Den førjulstiden..

Siden jeg ikke er hjemme i min egen leilighet i selve juletiden, så må jeg jo oppleve litt jul her også før alt er over!

De to siste dagene har jeg slitt med mye urolighet, men nå fikk jeg brukt den til noe nyttig, nemlig pynting!

Så nå erre så koslig her atte! Kjenner humøret stiger 3 hakk når jeg ser meg rundt, ser alle julelysene lyse så fint og søtt julenips overalt.

Hurra for jul! Det er ikke uten grunn at det er den koseligste tiden på året..!

 
God førjulstid!

Ingen kommentarer

nathalie

Dato: 06.12.2012 Klokken: 23:59

Hej :)

Varför började du blogga ?

kram :)

Charlotte

Dato: 07.12.2012 Klokken: 22:51

Så koselig du har gjort det! Også det fine treet da! Selv om man er bortreist selve julen er det ålreit å kunne pynte tidlig i måneden, så man får litt stemning rundt seg! :) Også trenger jo nissene litt selskap også ^^

Håper at førjulen din er så god som mulig. Klem <3

Miss AJ

Dato: 10.12.2012 Klokken: 22:31

Charlotte: Ja ikke sant! Morro å få oppleve litt jul i sitt eget hjem også :)
Hihi, så nå har nissene og jeg selskap i hverandre^^ Nesten så jeg gruver meg alt til å måtte ta alt det fine og koselige julestæsjet bort igjen..

Takk det samme! <3

Miss AJ

Dato: 10.12.2012 Klokken: 22:37

nathalie: Heisann :)
Hvorfor? Oj.. Når jeg startet var jeg i et behandlingsprosjekt 3 timer vekk fra familie og venner, så dette ble min og deres måte og holde kontakten på. Og siden jeg alltid fikk en del spørsmål fra nære og fjerne, så synes jeg det var lettere å heller skrive om hverdagen og opplevelser på en hjemmeside der de kunne lese om det.
Mest også pga at jeg ikke klarer å snakke om min helse med spesielt familien, så på denne måten kan de følge med.
Og siden tibakemeldingene fra familien har vært så gode, så har jeg bare fortsettet med det, selv om jeg nå bor ikke så langt borte fra dem :)

Hyggelig at du spørr! Klem tilbake :)

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits