Åh de dagene..

Etter en hektisk uke forrige uke var det ekstra godt med noen rolige dager etter navnefesten på lørdag. På søndag bodde jeg i soffan hele dagen, å herregud så godt det var! Jeg kjente godt hvor sliten jeg egentlig var, så det hjalp på å bare kunne slappe av å kose seg med filmer og datatrykking.
De neste dagene ble også noen rolige og gode dager. Tirsdagskvelden begynte jeg å bli veldig urolig, så da fant jeg ut at jeg måtte bruke den uroligheten til noe positivt. Husarb!!

En haug med oppvask ble tatt, klær ble vasket, klær ble lagt sammen, støv ble vasket bort, gulvene støvsugd, blomstrene rensket og fikset, og boden ble ryddet og organisert!
Jeg glemte t.o.m helt bort Greys episoden om kvelden..! Men det får gå.

Resulatet ble uansett bra!

 Se, jeg har fått 3 blomsterbarn!! Om de vil overleve blir spennendes å se...

 Hihi, jeg fant jeg fant.. Husker jeg fikk denne av bestekompisen oppå Fekjærtunet. Snille Arvid!

Rundt 11 på kvelden var jeg ferdig med all husarb. Blid og fornøyd uten  mye uro i kroppen.
Da var det bare å finne senga og manne seg opp til morgendagens utfordringer!

 

 


Onsdag 4.7:

Psykiatritjenesten har igjen startet opp ny gruppe som jeg fikk tilbud om å være med i. Litt småskeptisk var jeg, men tenkte som så at det gikk jo så bra forrige gang i den jentegruppa som jeg ble med i da. Denne gangen er det en gågruppe for jenter jeg er med i. Mener å hugse at alle brukerene er unge, noe som er veldig bra. Var veldig redd jeg kansje måtte være sammen med bare eldre folk..

Sist onsdag var første gangen jeg var med, men da var det bare meg som møtte opp. Det var da bare jeg og kontakten min gikk i byen en tur. Denne gangen ble det jeg og ei til, pluss 2 til fra psyk.teamet.
Jeg slet veldig med angsten og det å klare å delta, men jeg gjennomførte det! Og det ble jo bedre etter en stund!
Vi gikk en lang runde litt utenfor byen. Varmen var nok det som var verst, jeg hadde på følelsen at jeg kom til å gå i bakken pga den kvelende heten.. Men som sagt det gikk jo bra : )

Det var uansett en god følelse når det var gjennomført! Nå hadde jeg 1 time til å slappe av og kjøle meg litt ned før jeg skulle til frisøren. En god skyggeplass i parken var tingen!!
Etter frisøren dro jeg rett hjem og tok en god og kald dusj  og ordet meg litt. Jeg var fortsatt veldig urolig, så jeg inviterte Christina til en filmkveld! Flinke meg!
Vi møttes på strandtorget og trasket litt der før vi kjøpte inn litt godt og leide noen filmer. Så var det hjem og kose oss!

 En kjempefin avslutning på dagen ble det! :)


  • Dato:07.07.2012
  • Klokken:19:06
  • Kategori:
  • [ Hverdag ]
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits