(07.07.2014)
Heisann!

Plutselig ble det lenge siden sist jeg var innom. Nesten 3 mnd for å være eksakt.
Det har vært og skjedd en del i livet mitt siden i vår, heldigvis er en del av det gode ting. Mange grenser er blitt pushet og mål er blitt nådd. Mange utfordringer har jeg møtt på, og et par av dem har vært fylt med så mye angst og nerver at jeg var sikkert på at jeg aldri ville klare det. Men det gjorde jeg! Det krevde mye forarbeid og etterarbeid over flere uker, men alikevell, jeg klarte det!
Det har vært hardt jobbing siden vinter/vår, og jeg klarer faktisk å se det selv. For 2 mnd siden startet jeg opp i en liten jobb på et dagsenter en dag i uka, noe jeg syns går bra. Det er en rolig plass, og jeg slipper å forholde meg til mange mennesker. Noe som gjør det hele mye tryggere! Jeg trives og føler at jeg faktisk er til nytte.
De siste mnd`ene har jeg mest hatt hovudfokus på at jeg skal tørre snakke ærlig og si ifra om ting. Pga problemer med en behandler har det dukket opp en stor sperre i hodet mitt, som fører til at jeg ikke tørr å være ærlig under samtalene i frykt for å igjen måtte høre hvor utakknemlig jeg er. Jeg kan tåle mye, men ikke nedlatende kommentarer som skader mer enn de er til hjelp.
Men heldigvis har jeg flere behandlere som er en stor trygghet for meg!

Mens jeg har vært borte fra bloggen så ser jeg at mange alikevell har vært innom- hver eneste dag! Det er veldig koselig å se!
Dere som har vært her har jo kansje sett at jeg ikke har vært så aktiv over det siste halvåret. Jeg har nok kommet til det punktet der jeg ikke lenger klarer, ønsker eller tørr å dele ting med så mange. Både mine opp-og nedturer er noe jeg føler er blitt for privat og personlig til å kunne deles.
Opp igjennom årene har jeg fått mye ut av å ha denne bloggen. Den har gitt meg mye glede, og det har vært mye terapi gjennom å kunne skrive om vanskelige ting eller ting som har opptatt meg. Det har vært en fin måte å både kunne kommunisere og holde kontakt med familie og venner når jeg aldri har klart å snakke med dem, eller når jeg bodde langt borte. Bloggen har vært det stedet de har fått informasjon og innblikk i min hverdag og behandlingsprosess. Og det angrer jeg ikke på!
Jeg er evig takknemlig over all den støtten jeg har fått her inne, det har betydd så mye for meg!!

Men nå vil jeg takke for meg! :)~Bye Bye~

Les mer i arkivet » Juli 2014 » April 2014 » Februar 2014

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

Kategorier

Arkiv

Design

» Designet er laget av: Heidi

bloglovin
hits