Kreativt kaos

(22.11.2013)

Dette er en av de bedre ukene jeg kan være stolt av.

Helt i begynelsen av uka begynte jeg å slite veldig med en tung og negativ tankestrøm som prøvde å dra meg ned. Det gikk ikke mange timene før jeg ble møkklei av å kjenne på dette, nå måtte jeg finne på noe som kunne ta bort fokuset på det vonde. Man vet jo aldri eksakt hva som kommer til å funke denne gangen, så man må bare teste ut forskjellige ting. De 2 første valgene viste jeg godt hva var. Jeg kunne starte på julevasken, eller prøve å lage noen julekort. Begge var noe som jeg helst skulle ha fått gjort ganske snart..

Valget falt på kortlaging. Vasken fristet lite, men om jeg ikke ble bedre etter noen timer med klipping og liming, kunne jeg heller bruke litt ekstra krefter med vaskefilla istedenfor.
Jeg tror aldri jeg har laget sånn type julekort før, så de første timene måtte jeg vri å vrenge hjernen for å finne en smule inspirasjon. Motivasjon også for den saks skyld. Jeg eier jo ingen fantasi selv, så etter litt leting på nettet klarte jeg å få bittelitt inspirasjon.Og da må man bare prøve seg frem.

5 timer og 2 kort senere tok jeg kvelden. Innvendig kjente jeg mestring. Bare mestring! Det fungerte som bare det!

Det er så godt når man klarer å overvinne sitt onde indre. Å faktisk se at en mestringsstrategi (selvom jeg misliker det ordet) fungerer! Det gjør det mye lettere å prøvde det ut igjen senere. Og allerede dagen etter startet jeg på det igjen. Det startet denne gangen også som en strategi, men gikk over til bare kos. Så koselig at jeg måtte bruke enda en dag til, bare fordi inspirasjonen strømmet på, og det var så godt å klare å glemme alt rundt seg og bare kjenne på mestringen.

Jeg har vært så flink, rett og slett veldig flink på flere måter denne uka. Det beste er at jeg klarer å tro på akkuratt den setningen.
Med kortene så jeg resultater etterhvert som de ble ferdige. Jeg klarte å gjennomføre og delta på den faste ukentlige gruppa, noe som ikke alltid har vært en selvfølge. På samtale fikk jeg høre bekreftelser på at jobben jeg har gjort er bra, samtidig som jeg selv kunne skryte over ukas prestasjoner. Det føles godt.

Det gjør så godt å se og kjenne på mine egne mestringer. Og det å kunne faktisk skryte av seg selv å si att nå fortjener du en klapp på skulderen. Å gi seg lov til dette har tatt lang tid. Jeg klarer det som regel bare i perioder, men det er mye bedre enn ingenting.  For et-/halvannet år siden var dette nesten utenkelig. Mine prestasjoner var ikke verdt skryt og belønning. Istedet for Godt jobba, var det heller Og hva så? Alle andre gjør det bedre.

Jeg klarte å snu det som kunne bli en dårlig uke, til noe som ble bedre.

Legger også ved noen skrytebilder av mitt kreative kaos.

 

 


 
 

  • Dato:22.11.2013
  • Klokken:20:44
  • Kategori:
  • [ Psyk`o ]
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Adhdrawn

Dato: 24.11.2013 Klokken: 21:49

Er så stolt av deg :):) det gleder og varmer virkelig, å lese dette :) stå på vennen !!

Skriv en ny kommentar

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits