Snart over

Først litt overfladisk klaging: Det er varmt! Det er varmt! Det er varmt! Det er varmt! Å herremin, DET ER VARMT!!!!! Ferdig :)

 

Her har vi fortsatt ferie. Ikke det att jeg ferierer så masse, men vi kaller det ferie fordet! Synes også det er så koselig å se att så mange har vært innom her hver dag selv om jeg ikke har vært aktiv! Veldig koselig!! :)

Det er som sagt en stund siden sist, pga litt forskjellige grunner egentlig. Lysten til å dele mine ting har vært liten, ikke hatt tid (noe jeg sånn egentlig har hatt), orket ikke, eller att jeg har vært for opptatt av andre ting. Men nå har jeg lyst til å prøve litt igjen. Jeg har egentlig mye jeg har lyst til å fortelle og skrive om, både på godt og vondt egentlig.
Sommeren har bare vært en eneste stor utfordring med alt for mye motstand. Men jeg har hatt mange fine opplevelser og dager også som jeg vil komme tilbake til her.

Nå gleder jeg meg bare til sommeren og hysteriet er over, så den rolige fine kalde høsten kan overta. Den kan faktisk ikke komme fort nok!
Da er det min tur til å kunne fryde meg over været ;)Imens håper jeg dere alle har en fantastisk ferie og koser dere! Nyt tiden før skole/jobb og hverdagen tar over igjen!

  • Dato:01.08.2013
  • Klokken:23:52
  • Kategori:
  • [ Hverdag ]
  • Kommentarer: 2

Ingen kommentarer

Charlotte

Dato: 03.08.2013 Klokken: 01:12

Godt å se at du har blogget igjen! <3

Miss AJ

Dato: 24.08.2013 Klokken: 22:21

Charlotte: <3

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits