, og da er det fult kjør med forberedelser til navnefesten på lørdag. Eller fult kjør blir det vel ikke men, regner med det meste er i boks. Moro er det uansett, og jeg gleder meg sånn til å se lillemor i den flotte kjolen hun skal bruke. Det blir nemlig den søteste prinsessen noensinne!! Med dette sier jeg god natt, takk og farvel! : )

  • Dato:28.06.2012
  • Klokken:23:40
  • Kategori:
  • [ Hverdag ]
  • Kommentarer: 2

Ingen kommentarer

Taiba

Dato: 28.06.2012 Klokken: 23:52

kjempefin blogg!:)

ha en flott sommer videre!:)

Miss AJ

Dato: 07.07.2012 Klokken: 19:24

Taiba: Tusen takk, og en riktig god sommer til deg også! :)

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits