Puh, nå kjenner jeg at jeg gleder meg noe vannvittig til søndag asså. Da skal jeg nemlig være dønn råtten og bare være plantet i soffan forran tv`n og pc`n! Men jammen skal jeg også være fornøyd med min egen innsats denne uken!

Mandagen startet veldig trått med at jeg var veldig sliten, sikkert etter all den fartinga ukene før. Jeg orket ikke engang tenke på trening etter jobb, men det ble heller en veldig hyggelig kafetur med 2 venninner jeg møtte på hjemveien. Med både kaffe innabords og 2 flotte jenter, så steg humøret ganske så fort opp igjen. Endelig våknet jeg skikkelig og ikke bare følte meg som en zombie!
Jeg kunne ikke farte for lenge, da jeg et par timer etterpå fikk besøk av mine besteforeldre under deres hjemreise. Det ble også veldig koselig. Alltid moro med besteforeldrehygge!!
Dessverre var uroen igjen plantet i kroppen, så istedenfor å sitte hjemme å kjenne på ubehaget, dro jeg likeså godt ned på kjøpesenteret for å sjekke ut sommersalget. Hadde jo faktisk en unnskyldning for å shoppe, da jeg trenger nye pensko til lørdag! Noe jeg endelig fant etter mye om og men. Så på fredag må jeg trene på å gå i dem, vil jo helst ikke se ut som en bondetamp som har driti på seg..

Noen timer etterpå var jeg endelig hjemme, sliten men lykkelig over dagens innkjøp. Etter en god og varm dusj var det helt himmelsk å legge hodet på puta. Jeg tror faktisk jeg sovnet etter 5 min..


Tirsdagen ble noe roligere. Jeg kom meg opp til en skikkelig tidspunkt, så jeg hadde tid til en langsom frokost og tv titting før jeg måtte dra inn til byen. Hadde siste samtale med psyk-kontakt før hun drar ut i ferie. Åå jeg savner henne allerede!! Eller, jeg skulle jo se henne allerede dagen etter da men..Men ikke for en samtale da.
En fin samtale fikk vi, en ganske positiv en. Vi så tilbake på en del ting, på ting som har utviklet seg til det positive, og det var ekstra stas å endelig kunne si igjen at jeg om noen dager er 1 mnd skadefri. Det å høre hennes tilbakemeldinger på akkurat dette vokser jeg enormt på. Hun hjelper meg å virkelig kunne se det flotte og positive med dette, hvor flink jeg faktisk har vært OG er. Jeg syns jeg faktisk er veldig flink selv! Jeg har forresten faktisk klart å sette grenser ang jobben for navmannen da jeg følte han presset meg til øke dager og timer på jobb. Det skjedde på samarabeidsmøtet på jobben, mellom nav,meg og sjefen. Heldigvis støttet sjefen meg på dette. Så det ble ingen øking før jeg selv er klar og føler jeg kan mestre det.

Resten av dagen brukte jeg til å gjøre unna en del husarbeid. Kvelden var jeg sofasliter frem til leggetid.

 

Første delen av onsdagen ble brukt på en gå tur sammen med min psyk-kontakt. Vi tuslet en tur i byen, og rundt omkring, skravlet og nøt været. Synes det var en fin avslutning før ferien!
Jeg rakk å dra hjem og gjøre unna siste delen av gårdagens husarbeid. Noen som plutselig ikke orket mer tro..?
Fikk litt tid til å slappe av før jeg igjen dro til byen for å møte Christina,venninne.
Vi ble sittendes på Nikkers (lokal pub/restaurant) i noen timer og skravle litt løst og fast.
Plutselig var kl blitt kvart over 10, så det var på tide å dra hjem og ordne seg før leggetid. Hvorfor går egentlig klokka så altfor fort når man hygger seg??

 

I dag har jeg også vært flink til å stå opp litt skikkelig. Slo til og med på stortromma med jordbær til frokost! Følte meg supersunn frem til jeg strødde på en kilo med sukker..
En rolig og bra start fikk jeg nå ivertfall. Rakk til og med å se noen episoder med Two and a half men før pappa kom og hentet meg.
Jeg hadde nemlig lovt å ta vinduspussen i hele huset! Det verste av alt er at jeg faktisk synes det er moro.. Bare det å se forskjellen før og etter!
Uheldigvis ble jeg offer for drapsforsøk, da noen visse små med 8 bein hadde store stygge planer om å drepe meg. Helt sant, jeg så det på dem!!
Hadde det ikke vært for min heltemodige far, hadde nok ikke jeg sittet her nå..

Etter noen timer var alle vinduer rene og pusset, både innvendig og utvendig. Da var det bare å lene seg tilbake å nyte en kopp kaffe å vente på at den gode middagen skulle bli ferdig. Det var nemlig horn med hvitløk, ost og skinke. Og selvsagt is og kaffe til dessert. Mmmm..
Da var det vel egentlig bare å komme seg hjem og bake boller til navnefesten på lørdag. I morgen får jeg nok ikke tid, så likegreit å bli ferdig med det i kveld!
Noen timere senere var bollene klare for steking, bord vasket, oppvask skylt og klargjort til morgendagens oppvask, og jeg klar for dusjen!

Og nå sitter jeg plutselig her, nudusja med håndkleturban fortsatt på hodet, nystekte boller på benken og vonde føtter. Men veldig fornøyd med dagen!
Det skal bli så veldig godt å legge seg nå kjenner jeg.

I morgen er det pån igjen med jobb, for å så bli hentet der når jeg er ferdig, og da er det fult kjør med forberedelser til navnefesten på lørdag. Eller fult kjør blir det vel ikke men, regner med det meste er i boks. Moro er det uansett, og jeg gleder meg sånn til å se lillemor i den flotte kjolen hun skal bruke. Det blir nemlig den søteste prinsessen noensinne!! Med dette sier jeg god natt, takk og farvel! : )

Stikkord:

 

Jeg glemte helt å legge ved videoen av Sara når hun spilte piano! Hihi jeg må jo bare le..


video:video0074

 Første gangen løp hun frem og tilbake selv uten veileding, men det var før jeg tok fram kameraet..!

 

Skikkelig søting :)

Stikkord:

Tor 21.6 - Søn 24.6:

 

Sommerferie nr 2. Denne gangen til Kragerø!
Opp gjennom årene har det alltid vært en fast tradisjon med en kragerøtur. Da er det liksom skikkelig sommer, selv hvor mye det evt måtte regne..!

Torsdagsmorgen dro vi. Slapp unna rushen i oslo og den verste trafikken. Turen tar jo opptil 6 timer, så det jo deilig å faktisk ha igjen noe av dagen når man kommer frem! Husker i fjor, da kom vi fram kl 11 på kvelden. Man rekker ikke så mye før man må legge seg!
Når vi er nede der bor vi hos min tremenning og hans far. Når vi kom fram dro vi først på kaffe til en slektning i noen timer. Veldig godt å se folket der igjen!

Senere på dagen dro vi opp dit vi skulle bo for å lage litt middag og bare kose oss! Været var supert så vi satt vel ute hele kvelden og bare slappet av :)

 

Også fikk jeg meg ei ny veninne,Sara!!
  


Er ho ikke nydelig?! Jeg klarer ikke skjønne hva som er så skummelt med disse.. Men folk kan vel tenke det samme om meg og edderkopper også..


Dag nr 2 måtte vi våge oss en tur til byen mellom regnskurene. Heldigvis var det oppholds hele tiden vi var der..! Jeg synes fortsatt Kragerø er en perle. Alle de gamle, men vel bevarte flotte bygningene, og gågatene og kafeene helt inntil sjøen. Det er virkelig noe helt for seg selv!
Når jeg er blitt mangemillionær på lotto, da blir det hytte og båt! Kansje jeg må begynne å tippe snart da....


På kvelden var vi bedt på grillings hos moren til 3menningen min. Veldig, veldig koselig og masse god mat!

Både dag 1 og dag 2 har gått over all forventning! Helsa har vært på min side og jeg har kunnet kose meg skikkelig. Deilig!

 

Dag 3 startet vi dagen med en bytur. Måtte jo ut å `glåme` litt idag også! Og en kafetur da selvsagt. Det var også St.Hans denne dagen, men pga det voldsomme uværet, bestemte vi oss heller for å være hjemme å heller kose oss med film og god mat. Dessuten ble bålstyret avlyst, og det var jo egentlig likegreit.
Vi hadde det veldig koselig uansett vi :)

   Gi mer Fôr da!!


Dag 4 var hjemreise dag. Etter frokost fikk vi pakket sammen og kastet det i bilen. Da var det bare å vende snuta oppover igjen. Dagene på ferie går desverre så altfor fort, så man må virkelig nyte det mens man kan!
Hjemreisen var veldig regnfull og en del trafikk, men det gikk veldig bra. Og dataavhengige som jeg og Randi er, så satt vi med hver våres data og det trådløse nettverket på! Erre no sak!


Den siste kvelden og hjemreise dagen slet jeg en del med angst som kom snikendes på. Hadde nesten regnet med det mtp mye folk og inntrykk på kort tid. Men jeg synes jeg klarte å gjøre det beste ut av det alikevell, så jeg vil si at jeg alt i alt har hatt en veldig bra tur. Gleder meg alt til neste gang! :)

 

 

 Ville ikke bli tatt bilde av nei..  Koose!

 Sara spiller piano! Give me the fucking camera!!!!!!


 Vaske seg. Åå hun er så søt!

 Don`t let go <3

 

Stikkord:

Onsdag 20.06:


Denne dagen skulle egentlig brukes til jobb, husvask og pakking. Men det endte med dropping av husvask, og heller en fjelltur istedet. Nemlig på fisketur!
Siden været var såppas bra fant vi ut at vi fikk passe på, og kvelden enda var ung.

Vi brukte vel en halvtime til å komme oss oppå fjellet og en liten stund på å gå dit vi skulle. Vi fant en bra plass og rigga oss til. Da var det klart for grillings og fisking!!

 

 

  
Grilldronninga! ;)

 

 

Noen timer etterpå var pølser fortært, kroker slitt av, senn flokete, null fisk, panikkslagen av edderkopper, MEN et humør som fortsatt var på topp! For å ikke glemme en god dæsj overtrøtthet da..

    

 

Uansett, så hadde vi det supert! :)

En fin start på sommerferie nr 2 (som forøvrig startet dagen etter)!

 

 Da er sommerferie nr 1 vel overstått! Langhelg fra torsdag til lørdag ble brukt på danskebåten, og selvsagt en dag i København. Vi hadde en veldig fin tur, koste oss veldig masse!
En del sjø var det dessverre nedover, men innen kl var halv 12 første natta var jeg i drømmeland og kjente ikke vuggingen! Pappa derimot lå våken i flere timer pga det..

Været fredag var perfekt, som da vil si noe overskyet, noe jeg ropte hurra for! Hva er vel verre enn å traske rundt i brennende hete..?

Vi spiste frokost når vi kom inn til land, og gikk deretter rundt i byen til vi satte oss ute på en pub.
Moro å sitte å se på alle folka, for å ikke nevne alle jappsene som løp rundt om kring og ikke viste bæret av ting!

   Lommeboka mi priser seg lykkelig at jeg ikke gikk inn her!Selv tok vi det rolig hele dagen. Ingen stress! Det var ikke akkurat maratonshopping som sto på planen vår! Kanskje ikke så lett for ei gravid frøken å løpe frem og tilbake! :P

Før vi dro tilbake til båten, nøt vi en bedre biffmiddag. Herlig, herlig!

Resten av kvelden satt vi på puben/restauranten og slappet av. Kl 21 var vi alle helt skutt etter dagen, så vi gikk likeså godt ned til lugarene igjen. Siden jeg hadde min egen lugar, lå jeg å leste i 1 ½ time, uten å forstyrre søvnen til de andre. Men også denne kvelden sov jeg nok innen halv 12.

Ingen kan ivertfall komme å påstå at vi er noen ville nattrangler!! ;)

 Koser seg!  Red Devil-Selvsagt alkoholfri. 

Vi fikk en veldig bra, og ikke minst en rolig tur. Det er nok sikkert derfor alt gikk så bra også vil jeg tro! Jeg koste meg maks og hadde det veldig bra.
Det var så godt å få oppleve noe annet en det vante hjemme og bare kose seg med familien!

 

  En av verdens mest mektigste mann var på besøk i hovedstaden, for å bl. a besøke dronningen, og vi fikk tilfeldig med oss hele paraden med x antall politibiler/mopeder og alt for mange stappfulle bilder med vakter og politi. + 2 helikoptere flyvendes over oss. I limoen sitter fyrn btw..

 
  Måtte selvsagt få med operaen..

 Møt Mr.Creepydude..  Ser dere hvor strømmen i havet endrer retning?MÅ ha når man er i tax-free`n!  Sparte vel ca 600 kr når jeg kjøpte dem der..
  Et stk MEGET fornøyd frøken! Beste sjokkisen noensinne..!


 

Nå blir det bare å lade opp noen dager til sommerferie nr 2 starter! Da blir neste stopp Kragerø! : )

(13.06.2012)

Jeg har igjen ledd godt over alle søkeordene som har gjort at folk har kommet til min blogg.
Programmet jeg bruker for å sjekke bl.a denne statistikken er Google Analytics.

Saftig sjokoladekake- Det er jeg veldig glad i ja! En god oppskrift finner du Her.
Hvordan kjøle ned hund- Kaste den til sjøs..? Eller gå til innskaffelse av en sånn Her.
Dersom intet levende vesen føler seg krenket, er ingen skade skjedd- Amen to that.
Alkohol- Jeg er dronninga av alkohol! Les mitt bidrag om alkohol Her.
Gastroskopi er ikke vondt- Selvsagt gjør det vondt!! Les min opplevelse Her.
Hvordan normalisere menstruasjon- Sannelig om jeg vet..
Aj henger on facebook- Henger på Facebook hele dagen jeg..
Bare lissom- Ja asså, sånn erre bare lissom.. Hva forventer man når man søker på dette?
Baksmell på skatten- Den suger..
Bretting av buff- Bare gjør sånn, og sånn og en halv sånn.
Brevet mitt til bestevenn- Kjærleiksbrev eller..?
Brusing i brystet diagnose- Brusing faktisk.. Ny variant!
Bygge søppelhus selv- Bare bruk noen fir`tomms & to`tomms du, + noen planker på taket.
Båten lekker like mye ut som inn- Du burde nok ikke dra langt til sjøs med den båten...
Donald duck sint- Da er du jammen sint....
Et dikt som rører hjertet- Kremt, kremt..  Roser er røde, fioler er blå, jordbær er søte og DU like så♥ Rørte ikke den så vet ikke jeg altså...
Galgenhumor i sykepleien-Viktig!
Hva er skrutrekker- Sikkert noe du maler med..
Hvis mine blodårer ble lagt etterhverandre hvor mange mil- Du får sjekke da vettu..
Hvordan fylle på spylevæske- Vet du ikke det burde du ikke ha bil.
Hvordan møte en selvskader- På en helt vanlig måte som du møter enhver person!!
Ikea baby-Yeah baby!!
Maurtue- Er en oppi skogen her du kan få se..
Mr.farang- Mr faktisk! Den likte jeg.
Ratatouille bamse- Alle må jo ha en sånn en! Her er min:  <KENOX S860 / Samsung S860>
Smerter av briller- Vet ikke med deg, men jeg får innmari smerter i foten av briller..
Sosial angst i parken- Heldig med at du har det bare i parken da..

Stort smil- Det skal du selvsagt få:
Tåke i dal- Pleier å bli ganske så tåkete der ja.
Undersøkelse med slangen, hva kalles det- Undersøke hagebusk? Borre tann? Kikkhull? En legeslange som trenger assistanse?
Tømmerbille- Er noen små irriterendes krek med hardt skall som knaser viss du tråkker på de.. Les om min billehistorie Her.
übersosial- Meg vettu!

Stikkord:Nå på fredag, altså sist fredag, var det igjen duket for ansvarsgruppemøte. Jeg hadde egentlig ikke så mye forventninger eller tanker om det, da jeg tenkte at vi ikke kom til å bli fulltallige denne gangen heller. Men et positivt sjokk ble det at fastlegen faktisk dukket opp denne gangen, mens navmannen ikke kunne. Han sa ivertfall ifra da, så det skal han ha!

Med et ble vi plutselig 1 person til, noe som gjorde det hele litt mer skumlere.. Det ble meg, bo-kontakt, fastlege og psykologen. Men bra at vi ble litt mer samlet denne gangen, så slipper man å gjenta alt som ble sagt uttalige ganger.

 


Møtet gikk i og for seg bra, men det ble en veldig presset og stresset situasjon. Selvsagt vet jeg at møtet er fokusert på meg, og ting omkring meg, men det å måtte snakke om vanskelige og såre ting med tre tryner rettet mot deg er sannelig ikke lett! Så får man liksom ingen plass å se og holde fokuset på. Blir ingen plass å gjemme seg litt på, så det blir mer eller mindre panisk øyekontakt med møtedeltakerene.

Grøss.. Jeg liker virkelig ikke møter..! Man får trøste seg med at det kommer jo goder ut av sånne situasjoner. Det er jo for ens eget beste.

 

Siden jeg startet opp hos psykologen har det aldri blitt noen faste rutiner på samtaletimer. Det har gått fra hver uke til plutselig å få et mellomrom på nesten 2 mnd. Siden jul har jeg vel hatt ca 4-5 timer, med mange ukers mellomrom.
Jeg fikk jo fortalt at hun kanskje kom til å bli borte i noen perioder, men ikke at det skulle bli så mye.

Så den første beskjeden jeg fikk var at hun skulle slutte, eller ut i permisjon på ubestemt tid. Og jeg derfor må bytte psykolog.. Sukk..

 

Det er selvfølgelig trist da jeg likte henne veldig godt, men jeg ser jo at jeg trenger mer rutiner på samtalene viss jeg skal ha god effekt av å gå på dps.
Men det blir ikke lett å igjen måtte forholde seg til en ny behandler. Igjen måtte gå igjennom den bli kjent fasen og å skape tillit til å tørre å snakke om ting.

Man må jo starte på nytt, igjen.

Kan ikke akkurat si jeg gleder meg, så jeg håper virkelig jeg får en behandler jeg kan få tillit til.

 

Hun snakket om at hun har allerede valgt en psykolog som hun skal søke meg til. Den psykologen er også en kvinne, ung mener jeg å huske. I hovedsak jobber hun kun med unge mennesker med selvskadingsproblematikk. Om hun var spesialist husker jeg ikke..
Jeg håper på at det kan bli bra, og at hun kan hjelpe meg til å en dag bli helt skadefri!

 


Under møtet ble det også mye snakk om akkurat det med selvskading. Hva de kan gjøre, hva jeg kan gjøre, hva som skjer før og etter. Ja egentlig hele den pakka der.
Hele den samtalen var forferdelig vanskelig. De snakket om å evt legge meg inn i mine dårlige perioder for å kunne minimalisere selvskadingen. Kansje jeg på den måten kan kontrollere mer med mer hjelp, uten å ende opp med uttallige sting på kroppen.
Da ville jeg også ikke bli alene med dette problemet, eller hva jeg skal si. Da er det noen der å huke tak i.

Jeg ble veldig usikker. Det føles som et skritt frem og tre tilbake om jeg må innlegges igjen.


Men det får vi ta når den situasjonen evt dukker opp igjen.

Her og nå går det bra. Det er det jeg vil fokusere på nå! Jeg skal jo opp og frem, og det er lettere å kunne klare dette sjøl.

 

 

Største delen av møtet handlet om dette, så resten ble det vel mest snakk om avtaler fremover, jobb og ferier.

 

Et tøft møte ble det, men jammen var det fantastisk når det var over!! Mestring : )

 

Jeg var jo tross alt flink, jeg klarte jo å snakke en del, og det er jo bedre enn å ikke si noe!

 

        TuuurTid for en liten ferie!

 

I over et år har jeg, pappa og Randi snakket om å dra på båttur til Danmark e.l, men har aldri blitt. Men når det kom et tilbud som tilsier gratis tur, da MÅ man jo bare hoppe på!
Så endelig blir det danmarkstur på oss! Å jeg gleder meg enormt!

Det er år og dag siden jeg var der sist, mener jeg gikk i 9 kl sist jeg var på tur dit..

 

En stor utfordring blir det selvsagt rent psykisk, men gleden av å dra er såppas stor, så jeg har en stor tro på at alt vil gå bra. Bare det å få oppleve noe annet en lillehammer og det vante her, kommer til å gjøre meg veldig godt. Bare kose seg på shopping og kvalitetstid med familien min!

 

Så ber jeg til høyere makter for at vi ikke får sjø.. Nekter å henge over spybøtta hele natten..

 


 

Neste uke skal jeg også på en liten ferietur! Kragerøtur er en trofast tradisjon! Det blir også sammen med pappa og fruen.
Det er også noe jeg ser frem til : )

 

 

 

Godt å kjenne at man har ting å se frem til og glede seg over. Ingenting som er bedre en det! :)

 

Hva er dine ferieplaner denne sommeren?

Stikkord:

Store deler av helgen var preget av mye urolighet og angst, så jeg har vært aktiv med mine mestringsstrategier!
Og man kan ikke si at det aldri kommer noe godt ut av urolighet, for se her:
 Deilige sjokkisboller!

 Hva smaker vel bedre en ferske boller og nytrukket kaffe?!

 

Og mens jeg først var i gang, måtte jeg jo diske opp med favorittmaten min også..Og det beste av alt; det endte godt. Jeg fikk en mye roligere og bedre kveld en jeg hadde først hadde antatt!
Det er så godt når man blir belønnet for det strevet man gjør. Å se at det faktisk funker gjør at en ser litt lysere på det neste gang ting blir vanskelig.

 

Hele helgen har jeg jobbet aktivt mot både angst og tankekjør, men jeg vil alikevel si at det har gått greit. Jeg føler jeg har hatt kontrollen, og har ikke slitt meg fullstendig ut. Fornøyd!

 

Idag har jeg vært på jobb igjen, noe som gikk bra heldigvis. Imorgen har jeg møte med nav, noe jeg gruvgleder meg til kjenner jeg. Men det blir godt når jeg har gjenomført det :)

 

 

 

 

Stikkord:

 

All den valpepelsen fortsatt på plass. Liten og fluffy!

Hun har fortsatt en smokk eller tre fortsatt som hun koser seg med.. Det hender faktisk at når min mor sier til henne skal vi lalle?, da finner hun smokken sin og løper inn på soverommet og inn i buret sitt.
Hvor fantastisk er ikke det??

 

Gode voffsen min!! :)

Stikkord:
Les mer i arkivet » Juli 2014 » April 2014 » Februar 2014

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

Kategorier

Arkiv

Design

» Designet er laget av: Heidi

bloglovin
hits