Familielykke

(20.08.2013)

For 1 år og noen dager siden opplevde jeg en av mine livs største gleder. Min lenge etterlengtede lillebror kom til verden!
Jeg husker så godt første gang jeg fikk se han. Eller se de lykkelige foreldrene som aldri klarte å slutte å gråte av glede.
Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor nydelig han var (og er!!).
Og nå har det plutselig gått ett helt år! Ett år med så mye glede og latter over denne lille kar`n. Tenk at jeg får lov til å være gudmor og søster til en så nydelig gutt!
Gratulerer så masse med dagen som var, lillebror! Storesøster elsker deg♥


Jeg har vært i mye krig med mine indre demoner det siste året, men motivasjonen har vokst seg betraktelig etter han kom. Jeg fikk noe ekstra å kjempe for. Lysten til å virkelig jobbe og bli helt bra.
Jeg vil fylle storesøster og gudmor rollen med bare positivitet. Han skal ikke ha en syk søster. Han skal ikke få oppleve en syk søster.
Jeg har sett hva sykdom gjør med familiemedlemmer. Jeg vet jeg har forårsaket mye bekymring og smerte, noe som gjør meg vondt. Men om kanskje noen år er alt det over. Da skal alt bli normalt og bra igjen. Det skal!

Imens skal vi bare glede oss over det gode i livet. Fryde oss over skøyerstreker fra en liten smilende gutt!

Heldig er jeg som har så flotte mennesker i livet mitt. Jeg får aldri takket nok for all hjelp, tålmodighet og støtte jeg har fått. Jeg hadde ikke vært her idag om det ikke hadde vært for det. Fremtiden vil bli bedre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits