Battle for survival.Siden jeg dessverre ikke eier konsentrasjon om dagen, har det vært stille på bloggfronten. Jeg er blitt veldig ambivalent når det gjelder denne bloggen. Skal skrive, skal ikke skrive. Fortsette, eller ikke fortsette. Jeg virker altfor sippete, dum, og.. Ja vet ikke hva jeg egentlig tenker.

Å leve med sterke psykiske plager over lang tid er noe som får meg til å bli altfor usikker og tvilende på ting, og folk. Alt jeg sier og gjør blir feil, og dagene handler bare om angsten.
Hvordan skal jeg få den bort, hva skal jeg gjøre, hva viss den blir verre, tenkt om ditt og tenk om datt. Den tar over livet mitt, prøver å kontrollere og knuse meg.
Får meg til å lure på om jeg rett og slett holder på å bli sprø.
Tankene er tatt over, alt handler om hva som er galt med meg og hva galt jeg kan gjøre mot meg selv.
Jeg blir så uendelig sliten av dette kjøret. Føler jeg må jobbe ekstra hardt for å være sterkere enn angsten og dens krefter. Jeg vil virkelig knuse den en gang for alle, men den er jo så forbanna seiglivet!

Denne uka, eller de siste 4-5 dagene har ikke vært gode. Det har vært ekstremt tungt. Hardt å innrømme det men.. Det har vært mye angst, og jeg vet ikke hvor det kommer fra. Det bare er der.
Mange mestringsstrategier har jeg brukt, men noen ganger vil de rett og slett ikke fungere. Men jeg har uansett fått gjort masse rydding og ommøbleringer i leil min, så den er blitt skikkelig koselig!

Men det å innse at all jobbingen ikke gir resultater, det blir en veldig nedtur. Du føler du jobber knallhardt for å få det bra, men angsten er like ille. Om man ikke liker seg selv så godt ifra før, så føler man seg ekstra mislykket da.
Selvtilitten er knust og man er jo sikker på at man er så mislykket. At man ikke duger til noen ting.

Men jeg prøver virkelig mitt beste, prøver å få hverdagen til å gå på en eller annen måte. Holder på de lyspunktene i livet mitt som kan gi meg gleder og kanskje pauser i en sykdomspreget hverdag.
Når ting er som verst og jeg egentlig føler for å bare gi opp, så vet jeg innerst inne at jeg har gode ting å leve for.
Jeg har en fantastisk støttende familie som jeg elsker over all på jord, og gode venner. Ja t.o.m snille og støttende lesere her inne har jeg som jeg setter stor pris på!

 

 

Du kan foresten følge meg på Instagram, der er jeg mye mer aktiv enn her inne. Navnet er missaj89 :)
Hvis du har, hva er ditt brukernavn??

  • Dato:29.08.2012
  • Klokken:22:39
  • Kategori:
  • [ Psyk`o ]
  • Kommentarer: 4

Ingen kommentarer

Charlotte

Dato: 30.08.2012 Klokken: 23:23

Hold ut, kjære deg. Jeg skjønner godt at det gjør vondt og at du har det vanskelig nå..

Men hold ut, det må jo bare bli bedre! ♥

Jeg er her, om du skulle trenge en pause fra tankene, trenger å prate, eller å komme deg ut.

Tenker på deg!

Miss AJ

Dato: 06.09.2012 Klokken: 23:02

Charlotte: Ja det er sant, det finnes jo bare en vei og det er opp! :)
Tusen takk for støtten, jeg lengter etter charlottetid igjen! Til uka?? :D

Gla i <3

Charlotte

Dato: 07.09.2012 Klokken: 21:31

Savner deg også! Vil møte deg igjen snart, så gjerne til uka! :)

Gla i <3

Miss AJ

Dato: 13.09.2012 Klokken: 20:53

Charlotte: <3

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits