Sommerferie nr 3 gjennomført.

Sommerferie nr 3 er gjennomført!

Jeg har vært hjemme hos mamma i en uke, samt også hatt bloggferie. Hadde ingen ork eller lyst til å sette meg ned der, mest pga elendig nettverk. Fikk t.o.m ikke spilt farmville de siste dagene!! Kriise..
Hadde vel kansje godt av å ikke sitte med det dumme spillet hele dagen men..

Men dagene gikk fort uansett dem uten mye datatrykking! Jeg har fått øvet meg på husmorsrollen denne uka! Siden mamma ikke får gjøre noen verdens ting, fikk jeg ta over den rollen. Huset er blitt ryddet, uttallige klesmaskiner er tatt, all matlaging til hele familien. Ja jeg tror jeg har vært til god hjelp!. Både mamma og samboeren har vært veldig fornøyde, så da sier jeg meg også fornøyd!
Jeg så veldig frem til å dra opp til dalen igjen. Formen var ganske så bra, noe som gjør det enda bedre. Det å være bortreist når man ikke har det så bra, det er virkelig ikke godt. Men alt har gått veldig bra disse dagene. Bare de 2 siste døgnene har jeg kjent meg mindre bra. Men det regnet jeg nesten med, det tar virkelig på å være sammen med folk 24/7 når man er vandt med å være alene. Regner med alt er iorden igjen etteret par dagers hvile og alenetid.

På tirsdag hadde mamma bursdag, så jeg bestemte meg for å heller dra da en på onsdag. Hun viste jo ingenting, før jeg plutselig stod på stuegolvet med baggen i hånden. Hihi!

Vi har egentlig ikke gjort så mye spennendes. Mest bare kost oss, sett mange filmer og vært sammen med mine besteforeldre. Ellers husarbeid og avslapping på soffan.

Og selvsagt skjemt bort Marta`n min! Noe hun ikke akkuratt har takket nei til..

 

   

Tåkedal..// Sliten etter bajsetur!// Hagearbeid pågår! 80% av dagen går til akkuratt dette... Har nok ferie hun også!

  
Siden kl var langt uttpå dagen og Marta enda låg å sov i senga, tvingte jeg henne opp og dro hun med ut. Får da være måte på å være lathans!
Men det tok ikke lange stunden før hun satt og pep og bar seg.. Senga hennes var visstnok veldig ensom uten henne i..

Også viser hun liksom ikke heller at hun er missfornøyd!

 Hei sveis! Etter minutter med hodeburing på teppe og håndklær, får man en fin sveis.. Og visstnok et vakkert smil.

Men det beste med å være borte, det er å komme hjem igjen! :)

  • Dato:16.07.2012
  • Klokken:22:30
  • Kategori:
  • [ Hverdag ]
  • Kommentarer: 1

Ingen kommentarer

Taiba

Dato: 16.07.2012 Klokken: 22:39

søte bilder! :)

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits