Siden jeg med stor sikkerhet vet at ingen av mine besteforeldre er innom denne siden, så tar jeg sjansen på å vise mitt seneste prosjekt.
Planen er at dette skal bli min julegave til dem!

Minuset var at når dette dukket opp i posten og kom seg inn til meg, først da oppdaget jeg hvor smått det arbeidet skulle bli. Og hvor stort bildet egentlig var!
Så om jeg blir ferdig med dette til juleaften, ja da er et julemirakel skjedd..!

 


Sånn skal det bli..

Og så lang er jeg kommet etter en ukes tid..

Skjønner du hvorfor jeg trenger et mirakel?!

 

Man blir jo smårar av å studere sånt..

 

Men man kan trygt si at jeg har nok å henge fingrene i fremover!!

(30.10.2012)

En stoor dag er over, og jeg sitter igjen med en stor og fin følelse; Stolthet!!

Lørdag var den store dagen til lillebror kommet, nemlig hans dåpsdag! Hele familien har virkelig sett frem til denne dagen, og planlagt den med stor iver og masse spenning!
For folk skulle få være med på mer enn bare et barnedåp!

Jeg gledet meg også litt ekstra siden jeg har fått den store æren av å være hans gudmor!! Hvor stort er ikke det?!
Det trodde jeg aldri jeg noensinne kom til å få oppleve!
Tror heller ikke jeg kan huske å ha vært i barnedåp før, bortsett fra når jeg selv var en liten snørrunge da. Og i tillegg få delta i sermonien er også stas!

Før det hele startet samlet vi oss i kirka og gikk over alt som skulle skje.

Gjestene kom inn en etter en. De fikk utdelt et lite hefte, men de fleste tenkte nok ikke over hva som stod på den.
Noen reagerte kansje på at noen satt helt fremme på stoler, deriblant pappa. Randi var ikke å se, før hun plutselig kom nedover kirkegulvet arm i arm med sin kjære far, med lille Oliver i hendene.
Overraskelse!!!
Jeg satt på fremste rad og tok imot Oliver når de var kommet frem til alteret, og satt med han under vielses sermonien. De var så flinke, begge husker på å si ja til og med! ; )
Før sermonien passet vi på å gi lillegutt en stor dose mat, og det gjorde nok susen, for han sov seg igjennom hele sermonien,. Både bryllupet OG selve dåpen! Flinke gutten til storesøster det tenker jeg!

Noe av det jeg var aller mest nervøs for, var den delen da jeg skulle opp til alteret med han. En god dose katastrofetanker surret rundt oppi topplokket.
Men det gikk jo kjempebra!!
Jeg sa riktig navn, og jeg holdt han mens han fikk vann på hodet. Da presten fikk han i armene og løftet han opp ble jeg så flirfull.. Scenen fra løvenes konge dukket nemlig opp..! Oliver bråvåknet og såg noe forskrekket ut. Men så søt som han var!
Det var veldig godt å gå ned til benken å sette seg igjen, da var min del gjort! Flinke meg!

Etter vi var ferdige i kirka, dro vi bort til lokalet der feiringen skulle være. Det var så nydelig der, jeg har nesten ikke ord!

Vi ble servert en 3-retters og selvsagt med kaker og kaffe til slutt. Under maten ble det også holdt mange fine, og ikke minst tårevåte, taler!
Jeg lurer på hvor mange lommetørkle-pakker det gikk med under denne dagen..

Fiiiine og gode kaken!!

Til gave kjøpte jeg knerten bestikk. Han fikk også service i samme sett av noen.

 
 

Feiringen og dagen kan man virkelig kalle vellykket!

 

Tar på å være en liten hovedperson..!

På kvelden var jeg selvsagt så dausliten som det kunne gå ann å bli, egentlig dagen etterpå også forsåvidt. Men jeg er så stolt og glad over alt jeg fikk til denne dagen!
Og den fine lille gutten min, oppførte seg eksemplarisk og sjarmere i senk alle som en.Endelig fikk jeg tak i skiltet som jeg har lett så lenge etter!!

Det kunne ikke passet meg bedre! ;)NÅ skal jeg bli flinkere her inne. Jeg tenker alltid at jeg vil dele ditt og dele datt, men når jeg først finner frem pc`en, da blir alt borte. Denne uka har jeg faktisk ikke vært på facebook en gang. Både fordi jeg ikke har følt noen lyst til det, og det at jeg ikke har hatt tid, faktisk.
Ikke det at jeg har hatt tusen ting å gjøre hver dag, men visse ting har krevd all sin tid.

Begynnelsen av uka fikk jeg et broderi i posten som jeg tenkte kunne bli en fin julegave til mine kjære besteforeldre, men herremin.. Det er smått. Helt annen type enn det jeg har gjort før, så jeg sitter jo nærmest med broderiet helt inn til brilleglassene for å se så jeg treffer riktig!! Så var det kansje pittelitt større enn først anntatt. Men det var veldig fint bilde!!
Så jeg vet hva jeg har å gjøre fremover, nå må farmville å facebookstalking bare skygge av banen fremover!

Jeg må også skryte på meg å ha blitt ferdig med all julegaver denne uken. Tenk det, nesten TO mnd før tiden! Et julemirakel..

Siden onsdag har jeg hatt overnattingsbesøk av min kjære besteveninne. Vært mye på farten de siste dagene, så vi rakk ikke engang å ligge på soffan å se på film om kveldene før vi begge sovnet.
Imorgen er min kjære lillebror sin store dag, dåpsdagen, å gjett hvem som skal være den stolte Gudmor?! Jeg er så stolt altså!
Så idag har jeg glimtet til med mine husmorskills.. Stryking av bunadsskjorte (for et herk!!), gjøre klar bunaden, fikse ferdig gavene, legge frem sminken og alt av søljestæsj. Plutselig pakket jeg inn like så godt resten av julegavene, vasket en haug med klær og prøvde å rydde dette roterommet av en leilighet.. Håret har også denne uken fått stusset seg og fått i en dæsj farge, så nå er det klart til i morgen også!
Kansje på tide når man ikke har farget det siden jul i fjor...?

Akkuratt nå er alt i rute, så nå håper jeg på at jeg får sove i natt, og ikke minst klare å holde nervene i sjakk. Det er ingen hemmelig at jeg gruer meg til alle utfordringene jeg vil støte på, men alikevell gleder jeg meg masse til den store dagen. Tenkt hvilken ære det er å bli valgt som gudmor!! Jeg lagde en liten avtale med lillegut idag om at han MÅ oppføre seg eksemplarisk i kirka. Han lovte å ikke skrike, hyle og bæsje, så da sier jeg meg fornøyd!

 

Ååh, jeg er så spent!

(19.10.2012)

Er det ikke snart Halloween da....?

(18.10.2012)

Nettet er tilbake å vi roper hurraa for det! Men jeg må si jeg er meget overrasket over meg selv, da jeg så og si ikke har vært på dataen selv etter at nettet kom tilbake. Kansje jeg hadde godt av litt avvenning..?
Kansje jeg fant ut at man kan ha andre hobbyer som ikke er en elektronisk duppedings? Kjenner jeg kvier meg litt til å ta fatt på alle bloggene jeg følger med på som jeg ikke har lest på evigheter..

Må selvsagt vise frem og skryte av mine seneste prosjekter:

 
Ett stk julekort klar for sending! // Julepynt til meg selv.

Og nå har jeg sikkert tatt meg vann over hodet, men nå har jeg startet på et litt større prosjekt, kan man si..

 
En duk!!!! Kansje jeg blir ferdig til neste jul.....?  Etter 2 dager er jeg kommet så langt..


Det har vært en kjempegod mestringsstrategi denne uken. Jeg merker at det har vært en stor redning når angsten har vært ille og skadetrangen stor. Denne uken har heldigvis vært noenlunde bra. 
Jeg har til og med blitt med i en ny gruppe i psyk.team! Mestring!! På kveldene har jeg jobbet hardt for at de skulle bli bra, noe jeg vil si jeg har klart. Det er godt å kunne klare å kose seg med litt håndarbeid og tv, mens du er omringet av masse levendes lys og dempet belysning. Det beste har vært å høre regnet som pisker mot vinduene.
Det er utrolig hva det kan gjøre med en!
Ikke uten grunn høsten er min favoritt årstid!

Også se her, snø!!:

 

Tenkte bare jeg skulle stikke innom for å si at jeg ikke har nett for tiden. Jeg er litt usikker på når det kommer tilbake, så jeg måtte sniklåne en pc hos pappa for å si ifra.
Håper det vil komme tilbake snart, jeg har plutselig fått alt for mye fritid! Har merkelig nok fått gjort så mye annet enn å bare sitte med nesa inni pc skjermen! :P

Dagene har vært veldig opp og ned med mye som skjer, og skal skje fremover. Tankene er mange og til tider kaotiske, men jeg klarer alikevell å se lyset i enden av tunellen.
Men takket være all den fritiden jeg plutselig har fått, så har jeg fått brukt forskjellig håndarbeid til gode mestringsstrategier. Har mange kvelder der jeg har kost meg masse denne uken!
Julegaver er laget og jeg har brodert til den store gullmedalje! Noen av motivene skal jeg bruke og ha på julekort, så det skal bli morro å gi bort!

 

Håper dere har en finfin helg! :)Er det mulig å seire i kampen om rettferdighet?

(01.10.2012)

Fy søren så deilig det har vært med helg!! Jeg har rett og slett kost meg masse uten mye angst og faenskap!
Åh, herlig!
Men jeg har blitt forkjøla da. Sånn type manne-forkjølelse. Så da har det vært ekstra godt å bare kose seg hjemme. Eller igår våget jeg meg en tur på familiemiddag da, noe som ble veldig koselig. Leke med fine små søskenbarn og babykos med lillebror!
Ellers har jeg bare brukt helgen til å synes synd i meg selv, pleie meg selv med varm drikke og is. Og selvsagt masse tv-timer og håndarbeid av diverse slag.

Se hvem som har starta førjulstiden!
Denne startet jeg ikke på i helgen altså, egentlig mange mnd siden. Men så har den bare ligget på boden altfor lenge uten å ha blitt gjort noe med. Plutselig en kveld fikk jeg lyst til å prøve meg igjen.

Startet på en ny en idag:
 
Jeg glimter til med mine husmorskills...
 

Viss jeg ikke hoster opp lungene mine og dør av denne forferdelige sykdommen, så håper jeg at denne uken blir like rolig å fin som den andre.

Les mer i arkivet » Juli 2014 » April 2014 » Februar 2014

Miss AJ

Et lite innblikk i livet som meg og mine kamper mot psykiske sykdommer. Jeg kjemper og håper på en bedre hverdag, der jeg en gang kan kalle meg frisk. Det er gode og dårlige dager, noe bloggen vil bære preg av. Det er mye trist og vanskelig, men jammen er det mye glede og humor å! Jeg er veldig glad i bl.a fotografering og bøker, og er en stolt hundeeier, noe som også vil få sin plass her. leser bloggen nå:)

Kategorier

Arkiv

Design

» Designet er laget av: Heidi

bloglovin
hits