Nett og fritiden.

(18.10.2012)

Nettet er tilbake å vi roper hurraa for det! Men jeg må si jeg er meget overrasket over meg selv, da jeg så og si ikke har vært på dataen selv etter at nettet kom tilbake. Kansje jeg hadde godt av litt avvenning..?
Kansje jeg fant ut at man kan ha andre hobbyer som ikke er en elektronisk duppedings? Kjenner jeg kvier meg litt til å ta fatt på alle bloggene jeg følger med på som jeg ikke har lest på evigheter..

Må selvsagt vise frem og skryte av mine seneste prosjekter:

 
Ett stk julekort klar for sending! // Julepynt til meg selv.

Og nå har jeg sikkert tatt meg vann over hodet, men nå har jeg startet på et litt større prosjekt, kan man si..

 
En duk!!!! Kansje jeg blir ferdig til neste jul.....?  Etter 2 dager er jeg kommet så langt..


Det har vært en kjempegod mestringsstrategi denne uken. Jeg merker at det har vært en stor redning når angsten har vært ille og skadetrangen stor. Denne uken har heldigvis vært noenlunde bra. 
Jeg har til og med blitt med i en ny gruppe i psyk.team! Mestring!! På kveldene har jeg jobbet hardt for at de skulle bli bra, noe jeg vil si jeg har klart. Det er godt å kunne klare å kose seg med litt håndarbeid og tv, mens du er omringet av masse levendes lys og dempet belysning. Det beste har vært å høre regnet som pisker mot vinduene.
Det er utrolig hva det kan gjøre med en!
Ikke uten grunn høsten er min favoritt årstid!

Også se her, snø!!:

 

Én kommentar

adhdrawn

Dato: 20.10.2012 Klokken: 20:50

WOW!! så flink du er :)

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits