HviletidNoen hektiske uker er endelig over. Det er helg. Det er tid for å hvile seg.
De 2 siste ukene har gått så fort, så jeg har egentlig ikke fått med meg alle dagene. I mitt hodet er det kansje fredag i forrige uke. Eller noe sånt.

Jeg har vært veldig aktiv i det siste. Når helsa er bra, kaster jeg meg over ting og får utfordret meg til det fulle.
Som i forrige uke, da var jeg ekstremt sosial. Nesten til det ekstreme. Ivertfall til å være meg. Hele mandagen var jeg med folk. Fra tirsdag til fredag bodde jeg hos veninna mi. Hadde tenkt å heller hvile ut i helgen, men pga litt familieproblemer valgte jeg heller å dra hjem til mamma å være der til søndag.
Hele lørdagen brukte jeg på vasking. Fra 2-3 ca til 9 på kvelden. Da hadde jeg vasket ned et rom og vasket alt som skulle flyttes inn. Så plutselig fikk jeg tilbake gamlerommet mitt, nyvaskede vegger, tak og gulv. Og selvsagt alt av møbler og ting var skrubbet rent. Du kan tro det var fantastisk herlig å legge seg den kvelden,  å kjenne luften av renhet å vite att det ikke fantes en eneste hybelkanin under senga!
Resten av helgen ble rolig med filmtitting og latmannsliv på soffan, med sims spilling eller Martakosing. Og selvsagt koselig besteforeldre besøk!
Noen krever magekosing..

Søndagkveld var det veldig deilig å komme hjem igjen. Ingen folk, bare alene hjemme. Merket godt att jeg har vært med folk hele uka, for jeg var rett og slett møkklei av folk. Neste gang må jeg begrense meg litt, kroppen tåler ikke så mye aktivitet over så mange dager.. Uroen kom selvsagt, så jeg satte likeså godt igang med enda mere vasking. Skrubbet ned noen bok/dvd hyller jeg fikk av broder`n og fikk satt de på plass.
Fikk også noen gardiner av han, men siden det har bodd katter der var de jo fulle av kattehår.. Så jeg brukte vel opp en sånn klesrulleting og brukte vel nærmere 3 kvarter på å rulle meg igjennom alle gardinene.
Men etter en runde i vaskemaskinen, er de nå like fine som nye! Så nå er endelig julegardinene byttet ut.. På tide kansje..? Nææh ;)

Denne uka, som nå endelig er over, har ikke gått like glatt. Ting har vært tyngre. Jeg har vært tyngre. Angsten har vært utrolig innpåsliten, og jeg opplevde mitt første angstannfall på leenge. Herregud så sur jeg ble etterpå. For å ikke nevne sint! Men jeg er stolt over att jeg dagen etter møtte opp på gruppe, selv hvor mye kroppen skrek nei, bli hjemme!
Etterpå var det veldig godt, og mestringen var utrolig god når jeg kom hjem. Da var det veldig godt å kunne legge seg på soffan å lese bok resten av kvelden. Rekreasjon!!

Denne helgen blir det alene helg. Bare meg og meg! Det er det jeg har sett frem til hele uka!

 

 

  • Dato:03.05.2013
  • Klokken:23:54
  • Kategori:
  • [ Hverdag ]
  • Kommentarer: 1

Ingen kommentarer

Charlotte

Dato: 05.05.2013 Klokken: 21:16

<3 <3

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits