Utfordringer for både firbeinte og tobeinte.

(25.05.2013)


En regn-og stormfull natt. Tåkete og trollsk stemning, imens bygda ble rammet av storflom.
Men en fin tur ble det selv hvor våte vi ble.
+

Våt hund. Som måtte rett i badekaret.
Hun fant en jordhaug med gjørme som var morro å utforske. Det vises faktisk ikke her hvor ille hun faktisk så ut..
+


Etter et bad var det deilig å legge seg å hvile ut litt. Selvsagt sammen med kosebamsen innenfor rekkevidde!
+


Etter noen timer var hun tørr igjen, så nå fikk hun lov til å legge seg i senga mi.
Til hennes store glede som dere ser!
+


Nå er det natta for alle firbeinte OG tobeinte.
ZZzzZz

 

Jeg hadde nesten glemt den fantastiske gleden det er å våkne opp av att en liten hund logrer med halen, for å så legge seg oppå trynet mitt å kose. Og å tilbringe hele dagen med henne, eller rettere sagt; En hel uke med bare hun og meg!! Å være hundepasser for henne må vel være den letteste jobben noen kan ha. Så mens mamma koser seg i syden, koser vi oss verdens mest hjemme!

Skulle selvsagt ønske alt bare var rosenrødt og kos, men det har det jo ikke vært. Sist gang jeg var alene i dette huset er over 2 år siden, ellers har jeg ikke vært alene her på maange år. Når kvelden bikker over til natten har jeg vært ekstremt husredd. Hjemme hos meg selv er jeg jo vandt til å høre familien i andre etg, men her er jeg helt alene. Ingen trygghet som bor over meg.
Merker man ikke er vandt til å bo alene i et hus. Men heldigvis har det gått litt og litt bedre for hver kveld, men jøye meg så ubehagelig det er.
Så jeg kjenner jeg faktisk gleder meg til å komme hjem å høre trampingen av barneføtter igjen.

Før jeg dro hit på husmorferien min lagde jeg noen planer for hva jeg kan gjøre om jeg skulle få det vanskelig. Så frem til i dag har jeg ryddet kjøkkenet. Alle skuffer og skap. Kastet gammel mat, vasket og sortert alt.
Har vasket masse klær, ryddet og organisert boden, støvsugd, ryddet og organisert klær, og selvsagt vask og støvtørking. Gått turer hver dag med Marta, selv hvor stormfullt og vått det har vært. Som du kansje ser på bikkja på bildet over...
Spille Sims har virkelig vært en stor redning når hodet har vært i det negative hjørnet. Samt Medium og de Frustrerte fruene som har underholdt meg.
Jeg er glad jeg har hatt ting å drive med. Enten av kjedsomhet eller som mestringsstrategi.
Men jeg kunne ønske jeg kunne følt glede over dette. Jeg er bare veldig trist. Trist fordi angsten har vært så stor og er så vond. Fordi den ikke vil slippe taket, uansett hvor hardt jeg jobber for å få den bort.
Men når jeg har følt jeg har vært på randen til å knekke, så har Marta vært en stor støttespiller. Bare løfte henne opp og legge meg på soffan å kose med henne til vi begge nesten sovner. Snille, gode Marta`n min.
Det er rart hvor mye trøst en liten hårete skapning kan gi en!

  • Dato:25.05.2013
  • Klokken:00:52
  • Kategori:
  • [ Psyk`o ]
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits