Gleder og sorgerJeg har den fineste lillebroren, rett og slett!! ♥

 

Helgen ble tilbragt hjemme hos pappa og dem, der jeg fikk kost max sammen med lille Oliver. Det ble mye tv-kos og avslapping noe som var utrolig godt.
Jeg er veldig sliten for tiden, så det å klare å slappe av er gull verdt. Men jeg prøver å kose meg mest mulig med de gode stundene jeg får, de er veldig viktige for å klare å holde seg motivert og en smule positiv. Jeg blir fortsatt utredt (?) hos psykologen og jeg kjenner det tar på. Hun har allerede sagt hun har en ny diagnose på meg, noe som egentlig skremmer livshiten ut av meg, men på en annen måte så er det jo bra også. Det er jo ingen som syns det er morro å ha diagnoser hengendes over seg, ingen vil være syk.

Jeg prøver uansett å holde motet oppe å være positiv, selv hvor mye jeg skjemmes over å være dårlig og psyk. Jeg nærmest elsker å møte opp hos bokontakt eller psykolog å fortelle at jeg har det bra, at jeg takler både jobb og hverdag lett uten noen problemer. At jeg gleder meg til jobb og å være sosial. Og det viktigste at jeg er skadefri og det er lett å ignorere tankene om det.
Det føles, eller det ER et stort nederlag å gang på gang måtte fortelle at du ikke greier hverdagen uten fravær på jobben, uten å skade seg selv, og ikke klare å få bort angst og tankekjør på en bra måte.
Men man må jo bare tenke at man går til dem for en grunn. Det er ikke min skyld, jeg kan jo ikke noe for det, så ikke straff meg selv for det. Det er noe jeg må si til meg selv ganske så ofte.

 

Uansett, jeg nyter og koser meg med hver eneste gode stunder! Og siden jeg fylte år i helgen, så fikk jeg mange gode opplevelser som jeg kommer til å leve på lenge! :)

Jeg bare måå vise dere min nye bestevenn forresten som jeg nå er en stolt eier av:

En stor pådriver til å komme seg ut å gå turer!!

 

  • Dato:13.09.2012
  • Klokken:23:22
  • Kategori:
  • [ Psyk`o ]
  • Kommentarer: 2

Ingen kommentarer

adhdrawn

Dato: 14.09.2012 Klokken: 00:04

wow, fint kamera :D

heier på deg forresten! :) <3

Miss AJ

Dato: 16.09.2012 Klokken: 21:43

adhdrawn: Nååh.. <3

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits