9/9-13:

24 år å hurra for meg og hipp hurra og sånn!

 

For meg er bursdager blitt til noe jeg frykter. Etter jeg ble syk synes jeg det er blitt helt forferdelig å måtte bli et år eldre, hvert eneste år. Umulig å sette livet på pause!
Alt jeg klarer å tenke på er enda et år mistet til sykdommen. Enda et år jeg har klart å rote bort på å være dårlig å misslykket
Derfor: Ingenting å feire. Jeg fortjener ikke oppmerksomheten.


Som de siste årene, var planen i år også å være hjemme alene. Heller bare kose meg selv med en film og sånne småting.
Men idag våknet jeg med en god følelse. Jeg fikk besøk av 3 familiemedlemmer som faktisk var planlagt, så de fikk kaffe og kake. Igjen med en god følelse i kroppen.

Og litt senere på dagen kom den beste overraskelsen, å bli bedt med ut og påspandert middag av min vakre besteveninne! Og etterpå dro vi hjem for å drikke kaffe og bare slappe av på soffan og skravle.

 
Peppes slår ALDRI feil!!

For første gang på mange år har jeg faktisk hatt en fin bursdag der tankene ikke har ødelagt hele bursdagsstemningen og alt det der. Jeg har faktisk feiret med litt god samvittighet! :)
Og det føles godt

 

Også se her:

Til Meg, Fra MEG!
Rett og slett fordi jeg fortjente å skjemme meg selv litt bort!

Jeg er alltid så forsiktig med pengebruken, så denne her kunne jeg med god samvittighet unne meg synes jeg.
Leketøy for store barn!

 
Mimrestund:
(trykk for større bilde)

Hurra for god bildekvalitet forresten..


Helt fersk! Nesten da..
Var jo litt gossin da..!

 
 

# 12 - Sankta Psyko

 Med historien fra den sikrede, psykiatriske institusjonen Sankta Patricia viser Johan Theorin seg som en fullblods spenningsforfatter: Sankta Psyko er en mangfoldig, psykologisk thriller med mange overraskende vendinger.

Førskolelærer Jan Hauger har søkt jobb på førskolen Glenna. Glenna ser ved første øyekast ut som de fleste andre førskoler - helt til man ser muren som avgrenser uteområdet.
Førskolen ligger på den andre siden av muren til Sankta Patricia, et sikkerhetsklarert sykehus der blant annet psykisk syke kriminelle blir behandlet. Naturlig nok har klinikken raskt fått kallenavnet Sankta Psyko.
Glenna er Sankta Patricias egen førskole, alle barna som går der har en av foreldrene sperret inne på sykehuset. Tanken er at barna skal kunne opprettholde kontakt med foreldrene.
Til faste tider blir barna fulgt gjennom lange underjordiske korridorer, opp i en heis og inn på sykehuset. En av Jans oppgaver blir å følge barna inn til besøksrommet. Jan føler med barna, men han har samtidig sine egne motiver for å ønske seg inn på Sankta Psyko.

Hvem er syke og hvem er friske?
Jan er en dyktig pedagog, men har også hemmeligheter. Han har aldri avslørt for noen hva som egentlig hendte ni år tidligere, da lille William forsvant fra den barnehagen han var ansatt ved. Han har heller ikke fortalt noen hvorfor han var så ivrig på å få jobben på Glenna. Riktignok er det givende å jobbe med de små barna som har fått en vanskelig start i livet - men langt viktigere er muligheten til å komme nær sykehuset, kanskje til og med inn på sykehuset.

Mens Jan vil inn på sykehuset, vil andre ut...Det var først og fremst fremsiden og tittelen som gjorde meg nyskjerrig på boka. Og etter å ha lest annbefalinger om denne, måtte jeg bare ha den!
Det tok ikke mange sidene for å få meg hekta for å si det spnn. Å legge den ifra seg var utrolig vanskelig! Selv om det ikke ikke skjer så mye action (eller hva jeg skal kalle det) før nærmere slutten, så klarer han alikvell å holde oppe spenningsnivået så til de grader igjennom hele boka! Når jeg hadde pauser i lesinga, klarte jeg ikke legge vekk nyskjerrigheten og tankene om den. Og akkuratt det gjør att jeg elsker den!

Les! Les! Les! Les! Les! Les!

 

 

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juni 2013

Miss AJ

Glade dager, tunge dager. Humor og glede, trist og vanskelig. Psyk med mye galgenhumor! Kjedelig.Dønn seriøst. Veldig useriøst. Her er det mye rart med andre ord :) PS:Dere kan gjerne gulpe opp idiotiske og usakelige kommentarer, men ikke forvent at jeg tar meg nær av dem! leser bloggen nå:)

Kategorier

Arkiv

Design

» Designet er laget av: Heidi

bloglovin
hits