Så spent..NÅ skal jeg bli flinkere her inne. Jeg tenker alltid at jeg vil dele ditt og dele datt, men når jeg først finner frem pc`en, da blir alt borte. Denne uka har jeg faktisk ikke vært på facebook en gang. Både fordi jeg ikke har følt noen lyst til det, og det at jeg ikke har hatt tid, faktisk.
Ikke det at jeg har hatt tusen ting å gjøre hver dag, men visse ting har krevd all sin tid.

Begynnelsen av uka fikk jeg et broderi i posten som jeg tenkte kunne bli en fin julegave til mine kjære besteforeldre, men herremin.. Det er smått. Helt annen type enn det jeg har gjort før, så jeg sitter jo nærmest med broderiet helt inn til brilleglassene for å se så jeg treffer riktig!! Så var det kansje pittelitt større enn først anntatt. Men det var veldig fint bilde!!
Så jeg vet hva jeg har å gjøre fremover, nå må farmville å facebookstalking bare skygge av banen fremover!

Jeg må også skryte på meg å ha blitt ferdig med all julegaver denne uken. Tenk det, nesten TO mnd før tiden! Et julemirakel..

Siden onsdag har jeg hatt overnattingsbesøk av min kjære besteveninne. Vært mye på farten de siste dagene, så vi rakk ikke engang å ligge på soffan å se på film om kveldene før vi begge sovnet.
Imorgen er min kjære lillebror sin store dag, dåpsdagen, å gjett hvem som skal være den stolte Gudmor?! Jeg er så stolt altså!
Så idag har jeg glimtet til med mine husmorskills.. Stryking av bunadsskjorte (for et herk!!), gjøre klar bunaden, fikse ferdig gavene, legge frem sminken og alt av søljestæsj. Plutselig pakket jeg inn like så godt resten av julegavene, vasket en haug med klær og prøvde å rydde dette roterommet av en leilighet.. Håret har også denne uken fått stusset seg og fått i en dæsj farge, så nå er det klart til i morgen også!
Kansje på tide når man ikke har farget det siden jul i fjor...?

Akkuratt nå er alt i rute, så nå håper jeg på at jeg får sove i natt, og ikke minst klare å holde nervene i sjakk. Det er ingen hemmelig at jeg gruer meg til alle utfordringene jeg vil støte på, men alikevell gleder jeg meg masse til den store dagen. Tenkt hvilken ære det er å bli valgt som gudmor!! Jeg lagde en liten avtale med lillegut idag om at han MÅ oppføre seg eksemplarisk i kirka. Han lovte å ikke skrike, hyle og bæsje, så da sier jeg meg fornøyd!

 

Ååh, jeg er så spent!

  • Dato:26.10.2012
  • Klokken:23:28
  • Kategori:
  • [ Hverdag ]
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits