No connection

Tenkte bare jeg skulle stikke innom for å si at jeg ikke har nett for tiden. Jeg er litt usikker på når det kommer tilbake, så jeg måtte sniklåne en pc hos pappa for å si ifra.
Håper det vil komme tilbake snart, jeg har plutselig fått alt for mye fritid! Har merkelig nok fått gjort så mye annet enn å bare sitte med nesa inni pc skjermen! :P

Dagene har vært veldig opp og ned med mye som skjer, og skal skje fremover. Tankene er mange og til tider kaotiske, men jeg klarer alikevell å se lyset i enden av tunellen.
Men takket være all den fritiden jeg plutselig har fått, så har jeg fått brukt forskjellig håndarbeid til gode mestringsstrategier. Har mange kvelder der jeg har kost meg masse denne uken!
Julegaver er laget og jeg har brodert til den store gullmedalje! Noen av motivene skal jeg bruke og ha på julekort, så det skal bli morro å gi bort!

 

Håper dere har en finfin helg! :)

  • Dato:13.10.2012
  • Klokken:17:05
  • Kategori:
  • [ Diverse ]
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits