Endelig har jeg fått øynene mine opp for denne fantastiske appen!

Vil du følge meg, så er navnet mitt missaj89!

 

Jeg annbefaler alle å teste dette ut, jeg er nemlig hektet og vil gjerne følge mange flere :)

 

Litt info for dem som ikke vet hva Instagram er:

Instagram er en populær sosial fototjeneste til iPhone/anroid som lar brukerne ta bilder og deretter legge ulike filtere på bildene.

Brukerne kan så dele bildene med andre både i eller utenfor tjenesten. Det er mulig å like andres bilder eller kommentere dem.

 

 

 

 

Stikkord:I de 2 siste dagene har jeg hatt gleden av å ha min kjære Christina på besøk i hele 2 dager!!

Vi har kost oss masse i hverandres selskap og virkelig slappet av.

 

Etter hennes endt arbeidsdag dro vi å handlet inn litt mat og leide filmer, før vi vendte snuta hjem.
Mens hun stelte seg, disket jeg opp med biff-middag! Skal det være så skal det være :)

 

Det ble mat-og film kos hele kvelden til vi fant sengen.

Dagen etter fikk jeg ryddet og vasket kåken til hun var ferdig på jobb, så laget jeg nachos til oss.
Igjen ble det soffakos og film-sjåing frem til hun skulle hjem!

 

Selv om jeg slet en del med helsen store deler av gårsdagen, så hadde jeg det veldig koselig sammen med Christina!!
Det må jo være verdens herligste jente..♥

 

Denne uken er det fult opp med avtaler og på fredag drar jeg oppover til dalen en tur. En hektisk uke, så jeg kjenner jeg gleder meg til søndagskveld alt..
Da skal jeg være glad og stolt at jeg gjennomførte uken asså!

 

 Lettvinn Nachos alà oss!

 
Biff m/ Fløtegratinerte poteter og peppersaus.
Vi åt oss fordervet... Mildt sagt!

 

Håper resten av uken din blir fiiin! :)

Stikkord:Selv om den siste tiden har vært relativt tøff, så har jeg klart å dra meg selv ut av leiligheten og ut med venner og familie. Ja t.o.m på strandtorget dro jeg plutselig en formiddag fordi jeg hadde fått nok husets fire vegger!
Det skal sies at jeg hadde tittet litt på h.m sin hjemmeside og sett meg ut noen klær jeg kunne tenke meg, så det var jo egentlig en stor pådriver til å dra ut for å se om de hadde dem i butikken!

Og jammen meg hadde de det!!

Har også hatt en fin tur til Gjøvik med min bestevenninne. Selvsagt en del angst, men aller mest koselig! Det var der jeg endelig fant de bokstavene på bildet i forrige innlegg. Endelig hadde de alle bokstavene jeg ville ha til rimelig pris!! Hurraa.

De er lenge siden jeg har vært på såkalt shopping, så de siste dagene har jeg virkelig fått unt meg selv litt uten dårlig samvittighet. I går kjøpte jeg meg en bok på Libris til normalpris for første gang på evigheter! Klare ikke vente til den evt kommer på salg en gang i fremtiden. Tenkte jeg skulle skrive litt info om den i et annet innlegg.

Jeg er veldig forsiktig når det gjelder penger, men det er godt å kunne unne seg litt nytt!

 

På mandag ble det bestemt at jeg blir sykemeldt ut neste uke. Fikk ikke legetime før Torsdag i neste uke, så vi finner vel ut mer da. Det er ivertfall godt å slippe å ha det jobbpresset over seg når man prøver å komme seg opp på beina igjen. Den dårlige samvittigheten er jo der, men jeg vet innerst inne att det er til det beste.


Jeg har også vært på familiebesøk en liten tur denne uken, så natt til onsdag hadde jeg overnattingsbesøk av mamma.
Tror faktisk jeg har vært sosial på en eller annen måte hver dag denne uken! Ikke verst!

Fredag skulle jeg egentlig ha samtale med psykologen igjen, men den ble avlyst. Men da ble det heller en fin samtale med kontakt i boteam i stedet!


Pga endringer i boteamet, skal jeg nå ha bare en kontakt derfra i stedet for to, noe jeg egentlig roper hurra for! Da blir det heretter bare to stk å forholde seg til. Noe jeg egentlig har hatt hemmelige ønsker om..
Har irritert meg grønn før pga manglende kommunikasjon dem imellom, så nå slipper jeg det.

 

I dag, lørdag, er jeg bedt til pappa m/samboer på middag og overnatting. Det skal bli veldig koselig, har gledet meg til dette : )

Formen så langt føles grei, de 2 siste kveldene har ikke vært så jævla tunge som før om dagene.
Så satser på en fin helg videre med bare kos!!

 

Med det vil jeg også ønske dere en kjempefin helg. Kos dere masse! : )Stikkord:

Hvem sier man ikke kan kjøpe lykke?  Ivertfall for en liten stund da..!

 
Blitt veldig forelsket i den turkise, så har veldig lyst på den i flere farger! 

Da var jeg klar for litt varmere vær,
i litt penere klær!

 

Oj, den var poetisk....

Stikkord:

Torsdag/Fredag:

Etter en mnd opphold hadde jeg endelig time hos psykologen igjen. Veldig spent på hvordan det skulle gå, og om jeg ville klare å snakke for meg igjen. Det viktigste var egentlig å få frem hvordan de siste dagene har vært, uten å legge på det vante sløret.
Kjente faktisk at jeg gledet meg til å se henne igjen!

Det ble en liten oppsummering av de siste 4 ukene, og hva som ble tatt opp sist.

Når jeg har samtaler er jeg alltid veldig anspent og urolig. Smilet kommer automatisk frem og `men det går bra asså`-frasen kommer ut.
Heldigvis har jeg fått en fantastisk psykolog som har lært meg å kjenne. Hun klarer å se meg bak smilet, noe jeg er veldig glad for!

Det går jo ikke bra, det ser jo jeg også! 
Flink pike syndromet. Man vil ikke fremstå som svak og man lurer andre til å tro du er flink. Jeg har ikke lært meg til å sette meg selv i fokus, til å sette meg selv først og si at jeg har det faktisk ikke bra,
jeg trenger at du hjelper meg.
Jeg er glad hun har sett dette og ikke har bitt på mine automatiske handlinger!

I morgen (fredag) skulle hun ha akutt-vakt, så hun sa at jeg skulle komme igjen i morgen.
Planen var jo selvfølgelig at jeg skulle på jobb, men hun ba meg la vær. Å dra dit for å hjelpe til hadde ingen hensikt, det kunne gjøre ting verre. Helse først.
Helst ville hun ringe fastlegen å få meg sykmeldt, men den vil jeg tenke litt på. Kan heller bruke helgen til å tenke over det!
Litt usikker på om jeg trengte timen dagen etter, så vi avtalte at jeg heller skulle ringe henne fredagsmorgen å snakke litt før vi bestemte oss.

Ting er sikkert bedre i morgen, eller hva?

Fredagsmorgen droppet jeg jobben. Søvnen hadde vært dårlig, og jeg våknet med en gedigen angstklump i magen. Tenkte litt på den timen jeg ble tilbudt.. Skal, skal ikke. Trenger, trenger ikke..
Jeg kan jo ivertfall ringe å si ifra at jeg fulgte hennes råd om å ikke dra på jobb! Spørsmålet om jeg ville komme kom, men jeg fikk sagt at jeg trenger ikke det. Men du skal!
Selv om ikke jeg følte det var så viktig, sa hun at det var viktig for hennes del. Hun hadde allerede satt meg opp til time dagen før faktisk!
Det ga meg egentlig en god følelse på en måte. Følte meg nesten litt viktig, og ikke minst sett og hørt!

Det at ens behandlere klarer å lese deg og virkelig viser en interesse for å hjelpe deg, gjør at en ikke føler seg så forbannet alene.
Selv om det er vanskelig å snakke, eller i det hele tatt tenke, om hva en selv trenger og vil uten å tenke på andre, så ser man at det er bra etterpå.
Men det å bryte vaner man har hatt igjennom alle år, er noe som krever tid. Og tålmodighet! Ivertfall fra behandlerene`s side!

Hun fortalte at hun kom til å legge igjen en notis hos legevakten, at viss jeg måtte ha behov for hjelp i helgen så viste de hva det dreide seg om. Da vet de hvilke spørsmål de skal stille.
Klarer jeg å dra dit før jeg skader meg hadde jo selvsagt vært det beste, da kan jeg være der til faren er over og jeg kjenner meg trygg nok til å dra hjem. Viss ting ikke blir bedre, blir jeg heller lagt inn til både kontrollen og helsa er tilbake. De vil vurdere det samme selv om jeg har skadet meg, men som regel er jeg ikke noe fare for meg selv da jeg allerede har fått blåst det ut.


Men det er uansett godt å vite at de er informert om noe skulle skje, da er ikke angsten så stor for å måtte ta kontakt! Det er jo nesten en liten trygghet i seg selv å ha dette i bakhodet!
Jeg gjør jo selvsagt alt jeg kan for at ting skal bli bra, og at jeg ikke trenger dette!!

 

 

Jeg hadde jo allerede ting å glede meg til å helgen, for allerede samme kveld var jeg jo å så Titanic på kino! Jeg kunne faktisk kjenne en liten lykkerus brusende i kroppen når den velkjente melodien kom på skjermen. Smilet kom, og den varte lenge!
Akkuratt den følelsen tror jeg, og håper, vil vare lenge. Det var stor å få oppleve den magien sammen med en av sine aller beste veninne! ♥

 

Også hadde jeg avtale med pappa og samboer på lørdag! Det var også noe jeg gledet meg til. Og kanskje få kjenne at lillebror sparket????? : )

 

Man merket at det er i de mindre gode stundene det er veldig viktig å finne de små hverdagslykkene. De er der, selv om det kan være vanskelig å finne dem!

 Stikkord:


Feriekos med marta har selvsagt ikke vært et unntak!

 

Påsken er for lengst over og hverdagen er tilbake. Påsken ble fin på mange måter, mye kos med familien. Det ble også mange utfordringer som jeg trodde jeg taklet bra, men som i ettertid har fått kjent på at det kanskje ikke var så bra alikevell.
Sen-virkning/reaksjon?

Første delen av ferien hadde jeg det bra, med minimalt med angst og tanker. Jeg klarte å nyte all kosen med familien, noe som var ganske så fantastisk.
Til slutt ville vel ikke psyken ha noe mer med dette glad-tullet å gjøre, og bestemte seg for å gjøre opprør.
Får da være måte på hvor lenge man skal få ha det godt?

Uroen og vonde tanker kom snikendes på. Noe som gjøre det mer krevende å klare å være positiv både i hodet og som selskap.
Jeg klarte meg bra alikevell, bortsett fra en kveld. Ting ballet seg på og jeg ville ikke bli dårlig når jeg er på besøk.
Etter en god dose beroligende og dessverre litt destruktiv hadling, klarte jeg å roe meg ned igjen å endelig sovne.
Dagen etter kunne jeg kjenne at det stakk veldig i kroppen fordi jeg gjorde som jeg gjorde, men jeg hadde det mye bedre- så det ble liksom verdt det alikevell.

Avreise dagen var veldig blandet. Kunne jo selvsagt ønsket å være lenger hjemme hos mamma og de, men pga formen skulle det bli godt å komme hjem.
Så kom jo tankene om hvordan det blir å komme hjem, vil angsten bli borte igjen, vil den øke?
Alltid like spennendes det derre der..!

Men selvsagt satser vi på det beste!!

Sent mandagskveld var jeg hjemme igjen.


Dagene etter ble en historie for seg selv.

Allerede dagen etter startet et angsthelvette. Det tok ikke så mange timene etter jeg våknet at det satte i gang.
Hele dagen ble brukt til å tenke og gjøre mestringsstrategier. Gode handlinger.
Handling, handling!

Det å treffe puten etter å ha klart seg greit igjennom dagen var ubeskrivelig. Jeg følte meg så stolt, og ikke minst flink! Ja rett og slett Flink asså.


Onsdag startet helt greit. Ikke mye av noe.
Det ble en helt grei samtale med kontakt som kom hjem til meg. Jeg ble trøtt etter samtalen, så jeg gikk å la meg nedpå noen timer etter at hun hadde gått ut døren.
Og det var virkelig ikke vondt med en powernap syns jeg : )

Etter middagstider kom det mentale slaget i magen. Angst, tvangen og de tunge tankene.
Det tok ikke lang tid før jeg viste hvor dette bar hen.
Nå kunne jeg bare velge om jeg ville ha pest eller kolera. Anfall eller sår.

Vil jeg takle anfall? Vil jeg overleve?

Jeg vet jo at man overlever anfall, men når en står i situasjonen er følelsene så innmari sterke, og overlevelses instinktet slår til.


Noen timer senere står jeg utenfor legevakten og tripper. 1 ½ time ventetid.
Trangt og ekkelt venterom med pratsomme utlendinger. Jeg satt for det meste ute å ventet.
Spill på mobilen er en fin ting!!

Etter mye venting og suturen ordnet, var jeg endelig hjemme. Alt av følelser var bortevekk og jeg klarte ikke føle meg noe annet en lettet. Jeg klarte meg. Jeg overlevde!
Jeg klarte å be om hjelp! ``Jeg kutter meg ikke for å dø, jeg skader meg for å overleve.``Jeg skjønner at utenforstående ikke kan skjønne dette. Det er bare min rare måte å forklare at jeg gjør mitt beste i en vanskelig situasjon.

Jeg prøver og prøver, feiler bittelitt, men jeg fortsetter å prøve.

Stikkord:
En av mine store (film) drømmer kom i oppfyllelse!

I kveld fikk jeg sett min favorittfilm på kino, åsså i 3D!!

 

Jeg å veninne fikk en super fredagskveld på kino, og det var så morro å se den i så bra kvalitet! Den ble enda bedre!

Åå lykkerus...

 

 

Det var foresten ikke vanskelig å se at den fortsatt rører, da jeg så jenter med maskara langt nedover kinnene ; )

 Stikkord:

 

Nå er det endelig påskeferie, og jeg er hjemme i dalen til mamma & co!

Planene er få, bortsett fra å bare kose seg masse og slappe av med familien.

 

 

Ønsker alle der ute en god og fredelig påske!
Ha det godt å ta vare på dere selv! :)

Stikkord:

 

Har brukt denne oppskriften de siste gangene jeg har bakt denne type kake.

Jeg har dessverre ikke siden jeg fant den på, siden jeg skrev den opp for hånd uten å lagre adr..

Det du trenger er:

5 egg
1 boks lettrømme
4 dl vann
400 gr smør
8 ss kakao
9,5 dl hvetemel
9 dl sukker
2 ts natron
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker

-Bland alt det tørre, utenom kakaopulveret

-Ha vann, kakao og smør i en kjele og la det få et oppkok. Husk å visp bort eventuelle klumper. La det avkjøle seg litt.

-Ha kakaoblandingen, egg og rømme oppi det tørre og rør sammen til en jevn røre. 

-Hell røren i en smurt/bakepapirdekt langpanne.

 

Kaken stekes midt i ovnen på 175 gr i ca 40 minutter.
Husk å sjekke om den er ferdigstekt med en pinne.

 

 

 

Glasuren hentet jeg fra boka Deilige Brownies.
En cappuccinoglasur, myye bedre en den vanlige!


Du trenger:

250 g hvit sjokolade
110 g smør, mykt
3 ss melk
3 ss kaffe*
8 dl melis

 *Bland en litt sterk kaffe, gjerne pulverkaffe.

 


- Ha sjokolade, smør, kaffe og melk i en bolle.

- Sett bollen over i en kjele med småkokende vann

- Rør til alt er smeltet og visp bort klumper

- Sikt melisen oppi bollen

- Dryss oppå litt kakaopulver

 

 

Voilà, da var kaken klar for spising!

 

Obs: Det er en viss fare for overspising da det er vanskelig å la vær å spise mer..

Stikkord:

        Good`i.. 

Jeg må først bare beklage en veldig ustabil blogging.. Tiden flyr så altfor fort, så er det veldig typisk at når man først setter seg ned, jo da kommer man på tusen ting som skulle ha blitt gjort først.
Så har jo bloggplattformen slitt en den med tekniske problemer..

 

Torsdag:

Denne dagen ble en litt småhektisk, men en alt-i-alt en ganske bra dag!

Etter en god natts søvn og en fin morgen dro jeg inn til byen for å treffe venninne. Det ble en kjempe koselig tid ute i solveggen på Cafè. Kvalitetstid!!
Timene fløy, så det var godt å komme seg hjem til middag.

Jeg fikk slappet av i nesten 2 timer før en hastebestilling på kake kom tikkendes inn på mld.
Den skulle da være klar til lunsj dagen etter.
Kl var da halv 8, så skulle man rekke dette var det bare å hive seg på sykkelen å dra å handle med det samme!!

Etter 50 min var jeg hjemme igjen, (andpusten som fy etter all oppoverbakke!!) men nå måtte man bare kaste sammen ingrediensene å håpe at den blir vellykket!

Klokken 23.45 var kaken ferdig, glasuren lagt på, oppvasken stor, og jeg satt nydusjet og lengtet etter senga.
Jeg fikk jo selv ikke smakt på den, men jeg kan love at både røren og glasuren ble knall!

Jeg fikk forresten tilbakemeldinger på at den ble en suksess :D

 

Tenkte jeg også skulle dele oppskriften med dere, for det er den beste og saftigste sjokoladekaken jeg har vært borti! Den kommer i et eget innlegg etterpå.

 

Lørdag:

Siden min kjære bestemor er på flyttefot om dagen, så satt jeg og bestefar barnevakt hos tantes små gull, mens de andre var effektive med flyttingen!

Det ble en veldig bra dag denne dagen også. Rakk egentlig aldri å kjenne på formen, da jeg var fult opptatt med å være brannmann-assistent og tegne tråkkemaskiner.
Noe som faktisk ikke er så enkelt når man ikke eier noe som helst tegneegenskaper..!

Også selvsagt ble det mange timer med babykos fra lillemor! Hvem blir vel ikke glad av å se en liten baby smile og le?? Smelter helt av disse 2 små jeg : )

 

Klokken var halv 10 innen jeg var hjemme igjen, så det var ikke så mye jeg orket. Formen var fortsatt veldig bra, og det var så godt å kunne legge seg ned på sofaen å se en film

 

 

Nå bare gleder jeg meg så til feire.. Late dager hjemme hos a` mor!

Stikkord:
Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

Kategorier

Arkiv

Design

» Designet er laget av: Heidi

bloglovin
hits