Ferie!

Sommeren er nå igang for fullt, noe som kan medføre til ekstra avtaler, ferieturer eller bare ekstra mye mas og kjas. For min del blir det nok en del tid med familien og små ferieturer, samtidig som jeg prøver å holde meg oppe og igang.
Sommeren er, som jeg har skrevet om før, en vanskelig og krevende tid. Men jeg har jobbet veldig hardt sålangt denne sommeren, å jeg har klart å snu masse negative ting til å bli positive opplevelser istedet for. Å det er jeg veldig glad og stolt av! :)
Jeg skal virkelig jobbe for å få en fin sommer. Gjøre alt jeg kan for å få det bra, og at jeg kan se tilbake på sommeren med positive øyner.

Som dere allerede ser så har både jeg og bloggen tatt ferie. Så det blir nok litt nå og da her inne da det blir litt ferieringer de kommende ukene/mnd'r.

Jeg vil ivertfall ønske alle sammen en riktig så god ferie! Ta vare på dere selv å kos dere! :)

Det finnes ikke noe mer vakrere enn å oppleve en perfekt solnedgang. Og da også flere dager på rad!
Igjen, naturen kan virkelig være fantastisk!

(Klikk på bildet for å forstørre)


~

~

~

~~

Stikkord:
Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

Kategorier

Arkiv

Design

» Designet er laget av: Heidi

bloglovin
hits