Family-The love for each other.

(30.10.2012)

En stoor dag er over, og jeg sitter igjen med en stor og fin følelse; Stolthet!!

Lørdag var den store dagen til lillebror kommet, nemlig hans dåpsdag! Hele familien har virkelig sett frem til denne dagen, og planlagt den med stor iver og masse spenning!
For folk skulle få være med på mer enn bare et barnedåp!

Jeg gledet meg også litt ekstra siden jeg har fått den store æren av å være hans gudmor!! Hvor stort er ikke det?!
Det trodde jeg aldri jeg noensinne kom til å få oppleve!
Tror heller ikke jeg kan huske å ha vært i barnedåp før, bortsett fra når jeg selv var en liten snørrunge da. Og i tillegg få delta i sermonien er også stas!

Før det hele startet samlet vi oss i kirka og gikk over alt som skulle skje.

Gjestene kom inn en etter en. De fikk utdelt et lite hefte, men de fleste tenkte nok ikke over hva som stod på den.
Noen reagerte kansje på at noen satt helt fremme på stoler, deriblant pappa. Randi var ikke å se, før hun plutselig kom nedover kirkegulvet arm i arm med sin kjære far, med lille Oliver i hendene.
Overraskelse!!!
Jeg satt på fremste rad og tok imot Oliver når de var kommet frem til alteret, og satt med han under vielses sermonien. De var så flinke, begge husker på å si ja til og med! ; )
Før sermonien passet vi på å gi lillegutt en stor dose mat, og det gjorde nok susen, for han sov seg igjennom hele sermonien,. Både bryllupet OG selve dåpen! Flinke gutten til storesøster det tenker jeg!

Noe av det jeg var aller mest nervøs for, var den delen da jeg skulle opp til alteret med han. En god dose katastrofetanker surret rundt oppi topplokket.
Men det gikk jo kjempebra!!
Jeg sa riktig navn, og jeg holdt han mens han fikk vann på hodet. Da presten fikk han i armene og løftet han opp ble jeg så flirfull.. Scenen fra løvenes konge dukket nemlig opp..! Oliver bråvåknet og såg noe forskrekket ut. Men så søt som han var!
Det var veldig godt å gå ned til benken å sette seg igjen, da var min del gjort! Flinke meg!

Etter vi var ferdige i kirka, dro vi bort til lokalet der feiringen skulle være. Det var så nydelig der, jeg har nesten ikke ord!

Vi ble servert en 3-retters og selvsagt med kaker og kaffe til slutt. Under maten ble det også holdt mange fine, og ikke minst tårevåte, taler!
Jeg lurer på hvor mange lommetørkle-pakker det gikk med under denne dagen..

Fiiiine og gode kaken!!

Til gave kjøpte jeg knerten bestikk. Han fikk også service i samme sett av noen.

 
 

Feiringen og dagen kan man virkelig kalle vellykket!

 

Tar på å være en liten hovedperson..!

På kvelden var jeg selvsagt så dausliten som det kunne gå ann å bli, egentlig dagen etterpå også forsåvidt. Men jeg er så stolt og glad over alt jeg fikk til denne dagen!
Og den fine lille gutten min, oppførte seg eksemplarisk og sjarmere i senk alle som en.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits