Reddende eng..duer.

(31.07.2012)

Ann-Jeanette var ute og gikk en tur i finværet mens hun ventet på bussen hjem. Været var varm så hun bestemte seg for å kjøpe seg en is og sette seg i skyggen. Hun er nemlig veldig, veldig glad i is, og unner seg det kansje litt for ofte.
Siden hun er som småbarn flest, ender hun alltid opp med å søle ned hele seg og området rundt seg. Spesielt viss hun har hvite klær på. Denne gangen ble intet unntak.

Men denne ganger fikk hun hjelpere. Hun slapp og bøye seg ned på bakken og plukke opp sitt griseri.
2 søte duer så hennes frustrasjon og fløy sporenstraks bort til henne.

Så mens AnnJ kunne fortsette å kose seg med isen sin uten bekymringer for sølet, koste duene seg også med is ved hennes føtter. Og de forlot henne ikke før hun dro, da de var redd hun ville føle seg ensom.

The end.

5 kommentarer

Andreas

Dato: 03.08.2012 Klokken: 13:37

Hmmm... Jeg har noe til deg. Er det ok om jeg sender det i posten? G.Å. hvis jeg har fått med adressen riktig. (Bare til å slette kommentaren min hvis det sier for mye).

Miss AJ

Dato: 04.08.2012 Klokken: 18:28

Andreas: ooooj så spennende!! Nå ble jeg nyskjerrig nå.........
Jepp det stemmer :) Men hvordan, åssen vet du det??

Andreas

Dato: 04.08.2012 Klokken: 19:11

Elementært... Vet du fornavn men ikke etternavn til en person men vet når de er født (sånn ca) så er skattelisten et godt hjelpemiddel. Vet du hvilken kommune personen bor i så blir det enda enklere. :P

Når en vet fornavn og etternavn så finner en så mye lettere adressen. Du var (heldigvis) i telefonkatalogen. Så det.

Andreas

Dato: 04.08.2012 Klokken: 19:12

Åh! Jeg sender det på mandag så har du det kanskje på tirsdag men i hvert fall på onsdag. Så får du bare vente og se. ;)

Miss AJ

Dato: 05.08.2012 Klokken: 00:02

Andreas: Aa selvsagt! Jeg glemmer jo att du vet hvem jeg er :P
Men jeg gleder meg veldig, er utrolig nyskjerrig for å si det mildt!

:)

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits