Favoritter: # 5

# 5 - Pappa`s prinsesseSigrid Beate Edvardsen forteller sin historie. Hun var pappas prinsesse:

Pappa misbrukte meg fra jeg var seks år gammel til jeg var langt opp i tenårene. Jeg tror ikke han gjorde det av ondskap, jeg tror ikke han gjorde det for å ødelegge meg.
Men det var det han gjorde. Ødela meg for resten av livet.
Jeg husker at han tok meg med i stallen. Jeg husker han kom inn på rommet mitt. Jeg vet ikke hvor mange ganger det skjedde. Jeg vet bare at det gjorde vondt.
Og at det fortsatt gjør vondt.

Jeg husker ikke detaljer, vet ikke helt hvordan det gikk til, men jeg skulle senere være med da pappa ble drept med kniv. Jeg hadde en fire år gammel sønn da jeg skal ha angrepet pappa med kniv.
Jeg ble arrestert. Jeg ble dømt. Jeg satt i fengsel i mange år. Og i fengsel fikk jeg enda en sønn.

I dag bor jeg i et hus i skogkanten. Jeg bor her med mine to sønner. Vi har seks katter og en rottweiler. I et stabbur på tunet bor mamma. Hun stikker innom flere ganger om dagen.
Hun er relativt sprek, opptatt av barnebarna sine. Jeg går lange turer hver dag. Til fots eller på ski. I forrige uke så jeg gaupespor.

 

En veldig bra bok! Selv om den til tider kan bli litt mye repitisjon, så er det alikevell intenst og følelsesladet og lese hennes historie, samt følge hennes liv under fengselsoppholdet.
En sterk bok som man bør ha i boksamlingen sin!!

Ingen kommentarer

Anna Therese

Dato: 04.05.2013 Klokken: 18:12

wow! Denne hørtes ut som en bra og sterk bok. Har aldri hørt om denne før, men lese den det skal eg :) Takk for tipset!

Miss AJ

Dato: 05.05.2013 Klokken: 20:47

Anna Therese: Bare hyggelig! :)

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits