Sykdommens skyggesider

(08.11.2012)

Denne uken har vært.. veldig hektisk. Hver dag har vært fulle med avtaler av alle slag, så jeg kjenner jeg gleder meg ekstremt til helg og litt fred og ro!
Psyken leker en ond lek med meg, og alt jeg egentlig ønsker og vil, er å være hjemme. Trygt hjemme immellom mine 4 vegger, langt vekk fra levendes sjeler!
Etter jeg startet på jobb mandag, hadde jeg håpet på en eller annen form for mestringsfølelse. Kansje ikke samme dagen, men etter en stund hadde jeg regnet med den skulle komme.
Lurer på hvor den ble av..! Men kansje den vil komme etter en gjennomført dag imorgen? Jeg kjenner godt at jeg gruer meg like mye nå som søndags kveld..

Kansje det bare handler om å bli vandt til dette igjen. Det er lenge siden jeg har hatt så fulle uker, så det er sikkert en tillvenningsak. Grupper, arbeid, psykolog, samtaler med bokontakt. Men jeg eier jo ikke tålmodighet! Jeg vil det skal gå bra NÅ, ikke etter 2-3 uker. Å måtte gå oppe i dette føles bare meningsløst og totalt urettferdig. Hvorfor må noen slite så mye, mens andre bare danser igjennom hverdagene?
Du må ta vare på deg selv og bare hoppe i det. Møt angsten. Stirr frykten i øynene. Du er ei flott jente. Det er bare oppi hodet ditt.

Samme regla. Men jeg gjør det. Jeg gjør det meste etter boka.
Men når alt slår tilbake mot en, så havner man are i en ond sirkel.

Det positive skygges over. Det gjør det så vanskelig å fokusere på alle mestringer og gleder. Jeg har en liten bok full av mestringer jeg har klart som jeg leser om og om igjen, så noen ganger klarer jeg å overdøve det negative.
Andre ganger blir alt snudd og vridd til et ekstremt raseri og selvhat. Man blir så stygg mot seg selv fordi man føler man ikke fortjener noe annet.

Kjære ptsd, nå syns jeg det er på tide å forlate meg. Du har gjort nok nå. Du er ikke den jeg vil dele livet med.
Takket være deg har jeg blitt den type menneske jeg fryktet mest å bli.
Jeg flørter meg gleden, noe du lar meg få svi for.
Men en dag vil jeg være gift med friheten, og du vil vandre liten og alene til evig tid!

  • Dato:08.11.2012
  • Klokken:22:32
  • Kategori:
  • [ Psyk`o ]
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Eva Renate

Dato: 09.11.2012 Klokken: 07:15

Sender en megastor helgeklem!!! Høres ut som du trenger en.

Kos deg masse, senk skuldrene og ta deg en JULEBRUS <3

Miss AJ

Dato: 09.11.2012 Klokken: 22:07

Eva Renate: Sender en megastor klem tilbake! Hihi, julebrusen er innenfor rekkevidde ;)

adhdrawn

Dato: 10.11.2012 Klokken: 17:08

julebrus kurerer gruff :)

Miss AJ

Dato: 06.12.2012 Klokken: 23:09

adhdrawn: Riktig! :D

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits