Husmorhelg

(01.10.2012)

Fy søren så deilig det har vært med helg!! Jeg har rett og slett kost meg masse uten mye angst og faenskap!
Åh, herlig!
Men jeg har blitt forkjøla da. Sånn type manne-forkjølelse. Så da har det vært ekstra godt å bare kose seg hjemme. Eller igår våget jeg meg en tur på familiemiddag da, noe som ble veldig koselig. Leke med fine små søskenbarn og babykos med lillebror!
Ellers har jeg bare brukt helgen til å synes synd i meg selv, pleie meg selv med varm drikke og is. Og selvsagt masse tv-timer og håndarbeid av diverse slag.

Se hvem som har starta førjulstiden!
Denne startet jeg ikke på i helgen altså, egentlig mange mnd siden. Men så har den bare ligget på boden altfor lenge uten å ha blitt gjort noe med. Plutselig en kveld fikk jeg lyst til å prøve meg igjen.

Startet på en ny en idag:
 
Jeg glimter til med mine husmorskills...
 

Viss jeg ikke hoster opp lungene mine og dør av denne forferdelige sykdommen, så håper jeg at denne uken blir like rolig å fin som den andre.

2 kommentarer

Charlotte

Dato: 01.10.2012 Klokken: 23:45

hihihi, datavirus ^^

Ikke godt å være syk, men godt å kunne kose seg med tv og god varm drikke med ren samvittighet :D

Miss AJ

Dato: 08.10.2012 Klokken: 21:47

Charlotte: Det er kjempe deilig!! :D

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits