The love for Grey`s

Dette er vel kansje mest ment for Grey`s Anatomy frelste..De som kjenner meg vet at jeg er blodfan av Greys. Ingenting har fått meg til å le eller gråte like mye som akkuratt det.
Det er spesielt en episode fra ses 7 som har festet seg i hjertet mitt. En musikal episode. Callie Torres og Arizona Robbins havner i en bilulykke, og mens staben prøver desperat å redde livet til Callie, blir alt rundt henne gjort om til en musikal. Alt hun ser og hører er musikk mens sjelen hennes vandrer rundt.

Har du ikke sett den, har du gått glipp av noe stort. Det er den beste og mest rørende episoden de noen gang har laget!
Alle sangene blir sunget av skuespillerene selv. Men den som skiller seg mest ut, er selvsagt Sara Ramirez, hun som spiller Callie.
Ikke bare er studioversjonen bra, hun er like bra live!

Jeg kom over dette klippet her om dagen, og jeg satt med kroppen full av goosebumps under sangen!
Dette var under en veldedighetskonsert der skuespillerene fremførte sangene fra episoden. Og det er vel ikke vanskelig å se hvem favoritten er..

 

 

Legger forresten ved spillelisten med alle sangene.

 

Nyyyyyyyt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits