The sweet joy of life

 


(Jada,jada, vet jula er over..)

 

 

Så var julen over og et nytt år har allerede begynt..

De siste ukene før jul var jeg en del engstelig for hele juleferien. Med dårlig psykisk helse er man ekspert på katastrofetanker og den slags. Jeg var så redd for å bli dårlig(ere) og at jeg ikke ville takle å være hjemmefra så lenge. Hva, viss, tenk om-tanker.
Som oftest klarte jeg å bryte ut av tankekjøret og heller tenke i mer positive baner. Hvorfor skulle ting gå galt? Hvorfor skulle ikke jeg også kunne kose meg og leve late dager? Ting går ofte bedre enn man frykter. Det gjelder bare å huske på akkurat det!

 

Den siste kvelden før ferien brukte jeg til vask av leilighet. Og pakking. Og organisering og planlegging. Viktig med kontroll!
Vasken ble et resultat av en intens uro i kroppen. Og etter alt for mange timer med vaskefilla så var jeg mye bedre. Nå kunne jeg heller slappe litt mer av å konsentrere meg om pakkingen å planleggingen.
På kvelden måtte jeg nyte den `siste` friheten før 13 dagers sosialisering skulle begynne. Og tro meg, den nøt jeg til det fulle. Kjente jeg begynte å glede meg en god del til all julekos med begge familiene!

På fredagen dro jeg rett etter jobb. Tror det var tidenes lengste arbeidsdag. Lengtet etter ferie og babykos!!

  
Du vet du er godt plantet inni psykiatrien når man blir lykkelig av å få en dosett i julegave!!
//Noen kjenner meg for godt...

 

Julen ble ikke som jeg fryktet. Er så positivt overrasket og fornøyd med det. Både jeg og angsten har vært gode venner, selv om han på slutten mente at nå var det nok. Men den forstår jeg. Etter 10-11 dager rundt folk 24/7 skal han faktisk få lov til å gjøre litt motstand.
Det har uansett vært godt å kjenne på at man ikke kveles av alt det normale kjøret. Det var godt å kjenne att man kunne slappe helt av selv med folk rundt en. Jeg er jo alltid anspent når jeg er med andre, så akkurat det slapp jeg ikke unna nå heller. Men det ble uansett ikke mer av det normale. Hurra for det!

Den depressive siden svingte litt mer. Til tider en del problemer med negativt tankekjør, men lesing og tv titting ble en veldig fin distraksjon. Kom meg alltid inn igjen.
Det er godt å kunne dele med andre at jeg har hatt en fin og koselig jul. Og att jeg ikke bare sier det for å glede andre. For å ikke glemme all den glede og kjærlighet familien min har gitt meg!
Merket bare det på alle de fantastiske gavene jeg var så heldig å få av familie og venner. Jeg blir stum egentlig... Dere er så snille!! ♥

Nok en gang blir jeg minnet på hvor mye glede jeg faktisk har i livet. Det gjelder bare å huske på det når livet går imot en! Nå har jeg enda mer å se tilbake på!

 

 

Nå har jeg forresten begynt å skrive dagbok igjen. Sånn type dag-for-dag. I fjor kom jeg til Mars i årsdagboka.. Haha den latskapen..
Håper virkelig jeg klarer lengre i år! Gått bra så langt ivertfall, så jeg håper jeg kan få brukt noe av det i behandlingen også. Det blir jo lettere å huske ting når det står skrevet ned.
For husk; Alt må skrives ned på lapp, viss ikke blir det borte med en gang. Fine gener jeg har arvet det tenker jeg ; )

 

 

Å jo.. God nyttår til alle dere fine mennesker der ute! Måtte 2013 bli et år man vil huske tilbake på med glede og stolthet!

 

   • Dato:07.01.2013
  • Klokken:21:37
  • Kategori:
  • [ Diverse ]
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits