Favoritter: # 1

Etter jeg viste frem min nye bok (anbefaler!!) for noen dager siden, så tenkte jeg att jeg ville dele noen av mine favoritter de neste dagene.

Jeg er en periodeleser, så jeg får som regel samlet opp noen bøker som jeg har ønsket å lese. Selv er jeg mest glad i historier fra virkeligheten. Og siden jeg selv er inne i psykiatrien, så er bøker om dette ekstra givende å lese. Det er så masse en kan lære og forstå bedre. Sånne bøker setter seg mer i minne enn vanlige bøker som krim++

Det siste året har jeg lest noen som er blitt mine favoritter, så jeg anbefaler virkelig disse bøkene. Igjen, de kan gi en masse! :)

 

 


# 1 - Historien om Ragnhild: "Hun ville jo ikke dø"

 

Sommeren 2010 var super. Ragnhild har vært på ferie i Sverige med tante Betty og fått enda en ny venninne. I høstferien skal hun til Tyrkia med bestevenninnen. Nå nærmer det seg slutten av juli, og Ragnhild planlegger sin egen konfirmasjon. Det er snakk om at hun kan få det til allerede til høsten, eller i hvert fall neste vår.
To dager etter, lørdag 31. juli, blir hun funnet død på en madrass i en kjellerleilighet. Bare 15 år gamme blir hun et av Norges yngste overdoseofre.
«Vi tror vi svever, men du kan se at vi er kjørt», skrev Ragnhild i dagboken sin. I boken «Hun ville jo ikke dø» forteller journalist og seksbarnsmamma Siren Henschien den ærlige historien om hvordan en ung jente mistet seg selv til rus. Og hvordan «det store vi» sviktet da hun trengte oss mest.

 

Denne er og forblir favoritt nr 1!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits