(31.07.2012)

Ann-Jeanette var ute og gikk en tur i finværet mens hun ventet på bussen hjem. Været var varm så hun bestemte seg for å kjøpe seg en is og sette seg i skyggen. Hun er nemlig veldig, veldig glad i is, og unner seg det kansje litt for ofte.
Siden hun er som småbarn flest, ender hun alltid opp med å søle ned hele seg og området rundt seg. Spesielt viss hun har hvite klær på. Denne gangen ble intet unntak.

Men denne ganger fikk hun hjelpere. Hun slapp og bøye seg ned på bakken og plukke opp sitt griseri.
2 søte duer så hennes frustrasjon og fløy sporenstraks bort til henne.

Så mens AnnJ kunne fortsette å kose seg med isen sin uten bekymringer for sølet, koste duene seg også med is ved hennes føtter. Og de forlot henne ikke før hun dro, da de var redd hun ville føle seg ensom.

The end.

 

Det kommer til å bli litt ustabilt eller fraværende blogging i en liten periode da ting kanskje ikke er helt på topp. Men plutselig dukker jeg innom med noe, men hvor ofte har jeg ingen anelse om. Når det gjelder meg er det aldri godt å si, ustabil som jeg er :P

Håper dere alle har en fin sommer tross dårlig vær. Og husk, det er fult mulig å kose seg selv på regnfulle dager : )

 


Legger ved et bilde av en lama, fordi den bare var så søt!

 

Onsdag 18.07: En dag i bider.En bra måte å starte dagen på, er å treffe sin besteveninne over en god kopp kaffe og høre oppdateringer fra siste nytt.
Riktig kvalitetstid!


Skal det være, så skal det være! Etter en liten times butikktitting fortjente vi en liten pust i bakken.
Og hva smakte vel bedre enn en good joghurtis? Slushen derimot var bare en stor skuffelse..!!

  

Jeg måtte bare ha denne toppen.. Salg da serru!
Og på vei hjem dro jeg på en liten impulstur til strandtorget. Der ble det (endelig!!) nye sko på meg. Saalg!

 

Nå skulle det bli godt å komme hjem igjen. Hodet var utslitt, men fornøyd med dagens utflukt. Og for å toppe dagen, ble det en minispa kveld på meg!

Skallskifte pågår! Hjelpes..


Syng med: I`m sexy and i know it....

 

Etter en god dusj, barberte legger,nappede bryn, bra ansiktsmaske, smurt hele meg med god krem, og håret godgjør seg med olje,
ble kvelden toppet med en iskald julebrus!
Nå har jeg forøvrig bare 1 igjen..


Lykkelig!
Jeg fikk en fin dag jeg! Takk til deg C :)

 

(17.07.2012 )

Å være alene trenger ikke nødvendigvis å være en negativ ting.

Sommerferie nr 3 er gjennomført!

Jeg har vært hjemme hos mamma i en uke, samt også hatt bloggferie. Hadde ingen ork eller lyst til å sette meg ned der, mest pga elendig nettverk. Fikk t.o.m ikke spilt farmville de siste dagene!! Kriise..
Hadde vel kansje godt av å ikke sitte med det dumme spillet hele dagen men..

Men dagene gikk fort uansett dem uten mye datatrykking! Jeg har fått øvet meg på husmorsrollen denne uka! Siden mamma ikke får gjøre noen verdens ting, fikk jeg ta over den rollen. Huset er blitt ryddet, uttallige klesmaskiner er tatt, all matlaging til hele familien. Ja jeg tror jeg har vært til god hjelp!. Både mamma og samboeren har vært veldig fornøyde, så da sier jeg meg også fornøyd!
Jeg så veldig frem til å dra opp til dalen igjen. Formen var ganske så bra, noe som gjør det enda bedre. Det å være bortreist når man ikke har det så bra, det er virkelig ikke godt. Men alt har gått veldig bra disse dagene. Bare de 2 siste døgnene har jeg kjent meg mindre bra. Men det regnet jeg nesten med, det tar virkelig på å være sammen med folk 24/7 når man er vandt med å være alene. Regner med alt er iorden igjen etteret par dagers hvile og alenetid.

På tirsdag hadde mamma bursdag, så jeg bestemte meg for å heller dra da en på onsdag. Hun viste jo ingenting, før jeg plutselig stod på stuegolvet med baggen i hånden. Hihi!

Vi har egentlig ikke gjort så mye spennendes. Mest bare kost oss, sett mange filmer og vært sammen med mine besteforeldre. Ellers husarbeid og avslapping på soffan.

Og selvsagt skjemt bort Marta`n min! Noe hun ikke akkuratt har takket nei til..

 

   

Tåkedal..// Sliten etter bajsetur!// Hagearbeid pågår! 80% av dagen går til akkuratt dette... Har nok ferie hun også!

  
Siden kl var langt uttpå dagen og Marta enda låg å sov i senga, tvingte jeg henne opp og dro hun med ut. Får da være måte på å være lathans!
Men det tok ikke lange stunden før hun satt og pep og bar seg.. Senga hennes var visstnok veldig ensom uten henne i..

Også viser hun liksom ikke heller at hun er missfornøyd!

 Hei sveis! Etter minutter med hodeburing på teppe og håndklær, får man en fin sveis.. Og visstnok et vakkert smil.

Men det beste med å være borte, det er å komme hjem igjen! :)

Fredag ble det en perfekt avslutning på uka, og start på helgen. De 3 siste dagene ble ganske fullstappet med avtaler, som veninnebesøk, bytur med veninne, gågruppe og sist men ikke minst sykehusbesøk hos mamma. Hun har nemlig klar å brekke 2 nakkevirvler, så det blir ingen ferie sammen på oss 2 med det første! Men nå er hun hjemme igjen med krage som skal være på i 3 mnd og har det bra etter forholdene! :)
Uansett var det godt å glede henne med besøk de dagene hun var på sykehus!

Anyway, fredagsettermiddag og utover kvelden hadde jeg og 2 veninner panlagt å dra på grilltur! Jeg holdt på å trekke meg da varmen før på dagen var altfor meget for min del. De siste dagene har temperaturen vært skyhøy, noe som resulterer i at humøret mitt synker langt ned i kjelleren. Det har virkelig vært en stor utfordring å klare å gjennomføre alt jeg har gjort.
Men uttover dagen senket temp seg til et mere levelig nivå, heldigvis. Så da ble det grillings på meg å!!

Vi fant en fantastisk plass helt nede ved mjøsa, strandpromenaden. Vi fikk t.o.m hele plassen for oss selv! Mens grillen godgjorde seg, ble tiden brukt til skravling og latter. Og selvsagt en ventebolle, eller 2..
Det ble en veldig fin kveld med grilla pølser, boller, jordbær, og selvsagt det aller beste; Grilla marshmallows!! Rett og slett fantastisk...

Humøret mitt steg opp mange hakk, og jeg nøt hele kvelden. Hvorfor gjør man ikke sånt oftere??
Jeg tror, og håper, alle 3 fikk en bra kveld med gode minner.  

 Spankulerer og undres over livet.

Etter endt kveld dro jeg opp på sykehuset til mamma igjen. Hun fikk seg en god latter da jeg holdt på å krepere når jeg kom innenfor døra hennes.. Jeg hadde nemlig gått fra strandpromenaden og opp til henne, noe kondisen min syntes var mer en langt nok. Gleden var stor når hun endelig fikk bevege seg igjen, for da kunne vi gå ut. Hun var lykkelig for å kunne ta sin etterlengta røykt, og jeg med min kjære iskalde slush.

Det var veldig godt å komme hjem og ta seg en lang og kald dusj. Og etter det har jeg bare vært en soffagris, og kost meg med gode minner og masse filmer.

 

Nå er det ferie og den skal nytes!

 

Jeg har fått et stor forkjærlighet for de såkalte `Teenager Postene`! Hadde store problemer med å bare velge ut disse, da jeg kan sitte å gapskratte av alle sammen. Tror aldri jeg har følt meg mer truffet av noe annet før..!

Er det noen som IKKE klarer å kjenne seg igjen i noen av disse, ja da kan du umulig være et menneske...

 

Enjoy! :D

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 


Etter en hektisk uke forrige uke var det ekstra godt med noen rolige dager etter navnefesten på lørdag. På søndag bodde jeg i soffan hele dagen, å herregud så godt det var! Jeg kjente godt hvor sliten jeg egentlig var, så det hjalp på å bare kunne slappe av å kose seg med filmer og datatrykking.
De neste dagene ble også noen rolige og gode dager. Tirsdagskvelden begynte jeg å bli veldig urolig, så da fant jeg ut at jeg måtte bruke den uroligheten til noe positivt. Husarb!!

En haug med oppvask ble tatt, klær ble vasket, klær ble lagt sammen, støv ble vasket bort, gulvene støvsugd, blomstrene rensket og fikset, og boden ble ryddet og organisert!
Jeg glemte t.o.m helt bort Greys episoden om kvelden..! Men det får gå.

Resulatet ble uansett bra!

 Se, jeg har fått 3 blomsterbarn!! Om de vil overleve blir spennendes å se...

 Hihi, jeg fant jeg fant.. Husker jeg fikk denne av bestekompisen oppå Fekjærtunet. Snille Arvid!

Rundt 11 på kvelden var jeg ferdig med all husarb. Blid og fornøyd uten  mye uro i kroppen.
Da var det bare å finne senga og manne seg opp til morgendagens utfordringer!

 

 


Onsdag 4.7:

Psykiatritjenesten har igjen startet opp ny gruppe som jeg fikk tilbud om å være med i. Litt småskeptisk var jeg, men tenkte som så at det gikk jo så bra forrige gang i den jentegruppa som jeg ble med i da. Denne gangen er det en gågruppe for jenter jeg er med i. Mener å hugse at alle brukerene er unge, noe som er veldig bra. Var veldig redd jeg kansje måtte være sammen med bare eldre folk..

Sist onsdag var første gangen jeg var med, men da var det bare meg som møtte opp. Det var da bare jeg og kontakten min gikk i byen en tur. Denne gangen ble det jeg og ei til, pluss 2 til fra psyk.teamet.
Jeg slet veldig med angsten og det å klare å delta, men jeg gjennomførte det! Og det ble jo bedre etter en stund!
Vi gikk en lang runde litt utenfor byen. Varmen var nok det som var verst, jeg hadde på følelsen at jeg kom til å gå i bakken pga den kvelende heten.. Men som sagt det gikk jo bra : )

Det var uansett en god følelse når det var gjennomført! Nå hadde jeg 1 time til å slappe av og kjøle meg litt ned før jeg skulle til frisøren. En god skyggeplass i parken var tingen!!
Etter frisøren dro jeg rett hjem og tok en god og kald dusj  og ordet meg litt. Jeg var fortsatt veldig urolig, så jeg inviterte Christina til en filmkveld! Flinke meg!
Vi møttes på strandtorget og trasket litt der før vi kjøpte inn litt godt og leide noen filmer. Så var det hjem og kose oss!

 En kjempefin avslutning på dagen ble det! :)


        Feiring!

Åå.. Da kan man endelig sette seg ned å dele litt igjen i ro og fred uten at senga skriker etter en.

 

Lørdag 30.6:
Endelig var dagen kommet til Navnefest! Og endelig kunne jeg bruke fiiine kjolen min som jeg fant på salg!
Jeg var utrolig spent lenge før jeg i det hele tatt våknet, men jeg gledet meg aller mest. Vi brukte store deler av fredagen til å forbrede mat, så jeg viste hvor mye godt vi faktisk skulle spise. Og det det var ikke rent lite heler! ;)

Navnefesten startet med en høytidlig sermoni som inneholdt sang, piano spilling, taler, mere sang og mere taler. Og selvsagt overrekkelser av navneattester.

 Ooh sååle mio...

Deretter bare det avsted til lokalet vi skulle være, for å sette frem maten og ordne i stand. Og plutselig var alt klart og vi kunne starte andre del av feiringen!
Jeg tror vi alle spiste oss skakke på all den gode maten.. Det var så mye fantastisk mat, at jeg har ikke ord en gang!

Det samme gjelder vel kakene også.. Får vann i munnen bare jeg tenker på det..

 

En kjempe fin feiring ble det for lille snuppemor! Det ble mye kos og skravling, og med min familie rundt meg gikk alt veldig bra.

Men jeg skal ikke lyve når jeg sier at det var himmelsk å komme hjem til joggebuksa si og ut av høyhælte sko!!

 

   Flinke tanten min!!
  Jada jada.. Måtte bare prøve...  Mmmm-maten!

  Sikkle...

    Snuppa var virkelig ei prinsesse i denne kjolen!

Søte små.. Hvorfor må de vokse så fort?? 

 

Bare litt random instagram bilder, fordi jeg fikk lyst.Valpe-Fluffy Marta!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Les mer i arkivet » Juli 2014 » April 2014 » Februar 2014

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

Kategorier

Arkiv

Design

» Designet er laget av: Heidi

bloglovin
hits