(09.12.2013)

I morgen er det 2 uker siden jeg endelig fikk starta på julevasken. Med bare en uke igjen til 1 desember, hadde jeg i grunn ikke så mye tid igjen til å sløse bort.
Uka begynte først med psykologtime, og etter det var det bare rett hjem å sette i gang.
Plutselig var mandagen gått.

Tirsdag, repetisjon fra gårsdagen. Med godt mot og et positivt hode kom jeg meg igjennom dag 2 med vask uten problemer. Godt å avslutte dagen der eneste tanke og følelse er hvor stolt jeg er over meg selv. Og hvor flink jeg har vært. Det positive dyrkes. Rosen er fortjent, og jeg klarer å se det selv.
Onsdag ble hviledag. Mest en planlagt en, men hadde det vært vask på planen hadde det blitt en hviledag uansett. Hver eneste muskel i kroppen verket og var støle. Lite søvn den natten gjorde ikke saken bedre da jeg våknet opp så utrolig angstfull. Kroppen skrek etter hvile og ro, noe jeg hørte på. I noen timer ivertfall. Siden onsdag er gruppedag, så var planen å være med. I starten på dagen avlyste jeg. Men i siste liten ombestemte jeg meg. Pokker heller, dette vil jeg ikke avlyste. Dette blir det ekstra god trening ut av.
Det tok ikke lange tiden før jeg angret på at jeg gikk ut døra og ble med. Resten av dagen ble et kaotisk helvete, og er nå en dag jeg har lagt i glemmeboksen. Punktum.

Torsdag, ny start med blanke ark. Avlyste dagens samtale da jeg overhode ikke var i humør til å møte folk, og langt mindre å snakke med noen. Dagens plan ble heller å la all negativ energi, sinne og frustrasjon få utløp, i form av vask. Og den ble grundig! Veggene ble vasket med mopp et par ganger, før jeg så avsluttet med å vaske over med vaskefilla. Taket fikk også flere runder.
Absolutt alt ble vasket, noen ting opptil flere ganger, bare for å være sikker på att det ble rent. Møbler, gulv, filmer, lamper, bøker og alt av pyntenips.
Rundt halv ett natt til fredag var jeg ferdig. En dusj var fantastisk etterpå, og senga har aldri vært så god. 13 timer`s vask unnagjort. Alt av sinne og negative følelser er brukt opp. Alt er vasket ned og bort. Det som stod igjen var smerter i føtter og armer, og følelsen av å være dausliten.

But i did it!
Både julevasken, og å ha klart å snudd det negative til det positive.
En klapp på skuldra til meg selv.

Fredag og helgen startet med en etterlengtet samtaletime, før jeg hastet til bussen. Nevnte jeg lenger opp at jeg var støl? Ta det og tredoble det, for nå var jeg ikke bare støl. Nå var jeg mørbanket. Å komme seg ut av senga var vrient. Å få på seg sokker ble en latterfylt utfordring.
Helgen tilbringe jeg hos mamma og Marta.

En strevsom uke var over, en ny og forhåpentligvis god uke står for tur. Siden jeg forlot leil tom for alt av pynt, duker og ting, hadde jeg en jobb med å få alt på plass. I tillegg pyntet jeg til jul. Jeg har alltid elsket jula og alt som har med den å gjøre, så jeg prøver å tviholde hardt på akkurat det. Desember og jula har siden jeg ble syk, vært krevende og hard. Angstproblematikk(spesielt) og høytider er ikke en bra kombinasjon.
Derfor gjør jeg det beste ut av en vond tid. Nå kan jeg slappe av, nyte den gode desemberhyggen i en nyvasket og julepyntet hjem. Holde på det jeg alltid har elsket ved julen. Dyrke den gode følelsen.
Se julefilmer mens jeg drikker kakao. Ingen stress, bare kjenne på gode og koselige følelser som jeg selv har skapt. Sykdom har tatt mye ifra meg, men desember skal den aldri klare å ta ifra meg!

Tirsdag var det tvangseksponering på planen. Dra på kjøpesenteret og bli ferdig med de 2 siste julegavene. Jeg fikk ikke lov til å dra hjem før det var i boks. Og selv midt på dagen var det k a o s der. Måtte nesten gå i kø rundt om på senteret, samtidig som man kjente på den store frykten for å møte kjentsfolk.
Et par timer senere, å gavene i boks, dro jeg hjem fornøyd. Endelig offisielt ferdig med all gavestyr og all julekortskriving. Nå blir det lettere å nyte desembertiden!

Resten av uka ble i grunn brukt til å komme seg etter forrige uke. Hatt begrenset med aktivitet på dagene, noe som har vært nødvendig og godt. På gruppa fikk jeg bakt pepperkaker, så nå slipper jeg det hjemme. En annen dag fikk jeg møtt 2 venninner over et par kopper kaffe. Så jeg har ikke bare vært huleboer.

Nå skal jeg bare fortsette å gjøre hyggelige ting og prøve å nyte dagene så godt jeg kan. Det er det desember er ment for.

Først litt overfladisk klaging: Det er varmt! Det er varmt! Det er varmt! Det er varmt! Å herremin, DET ER VARMT!!!!! Ferdig :)

 

Her har vi fortsatt ferie. Ikke det att jeg ferierer så masse, men vi kaller det ferie fordet! Synes også det er så koselig å se att så mange har vært innom her hver dag selv om jeg ikke har vært aktiv! Veldig koselig!! :)

Det er som sagt en stund siden sist, pga litt forskjellige grunner egentlig. Lysten til å dele mine ting har vært liten, ikke hatt tid (noe jeg sånn egentlig har hatt), orket ikke, eller att jeg har vært for opptatt av andre ting. Men nå har jeg lyst til å prøve litt igjen. Jeg har egentlig mye jeg har lyst til å fortelle og skrive om, både på godt og vondt egentlig.
Sommeren har bare vært en eneste stor utfordring med alt for mye motstand. Men jeg har hatt mange fine opplevelser og dager også som jeg vil komme tilbake til her.

Nå gleder jeg meg bare til sommeren og hysteriet er over, så den rolige fine kalde høsten kan overta. Den kan faktisk ikke komme fort nok!
Da er det min tur til å kunne fryde meg over været ;)Imens håper jeg dere alle har en fantastisk ferie og koser dere! Nyt tiden før skole/jobb og hverdagen tar over igjen!

    Ferie!

Sommeren er nå igang for fullt, noe som kan medføre til ekstra avtaler, ferieturer eller bare ekstra mye mas og kjas. For min del blir det nok en del tid med familien og små ferieturer, samtidig som jeg prøver å holde meg oppe og igang.
Sommeren er, som jeg har skrevet om før, en vanskelig og krevende tid. Men jeg har jobbet veldig hardt sålangt denne sommeren, å jeg har klart å snu masse negative ting til å bli positive opplevelser istedet for. Å det er jeg veldig glad og stolt av! :)
Jeg skal virkelig jobbe for å få en fin sommer. Gjøre alt jeg kan for å få det bra, og at jeg kan se tilbake på sommeren med positive øyner.

Som dere allerede ser så har både jeg og bloggen tatt ferie. Så det blir nok litt nå og da her inne da det blir litt ferieringer de kommende ukene/mnd'r.

Jeg vil ivertfall ønske alle sammen en riktig så god ferie! Ta vare på dere selv å kos dere! :)

Jeg vet jeg er veldig forsinket, men bedre sent enn aldri..??

 

GRATULERER MED DAGEN, NORGE!
Selv om den var igår..


Noen ga blaffen i alt som heter feiring og hurrameihei.

 

Selv tilbragte jeg dagen hjemme alene. Å deilig var det! Tanken på å gå ut ga meg så angst til tusen, så jeg hadde det mye bedre hjemme.
Jeg valgte heller å dra ut om kvelden for å ta toget hjem til mamma. Det var igrunn mer enn nok sosialisering for meg den dagen.

 

Men håper dere fikk en fin feiring med masse is. Og selvsagt mange pølser!! :)

Fredag 3/5:

En dag som bare ble helt forferdelig. Med tårer og panikk i parken, en skamfølelse så stor og anfall på kvelden.
Var nok bare en reaksjon etter et møte, men dog alikevell utrolig vondt og smertefult.

Jeg turte ikke å dra hjem da jeg viste hva som kom til å skje når jeg hadde det så dårlig. Så jeg brukte en stund på å roe meg ned før jeg dro opp til byen.
Her er det bare en ting som gjelder.
Trøsteshopping!!


Alt for å føle seg bedre, eller hva?

 

 

Og for å dempe den dårlige samvittigheten, ALLE plagg var på salg!!

Jeg fikk også med meg disse her, på huset som hun så pent kalte det.


Skikkelig fancy smæncy...
Vil du ha dem, så rop ut!

 

Så det gode med denne dagen var å kunne bruke mine 2 favoritt ord, (trøste)shopping OG salg!
Ikke si jeg ikke klarer å finne det positive på dårlige dager!!
 

 

    HviletidNoen hektiske uker er endelig over. Det er helg. Det er tid for å hvile seg.
De 2 siste ukene har gått så fort, så jeg har egentlig ikke fått med meg alle dagene. I mitt hodet er det kansje fredag i forrige uke. Eller noe sånt.

Jeg har vært veldig aktiv i det siste. Når helsa er bra, kaster jeg meg over ting og får utfordret meg til det fulle.
Som i forrige uke, da var jeg ekstremt sosial. Nesten til det ekstreme. Ivertfall til å være meg. Hele mandagen var jeg med folk. Fra tirsdag til fredag bodde jeg hos veninna mi. Hadde tenkt å heller hvile ut i helgen, men pga litt familieproblemer valgte jeg heller å dra hjem til mamma å være der til søndag.
Hele lørdagen brukte jeg på vasking. Fra 2-3 ca til 9 på kvelden. Da hadde jeg vasket ned et rom og vasket alt som skulle flyttes inn. Så plutselig fikk jeg tilbake gamlerommet mitt, nyvaskede vegger, tak og gulv. Og selvsagt alt av møbler og ting var skrubbet rent. Du kan tro det var fantastisk herlig å legge seg den kvelden,  å kjenne luften av renhet å vite att det ikke fantes en eneste hybelkanin under senga!
Resten av helgen ble rolig med filmtitting og latmannsliv på soffan, med sims spilling eller Martakosing. Og selvsagt koselig besteforeldre besøk!
Noen krever magekosing..

Søndagkveld var det veldig deilig å komme hjem igjen. Ingen folk, bare alene hjemme. Merket godt att jeg har vært med folk hele uka, for jeg var rett og slett møkklei av folk. Neste gang må jeg begrense meg litt, kroppen tåler ikke så mye aktivitet over så mange dager.. Uroen kom selvsagt, så jeg satte likeså godt igang med enda mere vasking. Skrubbet ned noen bok/dvd hyller jeg fikk av broder`n og fikk satt de på plass.
Fikk også noen gardiner av han, men siden det har bodd katter der var de jo fulle av kattehår.. Så jeg brukte vel opp en sånn klesrulleting og brukte vel nærmere 3 kvarter på å rulle meg igjennom alle gardinene.
Men etter en runde i vaskemaskinen, er de nå like fine som nye! Så nå er endelig julegardinene byttet ut.. På tide kansje..? Nææh ;)

Denne uka, som nå endelig er over, har ikke gått like glatt. Ting har vært tyngre. Jeg har vært tyngre. Angsten har vært utrolig innpåsliten, og jeg opplevde mitt første angstannfall på leenge. Herregud så sur jeg ble etterpå. For å ikke nevne sint! Men jeg er stolt over att jeg dagen etter møtte opp på gruppe, selv hvor mye kroppen skrek nei, bli hjemme!
Etterpå var det veldig godt, og mestringen var utrolig god når jeg kom hjem. Da var det veldig godt å kunne legge seg på soffan å lese bok resten av kvelden. Rekreasjon!!

Denne helgen blir det alene helg. Bare meg og meg! Det er det jeg har sett frem til hele uka!

 

 

 

En dose positivitet fra de siste dager. Fordi de små gode øyeblikk er viktig å ta godt vare på.

 

 

-Helgens mest positive ting var utvilsomt å få besøk av lillebror på lørdag, selvsagt sammen med pappa og kjæresten. Det gjorde dagen veldig bra, å jeg har levd lenge på den! Å dulle med en liten glad gutt er medisin i seg selv! Og vi hadde det veldig koselig mens de var her!


-Både lørdagskveld og søndagskveld hadde jeg det veldig koselig med filmkvelder. Med bare levendes lys i rommet klarte jeg å slappe av på soffan å bare kose meg med filmer. Kan ikke tenke meg noen bedre måter å tilbringe helgekveldene på!


-På søndag var jeg med på familiekaffe med masse familie. Jeg er stolt over at jeg klarte å delta, å igjen fikk jeg kost masse med fine lillebror. For å ikke glemme å leke sjørøver og gjemsel med søskenbarn på snart 5! Betyr mye å høre han si at han ønsket jeg skulle komme tilbake snart, helst i morgen.
Eller å se lille snuppa på 1 år stabbet å gikk litt før hun deiste ned på baken igjen. Det er nesten litt vemodig å se hvor store alle disse barna har blitt.. Man ser virkelig at tiden har gått så altfor fort!
Men herlig å se hvordan hver enkelts personalitet har begynt å forme seg!

Familie er virkelig en fantastisk ting. Jeg synes selv jeg har verdens beste familie. Jeg får aldri sagt nok hvor høyt jeg faktisk elsker dem!


-Etter besøket mitt på lørdag fikk jeg endelig ryddet alle kjøkkenskap, noe jeg har lengtet etter i lang tid. Så når uroen først rammet meg, så fikk jeg brukt den til noe positivt! Så nå har jeg endelig et ryddig og organisert kjøkkenskap igjen!


-Under helgen har jeg også brukt masse tid på et puslespill på 1500 brikker som en mestringsstrategi. Noe som har vært vellykket! Hah! Sånt gir mestring.


-Og til slutt, noe som har betydd ekstremt mye, alle fantastiske ord og den støtten noen venner har skrevet til meg. Både her på bloggen, facebook og på sms. Jeg er veldig takknemlig og rørt, og jeg tar meg selv i å lese det om og om igjen fordi det varmer så mye.
Takk for at jeg har så gode mennesker i livet mitt ♥

 

 

 

``Mange bekker små, gjør en stor Å``  Eller noe sånt?

 

 

 
På søndag ble jeg invitert med på konsert/arrangement av familien som jeg valgte å bli med på.
Konserten var i forbindelse med lokalavisa GD`s 175 års jubileum.

Moro å få være med på og oppleve, selv om ikke alt var like bra, så var det uansett bra.

 

``
På scenen sto landets kanskje fremste rap-duo, Jaa9 og OnklP, i den ene enden av det musikalske spennet. I den andre enden spilte Ingrid Olava blant annet en forsmak på sin kommende plate.

Mellom dem, felevirtuosen Andreas Ljones med Andreas Brattlie og Jo Fougner Skaansar på laget, lekende mellom tradisjonstoner, jazz og rock.
Det jentebaserte rockebandet Phone Joan og folkemusikeren Marie Klåpbakken. Sistnevnte hadde med seg Øystein Skar og Eirik Vatland.

Publikum gispet da Navid Rezvani danset og gledet seg over de unge jentene fra Lillehammer og Gjøvik Dansesenter. Teaterensemblet The Great Pretenders sa det meste om eksistensialitet på 5 minutter.``

Hentet fra denne artikkelen.

 

Det ble ivertfall en fin avslutning på en crappy uke!

 NÅ skal jeg bli flinkere her inne. Jeg tenker alltid at jeg vil dele ditt og dele datt, men når jeg først finner frem pc`en, da blir alt borte. Denne uka har jeg faktisk ikke vært på facebook en gang. Både fordi jeg ikke har følt noen lyst til det, og det at jeg ikke har hatt tid, faktisk.
Ikke det at jeg har hatt tusen ting å gjøre hver dag, men visse ting har krevd all sin tid.

Begynnelsen av uka fikk jeg et broderi i posten som jeg tenkte kunne bli en fin julegave til mine kjære besteforeldre, men herremin.. Det er smått. Helt annen type enn det jeg har gjort før, så jeg sitter jo nærmest med broderiet helt inn til brilleglassene for å se så jeg treffer riktig!! Så var det kansje pittelitt større enn først anntatt. Men det var veldig fint bilde!!
Så jeg vet hva jeg har å gjøre fremover, nå må farmville å facebookstalking bare skygge av banen fremover!

Jeg må også skryte på meg å ha blitt ferdig med all julegaver denne uken. Tenk det, nesten TO mnd før tiden! Et julemirakel..

Siden onsdag har jeg hatt overnattingsbesøk av min kjære besteveninne. Vært mye på farten de siste dagene, så vi rakk ikke engang å ligge på soffan å se på film om kveldene før vi begge sovnet.
Imorgen er min kjære lillebror sin store dag, dåpsdagen, å gjett hvem som skal være den stolte Gudmor?! Jeg er så stolt altså!
Så idag har jeg glimtet til med mine husmorskills.. Stryking av bunadsskjorte (for et herk!!), gjøre klar bunaden, fikse ferdig gavene, legge frem sminken og alt av søljestæsj. Plutselig pakket jeg inn like så godt resten av julegavene, vasket en haug med klær og prøvde å rydde dette roterommet av en leilighet.. Håret har også denne uken fått stusset seg og fått i en dæsj farge, så nå er det klart til i morgen også!
Kansje på tide når man ikke har farget det siden jul i fjor...?

Akkuratt nå er alt i rute, så nå håper jeg på at jeg får sove i natt, og ikke minst klare å holde nervene i sjakk. Det er ingen hemmelig at jeg gruer meg til alle utfordringene jeg vil støte på, men alikevell gleder jeg meg masse til den store dagen. Tenkt hvilken ære det er å bli valgt som gudmor!! Jeg lagde en liten avtale med lillegut idag om at han MÅ oppføre seg eksemplarisk i kirka. Han lovte å ikke skrike, hyle og bæsje, så da sier jeg meg fornøyd!

 

Ååh, jeg er så spent!Hele denne uken har jeg hatt besøk av min kjære bestevenninne! Jeg som er vandt til å bo alene, så var det rart å plutselig ha en til i leiligheten. Men morro har det vært uansett! Ekstra koselig var det å diske opp med middag så den var fiks ferdig til hun kom hjem ifra jobb. Jeg må jo som kjent ha ivertfall noen timer for meg selv hver dag helst for å unngå å bli så sliten, så det ble heldigvis ikke noe problem siden hun jobber hver dag.
Vi har ivertfall hatt det veldig koselig denne uka,sittet i hver vår sofa med div håndarbeid og tv-kos, så bloggen har ikke vært prioritert. Sosialisering er nok viktigere :)

Selv har jeg også vært heldig med formen denne uka. Forrige helg gikk ganske bra, så var derfor jeg følte meg litt mer trygg på at det ville gå bra med besøk. Ting har ikke vært så ille som før å jeg har klart å slappe mere av. Kjenner jeg rett og slett er litt stolt over å ha klart denne uka jeg! Kansje en rar ting å føle, men når formen har vært så dårlig i lang tid, så er det godt å kjenne på at en har klart NOE.

 

 

En liten gåtur med familien var jeg med på:
 

 En nydelig solnedgang ble jeg vitne til :OG, jeg har både smakt og laget smoothie for første gang(!!) :

Tro meg, det blir ikke siste gangen ivertfall...


Tenkte jeg bare skulle stikke innom å gi litt lyd ifra meg, for nå vil jeg bare kose meg i soffan med tv, masse levendes lys og en liten sjokkisbit!


 

Ønsker dere alle en super helg! Kos dere og ta vare på dere selv! : )

Onsdag 18.07: En dag i bider.En bra måte å starte dagen på, er å treffe sin besteveninne over en god kopp kaffe og høre oppdateringer fra siste nytt.
Riktig kvalitetstid!


Skal det være, så skal det være! Etter en liten times butikktitting fortjente vi en liten pust i bakken.
Og hva smakte vel bedre enn en good joghurtis? Slushen derimot var bare en stor skuffelse..!!

  

Jeg måtte bare ha denne toppen.. Salg da serru!
Og på vei hjem dro jeg på en liten impulstur til strandtorget. Der ble det (endelig!!) nye sko på meg. Saalg!

 

Nå skulle det bli godt å komme hjem igjen. Hodet var utslitt, men fornøyd med dagens utflukt. Og for å toppe dagen, ble det en minispa kveld på meg!

Skallskifte pågår! Hjelpes..


Syng med: I`m sexy and i know it....

 

Etter en god dusj, barberte legger,nappede bryn, bra ansiktsmaske, smurt hele meg med god krem, og håret godgjør seg med olje,
ble kvelden toppet med en iskald julebrus!
Nå har jeg forøvrig bare 1 igjen..


Lykkelig!
Jeg fikk en fin dag jeg! Takk til deg C :)

 

Sommerferie nr 3 er gjennomført!

Jeg har vært hjemme hos mamma i en uke, samt også hatt bloggferie. Hadde ingen ork eller lyst til å sette meg ned der, mest pga elendig nettverk. Fikk t.o.m ikke spilt farmville de siste dagene!! Kriise..
Hadde vel kansje godt av å ikke sitte med det dumme spillet hele dagen men..

Men dagene gikk fort uansett dem uten mye datatrykking! Jeg har fått øvet meg på husmorsrollen denne uka! Siden mamma ikke får gjøre noen verdens ting, fikk jeg ta over den rollen. Huset er blitt ryddet, uttallige klesmaskiner er tatt, all matlaging til hele familien. Ja jeg tror jeg har vært til god hjelp!. Både mamma og samboeren har vært veldig fornøyde, så da sier jeg meg også fornøyd!
Jeg så veldig frem til å dra opp til dalen igjen. Formen var ganske så bra, noe som gjør det enda bedre. Det å være bortreist når man ikke har det så bra, det er virkelig ikke godt. Men alt har gått veldig bra disse dagene. Bare de 2 siste døgnene har jeg kjent meg mindre bra. Men det regnet jeg nesten med, det tar virkelig på å være sammen med folk 24/7 når man er vandt med å være alene. Regner med alt er iorden igjen etteret par dagers hvile og alenetid.

På tirsdag hadde mamma bursdag, så jeg bestemte meg for å heller dra da en på onsdag. Hun viste jo ingenting, før jeg plutselig stod på stuegolvet med baggen i hånden. Hihi!

Vi har egentlig ikke gjort så mye spennendes. Mest bare kost oss, sett mange filmer og vært sammen med mine besteforeldre. Ellers husarbeid og avslapping på soffan.

Og selvsagt skjemt bort Marta`n min! Noe hun ikke akkuratt har takket nei til..

 

   

Tåkedal..// Sliten etter bajsetur!// Hagearbeid pågår! 80% av dagen går til akkuratt dette... Har nok ferie hun også!

  
Siden kl var langt uttpå dagen og Marta enda låg å sov i senga, tvingte jeg henne opp og dro hun med ut. Får da være måte på å være lathans!
Men det tok ikke lange stunden før hun satt og pep og bar seg.. Senga hennes var visstnok veldig ensom uten henne i..

Også viser hun liksom ikke heller at hun er missfornøyd!

 Hei sveis! Etter minutter med hodeburing på teppe og håndklær, får man en fin sveis.. Og visstnok et vakkert smil.

Men det beste med å være borte, det er å komme hjem igjen! :)

Fredag ble det en perfekt avslutning på uka, og start på helgen. De 3 siste dagene ble ganske fullstappet med avtaler, som veninnebesøk, bytur med veninne, gågruppe og sist men ikke minst sykehusbesøk hos mamma. Hun har nemlig klar å brekke 2 nakkevirvler, så det blir ingen ferie sammen på oss 2 med det første! Men nå er hun hjemme igjen med krage som skal være på i 3 mnd og har det bra etter forholdene! :)
Uansett var det godt å glede henne med besøk de dagene hun var på sykehus!

Anyway, fredagsettermiddag og utover kvelden hadde jeg og 2 veninner panlagt å dra på grilltur! Jeg holdt på å trekke meg da varmen før på dagen var altfor meget for min del. De siste dagene har temperaturen vært skyhøy, noe som resulterer i at humøret mitt synker langt ned i kjelleren. Det har virkelig vært en stor utfordring å klare å gjennomføre alt jeg har gjort.
Men uttover dagen senket temp seg til et mere levelig nivå, heldigvis. Så da ble det grillings på meg å!!

Vi fant en fantastisk plass helt nede ved mjøsa, strandpromenaden. Vi fikk t.o.m hele plassen for oss selv! Mens grillen godgjorde seg, ble tiden brukt til skravling og latter. Og selvsagt en ventebolle, eller 2..
Det ble en veldig fin kveld med grilla pølser, boller, jordbær, og selvsagt det aller beste; Grilla marshmallows!! Rett og slett fantastisk...

Humøret mitt steg opp mange hakk, og jeg nøt hele kvelden. Hvorfor gjør man ikke sånt oftere??
Jeg tror, og håper, alle 3 fikk en bra kveld med gode minner.  

 Spankulerer og undres over livet.

Etter endt kveld dro jeg opp på sykehuset til mamma igjen. Hun fikk seg en god latter da jeg holdt på å krepere når jeg kom innenfor døra hennes.. Jeg hadde nemlig gått fra strandpromenaden og opp til henne, noe kondisen min syntes var mer en langt nok. Gleden var stor når hun endelig fikk bevege seg igjen, for da kunne vi gå ut. Hun var lykkelig for å kunne ta sin etterlengta røykt, og jeg med min kjære iskalde slush.

Det var veldig godt å komme hjem og ta seg en lang og kald dusj. Og etter det har jeg bare vært en soffagris, og kost meg med gode minner og masse filmer.

 

Nå er det ferie og den skal nytes!

 

Etter en hektisk uke forrige uke var det ekstra godt med noen rolige dager etter navnefesten på lørdag. På søndag bodde jeg i soffan hele dagen, å herregud så godt det var! Jeg kjente godt hvor sliten jeg egentlig var, så det hjalp på å bare kunne slappe av å kose seg med filmer og datatrykking.
De neste dagene ble også noen rolige og gode dager. Tirsdagskvelden begynte jeg å bli veldig urolig, så da fant jeg ut at jeg måtte bruke den uroligheten til noe positivt. Husarb!!

En haug med oppvask ble tatt, klær ble vasket, klær ble lagt sammen, støv ble vasket bort, gulvene støvsugd, blomstrene rensket og fikset, og boden ble ryddet og organisert!
Jeg glemte t.o.m helt bort Greys episoden om kvelden..! Men det får gå.

Resulatet ble uansett bra!

 Se, jeg har fått 3 blomsterbarn!! Om de vil overleve blir spennendes å se...

 Hihi, jeg fant jeg fant.. Husker jeg fikk denne av bestekompisen oppå Fekjærtunet. Snille Arvid!

Rundt 11 på kvelden var jeg ferdig med all husarb. Blid og fornøyd uten  mye uro i kroppen.
Da var det bare å finne senga og manne seg opp til morgendagens utfordringer!

 

 


Onsdag 4.7:

Psykiatritjenesten har igjen startet opp ny gruppe som jeg fikk tilbud om å være med i. Litt småskeptisk var jeg, men tenkte som så at det gikk jo så bra forrige gang i den jentegruppa som jeg ble med i da. Denne gangen er det en gågruppe for jenter jeg er med i. Mener å hugse at alle brukerene er unge, noe som er veldig bra. Var veldig redd jeg kansje måtte være sammen med bare eldre folk..

Sist onsdag var første gangen jeg var med, men da var det bare meg som møtte opp. Det var da bare jeg og kontakten min gikk i byen en tur. Denne gangen ble det jeg og ei til, pluss 2 til fra psyk.teamet.
Jeg slet veldig med angsten og det å klare å delta, men jeg gjennomførte det! Og det ble jo bedre etter en stund!
Vi gikk en lang runde litt utenfor byen. Varmen var nok det som var verst, jeg hadde på følelsen at jeg kom til å gå i bakken pga den kvelende heten.. Men som sagt det gikk jo bra : )

Det var uansett en god følelse når det var gjennomført! Nå hadde jeg 1 time til å slappe av og kjøle meg litt ned før jeg skulle til frisøren. En god skyggeplass i parken var tingen!!
Etter frisøren dro jeg rett hjem og tok en god og kald dusj  og ordet meg litt. Jeg var fortsatt veldig urolig, så jeg inviterte Christina til en filmkveld! Flinke meg!
Vi møttes på strandtorget og trasket litt der før vi kjøpte inn litt godt og leide noen filmer. Så var det hjem og kose oss!

 En kjempefin avslutning på dagen ble det! :)


Puh, nå kjenner jeg at jeg gleder meg noe vannvittig til søndag asså. Da skal jeg nemlig være dønn råtten og bare være plantet i soffan forran tv`n og pc`n! Men jammen skal jeg også være fornøyd med min egen innsats denne uken!

Mandagen startet veldig trått med at jeg var veldig sliten, sikkert etter all den fartinga ukene før. Jeg orket ikke engang tenke på trening etter jobb, men det ble heller en veldig hyggelig kafetur med 2 venninner jeg møtte på hjemveien. Med både kaffe innabords og 2 flotte jenter, så steg humøret ganske så fort opp igjen. Endelig våknet jeg skikkelig og ikke bare følte meg som en zombie!
Jeg kunne ikke farte for lenge, da jeg et par timer etterpå fikk besøk av mine besteforeldre under deres hjemreise. Det ble også veldig koselig. Alltid moro med besteforeldrehygge!!
Dessverre var uroen igjen plantet i kroppen, så istedenfor å sitte hjemme å kjenne på ubehaget, dro jeg likeså godt ned på kjøpesenteret for å sjekke ut sommersalget. Hadde jo faktisk en unnskyldning for å shoppe, da jeg trenger nye pensko til lørdag! Noe jeg endelig fant etter mye om og men. Så på fredag må jeg trene på å gå i dem, vil jo helst ikke se ut som en bondetamp som har driti på seg..

Noen timer etterpå var jeg endelig hjemme, sliten men lykkelig over dagens innkjøp. Etter en god og varm dusj var det helt himmelsk å legge hodet på puta. Jeg tror faktisk jeg sovnet etter 5 min..


Tirsdagen ble noe roligere. Jeg kom meg opp til en skikkelig tidspunkt, så jeg hadde tid til en langsom frokost og tv titting før jeg måtte dra inn til byen. Hadde siste samtale med psyk-kontakt før hun drar ut i ferie. Åå jeg savner henne allerede!! Eller, jeg skulle jo se henne allerede dagen etter da men..Men ikke for en samtale da.
En fin samtale fikk vi, en ganske positiv en. Vi så tilbake på en del ting, på ting som har utviklet seg til det positive, og det var ekstra stas å endelig kunne si igjen at jeg om noen dager er 1 mnd skadefri. Det å høre hennes tilbakemeldinger på akkurat dette vokser jeg enormt på. Hun hjelper meg å virkelig kunne se det flotte og positive med dette, hvor flink jeg faktisk har vært OG er. Jeg syns jeg faktisk er veldig flink selv! Jeg har forresten faktisk klart å sette grenser ang jobben for navmannen da jeg følte han presset meg til øke dager og timer på jobb. Det skjedde på samarabeidsmøtet på jobben, mellom nav,meg og sjefen. Heldigvis støttet sjefen meg på dette. Så det ble ingen øking før jeg selv er klar og føler jeg kan mestre det.

Resten av dagen brukte jeg til å gjøre unna en del husarbeid. Kvelden var jeg sofasliter frem til leggetid.

 

Første delen av onsdagen ble brukt på en gå tur sammen med min psyk-kontakt. Vi tuslet en tur i byen, og rundt omkring, skravlet og nøt været. Synes det var en fin avslutning før ferien!
Jeg rakk å dra hjem og gjøre unna siste delen av gårdagens husarbeid. Noen som plutselig ikke orket mer tro..?
Fikk litt tid til å slappe av før jeg igjen dro til byen for å møte Christina,venninne.
Vi ble sittendes på Nikkers (lokal pub/restaurant) i noen timer og skravle litt løst og fast.
Plutselig var kl blitt kvart over 10, så det var på tide å dra hjem og ordne seg før leggetid. Hvorfor går egentlig klokka så altfor fort når man hygger seg??

 

I dag har jeg også vært flink til å stå opp litt skikkelig. Slo til og med på stortromma med jordbær til frokost! Følte meg supersunn frem til jeg strødde på en kilo med sukker..
En rolig og bra start fikk jeg nå ivertfall. Rakk til og med å se noen episoder med Two and a half men før pappa kom og hentet meg.
Jeg hadde nemlig lovt å ta vinduspussen i hele huset! Det verste av alt er at jeg faktisk synes det er moro.. Bare det å se forskjellen før og etter!
Uheldigvis ble jeg offer for drapsforsøk, da noen visse små med 8 bein hadde store stygge planer om å drepe meg. Helt sant, jeg så det på dem!!
Hadde det ikke vært for min heltemodige far, hadde nok ikke jeg sittet her nå..

Etter noen timer var alle vinduer rene og pusset, både innvendig og utvendig. Da var det bare å lene seg tilbake å nyte en kopp kaffe å vente på at den gode middagen skulle bli ferdig. Det var nemlig horn med hvitløk, ost og skinke. Og selvsagt is og kaffe til dessert. Mmmm..
Da var det vel egentlig bare å komme seg hjem og bake boller til navnefesten på lørdag. I morgen får jeg nok ikke tid, så likegreit å bli ferdig med det i kveld!
Noen timere senere var bollene klare for steking, bord vasket, oppvask skylt og klargjort til morgendagens oppvask, og jeg klar for dusjen!

Og nå sitter jeg plutselig her, nudusja med håndkleturban fortsatt på hodet, nystekte boller på benken og vonde føtter. Men veldig fornøyd med dagen!
Det skal bli så veldig godt å legge seg nå kjenner jeg.

I morgen er det pån igjen med jobb, for å så bli hentet der når jeg er ferdig, og da er det fult kjør med forberedelser til navnefesten på lørdag. Eller fult kjør blir det vel ikke men, regner med det meste er i boks. Moro er det uansett, og jeg gleder meg sånn til å se lillemor i den flotte kjolen hun skal bruke. Det blir nemlig den søteste prinsessen noensinne!! Med dette sier jeg god natt, takk og farvel! : )

Store deler av helgen var preget av mye urolighet og angst, så jeg har vært aktiv med mine mestringsstrategier!
Og man kan ikke si at det aldri kommer noe godt ut av urolighet, for se her:
 Deilige sjokkisboller!

 Hva smaker vel bedre en ferske boller og nytrukket kaffe?!

 

Og mens jeg først var i gang, måtte jeg jo diske opp med favorittmaten min også..Og det beste av alt; det endte godt. Jeg fikk en mye roligere og bedre kveld en jeg hadde først hadde antatt!
Det er så godt når man blir belønnet for det strevet man gjør. Å se at det faktisk funker gjør at en ser litt lysere på det neste gang ting blir vanskelig.

 

Hele helgen har jeg jobbet aktivt mot både angst og tankekjør, men jeg vil alikevel si at det har gått greit. Jeg føler jeg har hatt kontrollen, og har ikke slitt meg fullstendig ut. Fornøyd!

 

Idag har jeg vært på jobb igjen, noe som gikk bra heldigvis. Imorgen har jeg møte med nav, noe jeg gruvgleder meg til kjenner jeg. Men det blir godt når jeg har gjenomført det :)

 

 

 

 

Helgen gikk altfor fort, og den ble veldig bra!
Lørdag var familien samlet til bursdagsfeiring, noe som ble veldig koselig. Været var bra, så vi fikk kost oss med masse kake og kaffe utendørs. Selvfølgelig trygt under parasollen ;)
Masse babykosing ble det også jammen meg, hihi!


Jeg ble med pappa og Randi hjem til dem for overnatting til søndag. Godt å komme seg litt bort fra kåken! Åsså ble det årets første grilling, for min del ivertfall. Så både på lørdag og søndag ble det deilig grillmat!
På lørdagskvelden var jeg veldig sliten, så jeg husker ikke engang siste delen av filmen vi såg.. Så det var meeget godt å finne senga ja!

Det ble en veldig bra og rolig helg. Fikk slappet av og bare kost meg. Nyter hver eneste dag helsa er på min side, det er virkelig stunder man må ta godt vare på!

 Ja..jeg..Jeg bare likte motivet. Fiine blomsten til tante!

 Litt av en utsikt, eller hva?! Nyter en alkoholFRI vin, som faktisk ikke smaker vin:)

 

Mandag ble plutselig en fridag siden en helligdag hadde skvist seg inn. Ikke det at jeg klager på det altså!! En rolig dag i heimen ble det, med litt husarbeid,avslapping og film titting. 
Nok en bra dag!

Gårsdagen ble mere hektisk. Kl 10.15 hadde jeg samtale med psyk.kontakt. Etter en halvtime var jeg ferdig, og pappa stod klar utenfor for å hente meg. Vi dro å tok en kaffe og en liten softis. Kvalitetstid med pappan sin er meget viktig! Randi kom også, så vi 2 dro å kikket litt i butikker før jeg dro hjem.
Tenk om bare 3 små mnd er lillebror her!!♥ Enda mere kvalitetestid! Du kan tro hun fått en god å rund gravidmage med en aktiv krabat innvendig!
Sukk.. :)

 

Sent på ettermiddagen var det tid for veninnetid igjen! Jeg og Christina dro på kjøpesenteret en tur, før vi dro og spiste litt. Jeg ble veldig sliten mot slutten, men vi hadde det veldig morro og ikke minst koselig!


Ordnet og klar!

 

Jeg har ivertfall vært veldig flink på den sosiale delen disse dagene som har gått! Det skal jeg ha. Er så takknemlig for at alt har gått så bra også!

 

Kan det fortsette sånn, vær så snill? :)


Vettu hva, idag har jeg vært plinke! OG jeg har hatt en ganske ålreit dag!

 

Det ble en sent før jeg endelig stod opp. Søvnen har ikke akkuratt vært den beste den siste tiden, så jeg tar det jeg kan få. Har man fri, så har man fri!
En time etter jeg stod opp fikk jeg en spontanide om å dra ut til byen en tur å treffe ei veninne. Kansje ikke så bra med enda en innendørsdag vil jeg tro..
Syns jeg hører kontakt når jeg sier jeg dro ut for å sosialisere meg.. Nei så braaa! Der ser du, du får det til! Søte kontakt!


Været var jo..super..varmt.. Men vi klarte å kose oss på cafè i skyggen vi!

Det ble vel 2 timer jeg var i byen, og det ble en koselig stund! :)

 

Når jeg kom hjem var det en del husarbeid som møtte meg. Da har man ivertfall noe å finne på frem til matlysten kom tilbake igjen!
Fint ble det her, og det var godt å sette seg med middagen og slappe av. Det har jeg fortjent altså! ;)

 Åsså se, jeg fant julebrus på butikken idag!!!!!
Den var meeget god etter en lang kald dusj.

 

Jeg har hatt en ganske så bra dag idag vil jeg si, alt i alt. Hurra for det!

 

Denne uken var det egentlig jobboppstart. Mandag så gikk det skeis, men i mårra skal jeg!!
Jeg har vært innstilt i hele dag på at arbeidsdagen i morgen skal jeg gjennomføre.

Kan ærlig si at jeg gruer meg, men tenk så deilig det ville vært å ha klart det? Det burde jo gi enormt med mestringsfølelser?


Dette må jeg bare klare!!

 

Jeg takker for en fin dag, og håper morgendagen blir det samme : )

Heisann og gratulerer med overstått Norge!

Bedre sent enn aldri..?

 

Akkuratt nå i dette øyeblikk er livet godt. Dagen er brukt til husarbeid (tro meg det trengtes!!) og en bitteliten bytur. Først nå kl 20 kunne jeg endelig legge meg i soffan nydusjet og kjenne på at nå kan man ta helg og slappe av. Skader virkelig ikke å kjenne lukten av grønsåpe heller!
Jeg er mest glad for at jeg har stått oppreist denne uken. Jeg har rett og slett vært flink! Ikke isolert meg, tvert imot. Har også turt å ringe å be om time hos psykologen. Siden hun var opptatt når jeg ringte, så skulle sentralen be henne ringe meg opp igjen, men det skjedde jo aldri.. selvsagt!
Men jeg ringte! Å det er ikke værst asså :)

Vært med veninner og familien har jeg også!
Kjenner jeg er stolt over innsatsen min denne uken. Nå kan ingen komme å si at jeg ikke har gjort alt det riktige.

 

Natt til 17 Mai var jeg på overnatting hos pappa og Randi. Og lillebror da, hihi ;)
Så svart på å skulle dra ut da jeg så ut..

Tok et til som jeg måtte redigere litt da..

Regn, kaldt.. hva mer trenger man?

 

Men man fikk jo pynte seg litt til man skulle møte familien på middag.
Å etterhver som timene gikk ble jo været bedre og bedre! Heldigvis for det, for da blir det bytur med veninne også!!

 Hjemmelaga marsipankake!

 

Det ble en koselig dag med familien, etterfulgt av en veldig koselig bytur på cafè med verdens beste Charlotte!

 


Siden jeg egentlig ikke hadde planlagt mer enn en liten bytur, så orket jeg ikke styre med å bruke bunad. Ikke får jeg på de j@v.. søljene alene heller..
Så da måtte man finne på noe annet å bruke!

 Fiiine tunikaen min som passer utmerket som kjole!

Men jammen var det rett og slett fantastisk å hoppe i joggebuksa å krype inni en stor og god genser..Som sagt, akkuratt nå føles det godt. Sliten og fornøyd etter dagens og ukas aktivitet. Denne helgen skal jeg bare kose meg å se filmer og serier!

 

Med det ønsker jeg alle dere også en super helg! :)

 

 

 

Må forresten legge ut bilde av Marta sin første 17.Mai! Faktisk 5 år siden... Der var hun ikke gamle voffsen..Dagene har igjen glidd seg igjennom i en altfor stor fart. Dagene har gått til samtaler, familie besøk og i helgen var jeg oppi dalen for å feire konfirmasjon.

Fortsatt sykmeldt. Fortsatt en elendig form.
Jeg skjønner godt at folk kan bli fullstendig kokogærn, for jammen kan det tære på og gjøre deg smårar!!

Dagene bruker jeg til å lete etter ork til å gjøre noe meningsfylt. Prøve forskjellige mestringsstrategier for å finne den ene aktiviteten som faktisk klarer å gjøre oppgaven sin; å gi meg glede og gjøre meg tanke og angstfri.
Forrige uke ble jeg ganske isolert, ivertfall i starten. Tanken på å treffe folk var milevis unna og slettes ikke god.
Kanskje ikke akkurat den beste maten for depresjonen, men man klarer ikke alltid handle fornuftig når man er sliten og lei. Det ser jeg i ettertid. Greit å være etterpåklok!

Jeg har selvsagt hatt noen lyspunkt den siste uken! Jeg hadde en super dag hos tante og lillemor, utrolig hvor mye glede en sånn liten person kan gi! Babyekos burde man få på blå-resept..
Har også hatt det koselig sammen med min familie og selvsagt mye kos med Marta`n min!

På søndag klarte jeg også å gjennomføre en konfirmasjon ganske så bra! Sønnen til mammas samboer konfirmerte seg, så det var jo ikke bare å takke for seg å dra hjem..
Men jeg synes det gikk bra alikevell. Flinke meg : )

Denne uken her skal jeg prøve å komme meg litt mer ut. Har veldig lyst til å prøve å dra på trening igjen, og besøke besteforeldre som jeg dessverre er så dårlig til..
Jeg har alltid store planer om å finne på ting når ting blir tungt, men det er bare ikke alltid så enkelt når man står i det. Når trynet er hovent og sårt etter gråting, håret er møkkete og fett fordi man ikke har hatt ork til dusjing, ja da frister det bare ikke.
Jeg prøver å jobbe hardt med å tenke positivt, men når man føler at alt går imot en så blir det veldig vanskelig.

Jeg vil jo ikke ha det sånn. Å konstant gå med gråten langt oppi halsen, for å så bryte ut i gråt fordi man ikke har nugatti i skapet! Åja, jeg ser virkelig humoren i akkurat den ; )
Det er bare poenget. Og i tillegg må man holde seg sterk for å kjempe imot selvskadingen..

Give me a break.

 

Nå er det vel 3-4 uker siden sist jeg var hos psykologen, så jeg håper hun er på plass igjen og har tid til en liten time. Viss jeg klarer å snakke for meg da selvsagt.
Kjenner jeg trenger mer hjelp en det boteam alene kan gi, noe boteam selv også har sagt.
`For å hjelpe må man nok stikke dypere enn det vi kan gjøre.`

 

Kunne ønske jeg kunne delegere arbeidet til dem.. Tenk så lett!

 

Nei dette ble et virkelig syteinnlegg.. Derfor har jeg heller latt være å skrive til hver dag da jeg stort sett har vært i sytehjørnet. Hvem liker vel sånt?

Har i det siste blitt veldig var på hva folk egentlig tenker når jeg skriver noe. Sånn som på facebook, der har jeg nesten blitt redd for å skrive statuser i frykt for hva folk vil tenke.
Og da kom jeg på den tanken om hvem som faktisk er mine venner eller ikke og hele den pakka der.
Nesten 80 ``venner`` fattigere ;her sitter jeg.

Folk er noen nysgjerrige vesner som er venner med hverandre bare for å snoke, og ja jeg er intet unntak.
Nå blir det nok ikke så skummelt lenger å dele bilder og statuser.

Det verste er vel at det er bare at det er hodet mitt som spiller meg et puss og roter rundt å skaper all den usikkerheten på absolutt alt.

It`s all in your head sies det.

 

Men over til noe annet. Jeg vil jo dele litt bilder og høydepunkter!

 

 
Marta i sin favorittpositur; Ligge på rygget på fanget vårt å bli kilet på magen.. Å se på den søte snuten!Hun er ekspert på soving og det å kose seg, men denne stillingen her tar kaka..

 

  
Klar for fest i en bunad som passer!!

  Fiiine kaken!
Familien Glum! Jeg slapp vist ikke unna..buuh.


Men det viktigste var at han fikk en bra dag, og det ble det!

 

Søndagskveld; Trøtt, glad og sliten etter å ha gjennomført dagen, og å endelig funnet sin egen soffa.

 

 

Still holding on!

De siste dagene:

1.2.
3.4.
5.6
7.8.
 

1: Reisen opp gjennom gudbrandsdalen og hjem til a mor.
Siden jeg er født glemsk hadde jeg enda ikke husket på å prøvd på meg bunaden før konfirmasjon den 13 mai. Så nå måtte jeg dra oppover for å prøve den, og selvsagt besøke mamma og de!
Det skal også nevnes at den passet overhode ikke.. Men jeg trøster meg med at den var laget til min egen konfirmasjon som begynner å bli mange år siden!!Fikk uansett en koselig helg hjemme med Marta-kos og besteforeldrebesøk.
2: Jeg og Marta koser oss i solen på verandaen.
3: Oppmerksomhet takk!! Marta i kjent kos-meg-på-magen positur.
4: Resultatet av å ha lekt doktor med en fire-åring! Jeg var vist veldig,veldig syk... Heldigvis ble jeg friskmeldt til slutt!
5: Hils på den superkule krokkofanten, som også er hjemmelaget!
6: Min 1.Mai feiring ble tilbragt hos min kjære tante m/ samboer og mine 2 søte små søskenbarn, samt mine besteforeldre. Det ble masse leking med barna og vi hadde det så koselig!
7: Uken har vært ganske hektisk med aktiviteter hver dag. Jeg har klart å holde meg ganske sterk, og jeg har klart å nyte aktivitetene delvis eller helt. Problemet er når kvelden først kommer og jeg endelig kan slappe av på sofaen, da kommer alt av følelser og tanker strømmenes på.
De siste kveldene har bare vært en gryte av alt for mye angst, panikk ,tankekjør og tårer. Det føles bare så urettferdig alt.
Jeg veksler så mellom det å ville gi opp å kjempe for å holde meg oppe på beina, til i det neste sekund å virkelig ville kjempe med nebb og klør for å komme meg til toppen igjen.
Er veldig sliten og lei, men jeg vet at jeg vil klatre meg opp igjen. Bare så synd at det er bare jeg som må gjøre all jobben..!
8: På mandag hadde jeg en super ettermiddag med en av mine beste veninner! Sola kom frem og alle skyene ble plutselig helt borte. Det ble cafè besøk, kaffe drikking, titting i butikker og shopping..
Jeg fikk også gleden av å innta årets første softis OG slush!! Mmm..
Vi hadde det veldig morsomt, og ikke minst koseligt! Ja på et tidspunkt der, så føltes livet helt fantastisk! Dette vil jeg leve lenge på.


Imorgen blir det nok en hektisk dag.. På ettermiddagen drar jeg opp til vinstra igjen for å hente bunaden min, for så å bli hentet av pappa senere å dra til ei som skal ta nye mål og sy den om. Etter det drar jeg nedover igjen til Lillehammer. Så regner med det blir kvelden innen jeg er kommet hjem igjen.Selv om den siste tiden har vært relativt tøff, så har jeg klart å dra meg selv ut av leiligheten og ut med venner og familie. Ja t.o.m på strandtorget dro jeg plutselig en formiddag fordi jeg hadde fått nok husets fire vegger!
Det skal sies at jeg hadde tittet litt på h.m sin hjemmeside og sett meg ut noen klær jeg kunne tenke meg, så det var jo egentlig en stor pådriver til å dra ut for å se om de hadde dem i butikken!

Og jammen meg hadde de det!!

Har også hatt en fin tur til Gjøvik med min bestevenninne. Selvsagt en del angst, men aller mest koselig! Det var der jeg endelig fant de bokstavene på bildet i forrige innlegg. Endelig hadde de alle bokstavene jeg ville ha til rimelig pris!! Hurraa.

De er lenge siden jeg har vært på såkalt shopping, så de siste dagene har jeg virkelig fått unt meg selv litt uten dårlig samvittighet. I går kjøpte jeg meg en bok på Libris til normalpris for første gang på evigheter! Klare ikke vente til den evt kommer på salg en gang i fremtiden. Tenkte jeg skulle skrive litt info om den i et annet innlegg.

Jeg er veldig forsiktig når det gjelder penger, men det er godt å kunne unne seg litt nytt!

 

På mandag ble det bestemt at jeg blir sykemeldt ut neste uke. Fikk ikke legetime før Torsdag i neste uke, så vi finner vel ut mer da. Det er ivertfall godt å slippe å ha det jobbpresset over seg når man prøver å komme seg opp på beina igjen. Den dårlige samvittigheten er jo der, men jeg vet innerst inne att det er til det beste.


Jeg har også vært på familiebesøk en liten tur denne uken, så natt til onsdag hadde jeg overnattingsbesøk av mamma.
Tror faktisk jeg har vært sosial på en eller annen måte hver dag denne uken! Ikke verst!

Fredag skulle jeg egentlig ha samtale med psykologen igjen, men den ble avlyst. Men da ble det heller en fin samtale med kontakt i boteam i stedet!


Pga endringer i boteamet, skal jeg nå ha bare en kontakt derfra i stedet for to, noe jeg egentlig roper hurra for! Da blir det heretter bare to stk å forholde seg til. Noe jeg egentlig har hatt hemmelige ønsker om..
Har irritert meg grønn før pga manglende kommunikasjon dem imellom, så nå slipper jeg det.

 

I dag, lørdag, er jeg bedt til pappa m/samboer på middag og overnatting. Det skal bli veldig koselig, har gledet meg til dette : )

Formen så langt føles grei, de 2 siste kveldene har ikke vært så jævla tunge som før om dagene.
Så satser på en fin helg videre med bare kos!!

 

Med det vil jeg også ønske dere en kjempefin helg. Kos dere masse! : )    Good`i.. 

Jeg må først bare beklage en veldig ustabil blogging.. Tiden flyr så altfor fort, så er det veldig typisk at når man først setter seg ned, jo da kommer man på tusen ting som skulle ha blitt gjort først.
Så har jo bloggplattformen slitt en den med tekniske problemer..

 

Torsdag:

Denne dagen ble en litt småhektisk, men en alt-i-alt en ganske bra dag!

Etter en god natts søvn og en fin morgen dro jeg inn til byen for å treffe venninne. Det ble en kjempe koselig tid ute i solveggen på Cafè. Kvalitetstid!!
Timene fløy, så det var godt å komme seg hjem til middag.

Jeg fikk slappet av i nesten 2 timer før en hastebestilling på kake kom tikkendes inn på mld.
Den skulle da være klar til lunsj dagen etter.
Kl var da halv 8, så skulle man rekke dette var det bare å hive seg på sykkelen å dra å handle med det samme!!

Etter 50 min var jeg hjemme igjen, (andpusten som fy etter all oppoverbakke!!) men nå måtte man bare kaste sammen ingrediensene å håpe at den blir vellykket!

Klokken 23.45 var kaken ferdig, glasuren lagt på, oppvasken stor, og jeg satt nydusjet og lengtet etter senga.
Jeg fikk jo selv ikke smakt på den, men jeg kan love at både røren og glasuren ble knall!

Jeg fikk forresten tilbakemeldinger på at den ble en suksess :D

 

Tenkte jeg også skulle dele oppskriften med dere, for det er den beste og saftigste sjokoladekaken jeg har vært borti! Den kommer i et eget innlegg etterpå.

 

Lørdag:

Siden min kjære bestemor er på flyttefot om dagen, så satt jeg og bestefar barnevakt hos tantes små gull, mens de andre var effektive med flyttingen!

Det ble en veldig bra dag denne dagen også. Rakk egentlig aldri å kjenne på formen, da jeg var fult opptatt med å være brannmann-assistent og tegne tråkkemaskiner.
Noe som faktisk ikke er så enkelt når man ikke eier noe som helst tegneegenskaper..!

Også selvsagt ble det mange timer med babykos fra lillemor! Hvem blir vel ikke glad av å se en liten baby smile og le?? Smelter helt av disse 2 små jeg : )

 

Klokken var halv 10 innen jeg var hjemme igjen, så det var ikke så mye jeg orket. Formen var fortsatt veldig bra, og det var så godt å kunne legge seg ned på sofaen å se en film

 

 

Nå bare gleder jeg meg så til feire.. Late dager hjemme hos a` mor!Mandag:

Er det noe jeg er sikker på, så er det at jeg hadde klart å surre bort hodet mitt om det ikke hadde sittet fast på kroppen!!

Etter en vel gjennomført dag på jobb, takket jeg for meg og ønsket mine kolleger en god påske.
Nå skulle jo tross alt jeg ta ferie! Eller??

Jeg levde ivertfall i den trua frem til 4-5 på eftan.
Da fikk jeg forespørsel om å hjelpe til med noe flytting i familien på lørdag.
Nammen, drive med sånt på påskeaften..?

Da gikk det opp et lite lys.. Hvilken dag er det i dag, eller hvilken uke er vi i..?

Jeg måtte sporenstrax ringe mamma. -Er det ikke nå til helga det er påske?!
-Nei? Du lever nok i en uke før tiden..Ooops!!

Åsså jeg som var så på god vei inn i påskemodusen?

 

 

Er det mulig å være så surrete??
Syns jeg fikk noen rare blikk også når jeg ønsket dem en god påske...

 

 

 


 

 

Tirsdag og onsdag ble rolige dager med samtale med kontakt i boteam, og bare var hjemme å syslet ellers. Godt med helt fridager også der man kan få hentet seg litt inn å ordne litt i hjemmet.

Begge dagene ble ganske slitsomme, så det å være sosial ble ikke akkurat sett på prioritetslista.
Men jeg synes jeg var flink alikevell, for jeg klarte å stå imot alle dystre fristelser, noe som i seg selv kan gi en vannvittig mestringsfølelse!

Først på onsdag så innså jeg hva jeg hadde oppnådd, så den klarte jeg å leve på hele onsdagskvelden!

Dessuten skadet det ikke med oppskåren Piel De Sapo-melon og en god film på tv`n! : )

 

Selv om jeg kan være ganske så surrete, så hender det jeg husker på å ta litt vare på de små hverdagslykker og mestringer jeg gjør. Og bare det er vel en mestring i seg selv synes jeg!

 

Så de`så! :)

 

Oppskrift på en fin søndag:-5 episoder med Frustrerte Fruer på bliss, deretter

-5 episoder med Privat Praksis

-Masse iskrem

-En god soffa med 2 store puter og et tykt ullpledd

-4 pk med påske-egg

-Et fotoalbum som skal dekoreres og fikses på

 

Det MÅ bli en bra dag!

 

 

Håper du får en fin dag! : )

(11.02.2012)

Å sette farger på hverdagen!

Denne uken her skal jeg virkelig ikke klage på.
Jeg har hatt mange gode dager der formen har vært bra og angsten minimal. Det er så godt!

Nå har jeg gjennomført alle jobbdagene de siste 3 ukene, så nå håper jeg det kan fortsette like bra fremover så jeg kan øke med en dag til igjen! Det har jeg virkelig lyst til, jeg vil så inderlig klare det bra på jobben!
Det har ivertfall gitt mye mestring, jeg føler jeg er blitt flinkere til å være mere tydligere og bestemt, og ikke minst mere avslappet i forhold til barna og det de krever.
Denne jobben er en av de få tingene jeg virkelig brenner for, og jeg er jo allerede blitt så glad i de fantastiske barna!
Og å høre av en barnemunn at man er savnet når en har fri, det er vel noe alle trenger å høre. :)

Har denne uka også vært flink å fått til 3 dager med trening! I tillegg har jeg hatt 2 kvelder ute med min kjære veninne. Viktig å kunne prøve å komme seg ut, må ivertfall passe på når formen tillater det!

Jeg takker for at jeg har fått enda en bra uke, og jeg håper jeg har gjort meg fortjent til enda en neste uke.
Kan love at jeg nyter den fine tiden når den først er her!
 Å da var det helg igjen. Denne helgen blir tilbragt hjemme hos meg selv helt alene. Å det skal bli godt!

Det er godt å legge uken bak seg med en god følelse. Denne uken har jeg også klart jobben bra, synes jeg ivertfall selv, og jeg har også klart å begrense aktivitetsnivået ned til normalen.

Jeg kjenner jeg er lettere till sinns, og det er mer motiverendes å f.eks dra på jobb eller trening da jeg ikke har følt meg så langt nede.
Veldig godt altså! Jeg er fornøyd jeg så lenge jeg slipper de voldsomme svingningene som tar knekken på en!

 

For helgen har jeg absolutt ingen planer, bortsett fra å se på Chost Whisperer og Buffy, og å spise meg feit på mat og godteri! Soffaen skal slites ut og jeg skal bare kose meg!

 

Håper dere også har det bra, kos dere så masse i helgen! :)

 

Hilsen


Jeg har nemlig oppdaget stratos dobbel...den STORE varianten..!

Ja-a kjære blogg. Deg har jeg nok glemt litt de siste dagene.. Det ble bare sånn.
Når dagene er fulle da får jeg ingen tid til å prioritere deg. Når en fridag først dukker opp, ja da får jeg plutselig nok med andre ting som burde blitt prioritet. Som foreksempel å rydde bort jula. Det er mnd siden jul, så igår var det vel på tide å gjemme det ned.
Minuset er jo at det blir så stusselig etterpå! Like rart hvert eneste år. Hah..

 

Siden jeg er ganske så ordfattig atm, så kan jeg dele mine siste dagers akiviteter og utflukter.
Skikkelig superspennende altså! ;)

 

Torsdagen var jeg veldig spent på. Jeg skulle nemlig ha overnattingsbesøk for 2 gang siden jeg flyttet hit! Og du kan jo tenke deg når jeg skurer stua før jeg får kontakt på besøk på torsdager. Nå måtte jo alt skures! Måtte og måtte..
Ja jeg er litt rar!

Men kåken ble ren og pen, og jeg kunne dra på trening med god samvittighet!
Jeg rakk og slappe av med boka mi før C kom.
Og vi fikk en kjempekoselig kveld med masse skravling og filmtitting! :)


Fredag var den store dagen; IKEA.

Og vet du hva en stor prestasjon er? Å tråkke inne der i hele 9 timer!
Det var 2 stk slitne jenter som satte seg i bilen den kvelden. Jeg sovnet etter 1 times bilkjøring. Snakker om kjedelig passasjer..? Halv 2 var vi hjemme igjen. Senga har aldri vært bedre!

Det ble jo litt dilldall denne gangen også, så jeg må jo vise litt:
 
2 stk søøte planter til 12-og 29 kr!
Jeg vedder en 10`er på at dem er døde innen en uke..

 Sko...ting!

 Endelig fant jeg stolputer jeg liker! No more tresmak et visst sted..!!   


Bokser til vaskepulver. Lur ide! Bøyelige skjærefjøler, veldig smart.
Og dufte telys som ikke lukter ekkel dospray!Lørdag var jeg på et kjempe koselig familietreff hos pappa. Nesten hele familien var samlet, og det er like morro hver gang! Litt babykos fikk jeg sneket til meg også! <3

En ting som jeg er sikker på, det er at jeg har verdens fineste og beste familie! Det får jeg aldri sagt nok!

 Fin frokost på en lørdag dette eller..?

Jeg fikk ryddet litt lett på plass etter gårdagens shopping, så var det soffa og filmer resten av kvelden.
Både føtter og rygg verket enda, så det var fantastisk godt å slappe av denne kvelden.

 

Søndag var jeg også bare lat stort sett hele dagen. Husker jeg hadde planer om å prøve å skrive litt her, men det ble nok glemt bort i greys og buffy episoder.. Har man fri så har man fri, si.
Dessuten hadde jeg mer en nok med å kontrolere nervene for morgendagen å jobbstart igjen!

 

Nå starter en ny uke og jeg er bare spent.

Vi er allerede halveis ut i uka, og jeg er lei uka alt. Eller ja.. vet ikke hva jeg skal si jeg.
Det har vært voldsomme berg og dalbaneturer og dem er jeg lei av. Ja det blir nok enklere å si!

Men jeg har vært flink pike å gjort mine faste aktiviteter! Jeg skrev ukeplan på søndag, så jeg merker at det var lettere å faktisk sette seg ned å planlegge ting. Nå er det bare viktig at jeg klarer å følge den å ikke sluntrer unna og tenker att pytt,pytt, det gjør ingeting.

På mandag var det trening som stod på planen. Og bare det.
Det gikk bra, og det ble ikke mer enn det.

Tirsdag var en fridag, men dro en tur på kjøpesenteret i ca 1 1/2 t.
Det ble akkuratt passe for denne dagen. Og jammen ble det ikke 2 gensere til meg også som var på salg ;)

Onsdag, idag, ble det først en legetime på 10 min (maks). Så for å dra ut tiden,bibliotektur, og et cafè besøk frem til tannlegetimen min. Og det var foresten den siste timen!!! Lykke!
Plutselig var 4 timer gått siden jeg dro hjemmefra.
Da hadde jeg en halvannen time til jeg måtte dra igjen, på trening.

Det var veldig godt å ha den timen på soffaen med en bok. Manne seg opp til en hardøkt med trening!
Og det ble en time akkuratt med treningen.
STOLT!!

 

Og nå sitter jeg her. Sliten, men fornøyd. Ja jeg kan faktisk kjenne på litt glede, for de timene i byen var nærmest et helvette. Jeg prøvde faktisk å ringe kontakt en gang uten hell, for å høre om hun hadde tid til å snakke litt. Hun tok ikke tlf og ringte aldri opp igjen. Regner med hun har glemt å skrudd av tlf sin viss hun hadde fri idag.
Men uansett, etter treningen forsvant det så mye av det vonde jeg har kjent på idag!

Jeg klarte faktisk å løpe fra angsten, og løfte bort kilovis med tunge tanker. Bokstavelig talt!
Mestring.Mestring.

Nå skal det bli fantastisk å finne senga, og lade seg opp til morgendagen.

 

Jeg er egentlig rød som en tomat etter en dag ute i kulda og snøen, + treningen. Det koker kjenner jeg! :P

 

Og ja: Julestæsjet er fremme enda!
Kansje på tide å fjerne det i morgen..?

 

 

Og ja, en liten ting til før jeg avslutter.
Etter maange månders nervepirrende, og til tider smertefull tannbehandling hos tannlegen, kan jeg idag feire med den siste timen og en plettfri tanngard uten hull og ulumskheter!

Jeg synes virkelig jeg fortjente en premie, og siden jeg ikke fikk en ring eller et lykketroll som jeg fikk når jeg var barn, var jeg så heldig å komme over 3 sesonger av Buffy til hele 99 kr!!
Nå skal jeg kose meg med Unge Mødre, så finne boka mi å senga!

 

Håper dere har en fin uke! :)

I hele går tilbringte jeg dagen med de 2 skjønneste barna jeg vet om! Lillemor på 3 mnd å lille (store) gutt på snart 4 år!!
Det ble myyye bebikos for å si det mild! Og koselig var det :)

Jeg kom ikke hjem før i går kveld, så det var godt å finne senga etter en hektisk dag.

Jammen er det godt med familiedag altså!

 

 

 

 

Idag har det bare vært en dum dag egentlig.

Samtale med kontakt som gikk ganske greit. Fikk snakket litt om nåtidens tilstand og litt om ansvarsgruppemøte i morgen. Kjenner jeg gruer meg litt til det. Alltid så innmari vanskelig å være midtpunktet på et sånt møte!

Men jeg håper å tror det vil gå bra da.
Har brukt kvelden til å prøve å forbrede meg, men det står ganske så stille oppi toppen.

Får nok ta det som det kommer :)

 

Nå bør jeg vel komme meg til sengs om jeg skal komme meg opp i morgen tidlig..Sukk!

 

Ha en god natt alle sammen! :)Les mer i arkivet » Juli 2014 » April 2014 » Februar 2014

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

Kategorier

Arkiv

Design

» Designet er laget av: Heidi

bloglovin
hits